Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dworna 1 Łomża |
Witam szukałem mieszkania do wynajęcia dla 3 osobowej rodziny. Znalazłem w bloku na ul Dwornej 1 w Łomży. Co sądzicie o tym bloku ? Nie chciał bym się bać chodzić nocą albo użerać się z sąsiadami dokarmiającymi gołębie. Jedyny problem jaki tam jak na razie widzę to mały parking komputery serwis Ostrołęka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dworna 1 Łomża |
jedynym wyjściem jest posiadanie małego auta.
|
|
nie masz czego sie bac, w tym bloku wiekszosc ludzi to emeryci. jak bedziesz z nimi dobrze zyl to bedziesz zadowolony :) jesli chcesz cos wiecej wiedziec na temat bloku, moge napisac Ci na maila ;)
|
|
jak możesz to skrobnij wojmak8@wp.pl emeryci to nie raz groszy problem od młodych normalnych :D komputery serwis Ostrołęka
|
|
Bierz, wszedzie blisko.
|
|
gościu prezydent Łomzy mieszka w tym bloku wiec raczej nie powinieneś mieć obaw ,a w mordę mozesz dostać wszędzie , poza tym 4lomza to nie centrum informacji o zagrożeniach !!!!! szpenio - człenio!!!!
|
|
jest w tym bloku parę starych marudnych bab jedna w ostatniej klatce jest w tym wrednie wybitna ! Pani X ! Nie ma mowy żeby w dzień dzieci pobiegały po podwórku bo za głośno a jej syn spi do tego samochody sa za głośne bądź źle chodzisz po schodach Jak byś chciał dowiedzieć się więcej to z chęcią Ci opowiem
|
|
Wracam ponownie do tematu mieszkanie powoli się remontuje myślę że ze miesiąc będziemy już spokojnie mieszkać nurtuje mnie jednak problem braku piwnicy !! Byłem w spółdzielni gdzie dowiedziałem się że w bloku jest mieszkanie do którego dopisane są 3 piwnice !!! a ja nie mam żadnej ! Jaka jest możliwość odebrania jednej z tych piwnic ? W spółdzielni udzielono mi informacji tylko na jakiej zasadzie Ci mieszkańcy mogli ja uzyskać czyli zgoda pisemna wszystkich mieszkańców klatki i dodatkowy czynsz za metraż piwnicy. Macie jakieś pomysły ? Czy prawo spółdzielcze mówi coś na ten temat ? komputery serwis Ostrołęka
|
|
dobra okolica... :)
|
|
chcesz to wynajmę Ci swoją :D
|