środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dworna 1 Łomża

Witam szukałem mieszkania do wynajęcia dla 3 osobowej rodziny. Znalazłem w bloku na ul Dwornej 1 w Łomży. Co sądzicie o tym bloku ? Nie chciał bym się bać chodzić nocą albo użerać się z sąsiadami dokarmiającymi gołębie. Jedyny problem jaki tam jak na razie widzę to mały parking

komputery serwis Ostrołęka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dworna 1 Łomża

jedynym wyjściem jest posiadanie małego auta.

nie masz czego sie bac, w tym bloku wiekszosc ludzi to emeryci. jak bedziesz z nimi dobrze zyl to bedziesz zadowolony :) jesli chcesz cos wiecej wiedziec na temat bloku, moge napisac Ci na maila ;)

jak możesz to skrobnij wojmak8@wp.pl

emeryci to nie raz groszy problem od młodych normalnych :D

Bierz, wszedzie blisko.

gościu prezydent Łomzy mieszka w tym bloku wiec raczej nie powinieneś mieć obaw ,a w mordę mozesz dostać wszędzie , poza tym 4lomza to nie centrum informacji o zagrożeniach !!!!!

szpenio - człenio!!!!

jest w tym bloku parę starych marudnych bab jedna w ostatniej klatce jest w tym wrednie wybitna ! Pani X ! Nie ma mowy żeby w dzień dzieci pobiegały po podwórku bo za głośno a jej syn spi do tego samochody sa za głośne bądź źle chodzisz po schodach Jak byś chciał dowiedzieć się więcej to z chęcią Ci opowiem

Wracam ponownie do tematu mieszkanie powoli się remontuje myślę że ze miesiąc będziemy już spokojnie mieszkać nurtuje mnie jednak problem braku piwnicy !! Byłem w spółdzielni gdzie dowiedziałem się że w bloku jest mieszkanie do którego dopisane są 3 piwnice !!! a ja nie mam żadnej !

Jaka jest możliwość odebrania jednej z tych piwnic ? W spółdzielni udzielono mi informacji tylko na jakiej zasadzie Ci mieszkańcy mogli ja uzyskać czyli zgoda pisemna wszystkich mieszkańców klatki i dodatkowy czynsz za metraż piwnicy.

Macie jakieś pomysły ? Czy prawo spółdzielcze mówi coś na ten temat ?

dobra okolica... :)

chcesz to wynajmę Ci swoją :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org