Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DJ na wesele |
Mam pytanie, potrzebuję DJ na wesele za rok w lipcu, kogo polecacie i jakie są ceny???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DJ na wesele |
W ostatnią sobote byłem na weselu i po raz pierwszy w życiu tak dobrze się bawiłem, nie było disco polo,( ja nie znoszę tej muzyki) a DJ potrafił tak wciągnąć wszystkich ludzi do zabawy ... młodzi , starsi .... serio, byłem na wielu weselach, ponieważ robie zdjęcia, ale to co widziałem .. sam podskakiwałem z aparatem.. :)... jeśli jesteś zainteresowany to załatwię dla Ciebie jego nr. telefonu, a z tego co wiem, to facet jeździ po całej Polsce.. bo jest naprawdę SUPER
|
|
nasze wesele prowadził pan Krzysztof Cieśliński, więc mogę wypowiedzieć się na jego temat, gdyż sama przekonałam się jak on pracuje. Wesele było prowadzone rewelacyjnie Pan Krzysztof dysponował ogromnymi zasobami muzyki, i dla każdego coś się znalazło Goście nie byli pozostawieni sami sobie, cały czas organizował jakieś zabawy dla nich dzięki temu osoby które "nie tańczą" również mogły się pobawić i mało kto siedział za stołami Goście byli zachwyceni zabawami które przygotował... zresztą my również, można było się uśmiać do łez Jeśli ktoś martwi sie o oczepiny, to naprawdę nie ma o co się martwić... oczepiny były takie jak być powinny Nawet kiedy podawano gorący posiłek a na parkiecie ktoś tańczył, on zawsze stał przy konsoli i dobierał muzykę odpowiednio do osób jakie znajdowały się na parkiecie Wiele osób mówi że wesele uda się tylko wtedy kiedy prowadzi je zespół a nie DJ, jednak sama przekonałam się że DJ który jest także wodzirejem potrafi poprowadzić zabawę lepiej niż niejeden z zespołów Co do ceny, zadzwoń i zapytaj 504 132 132 powiem tyle, Twoja kieszeń na pewno na tym nie ucierpi :) nasza nie ucierpiała panu Krzysztofowi bardzo dziękujemy a wszystkim którzy szukają dobrego DJ z czystym sumieniem polecam właśnie tego http://www.chrismusic.pl/pl/home/1/0 jego strona ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
503042741 bardzo dobry
|
|
ciborek ki polecasz sam siebie :P ? ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Zgadzam się Zaara, u mnie też nie było zespołu:)
|
|
zgło sie do tego pana co na rynku sprzedaje płytki muzyczne jest dobrym dj gra czesto w ostrołece takze fotagrafuje i kameruje polecam
|
|
Pamiętajcie że DJ na wesele musi być też wodzirejem inaczej będzie kiszka :/ ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
już mam jego dane, jest to Maciek Listowski 515-848-145 Napewno nie będziesz żałował, cen niestety nie znam
|
|
Polecam Sławka Chrostowskiego tel. 602803239 Pozdrowienia
|
|
ja moge zagrac na nerwach
|