Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
film |
najlepsza komedia i horror?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: film |
Laleczka Chucky ;))
|
|
Świetne są komedie z Leslie Nielsenem :), "Rrrr" , ... zawsze ubawię się po pachy ... Z horrorów świetny jest film "Piątek 13stego" , mi osobiście podobał się " Rec" , jestem również fanem całej serii filmów "Obcy" , "Wywiad z wampirem", "Pitch black". Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
polecam ci film akcji,, czterej pancerni i pies ,, ,przygody psa cywila,, naprawdę polecam, warte obejrzenia!
|
|
Ja osobiście to lubię z horrorów: FREDDY KRUEGER. Całe 8 części bo 9 nie miałam okazji oglądać.
|
|
norbit, kac vegas, miss marca, droga bez powrotu1,2,3;
|
|
dzieki wam za propozycje tych filmow,ale akurat je ogladalam naprawde fajne sa,a moze znacie jeszcze jakies ciekawe?piszcie
|
|
FREDDY KRUEGER potwierdzam koszmar z ulicy wiązów
|
|
polecam film al'a horror przynajmniej tak piszą w recenzjach ; Niewidzialny :) mi się osobiście podobał .
|
|
Las Vegas Parano
|
|
Paranormal activity - looknij jak zostaniasz sama na noc w domu i gwarantuje że jak padnie hasło horror to powiesz o tym filmie każdemu :)
|
|
wlasnie paranormal activity i druga czesc tego tez :D ;)
|
|
polecam film z zycia wzięty,, madziaw szuka ochroniarza,,
|
|
horror ślady zębów na kaszance jest jeszcze dramat ostatnia paczka ryżu (chinczyki) komedia to super ziolo o 2takich I i II babci synek :) ...
|
|
Polecam reklamę jaką zrobili producenci filmu na Chatroulette: http://www.youtube.com/watch?v=CNSaurw6E_Q&feature=player_embedded Przyznam, że pomysł fajny :-) Jeśli film będzie taki jak pomysł na reklamę to myślę, że warto będzie obejrzeć.
|
|
aniol i demon-akcja toczy sie w watykanie, po pogrzebie papierza przgotowania do wyboru nowego, osoby -profesor -fizyk -kardynalowie w czerwieni -domagajacy sie i zgromadzony na placu ..wierzacy lud spisek, zamach, bomba wybucajaca w niebie fabula jak dla dzieci ,ale trzyma w napieciu bez watku milosnego i sexu, ale ujdzie
|
|
szczebiotka napisał(a): > aniol i demon-akcja toczy sie w watykanie, po pogrzebie > papierza przgotowania do wyboru nowego, > osoby > -profesor > -fizyk > -kardynalowie w czerwieni > -domagajacy sie i zgromadzony na placu ..wierzacy lud > spisek, zamach, bomba wybucajaca w niebie > fabula jak dla dzieci ,ale trzyma w napieciu > bez watku milosnego i sexu, ale ujdzie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |