Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bordow passa t Taxi |
zna ktoś tego typa co buja bordo paskiem radiotaksi ? taki koło 35lat? pilnie potrzebuje informacji co to za koleszka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bordow passa t Taxi |
blacharka ? :D
|
|
A co się stało??? Zdarł z Ciebie kase?? hehe
|
|
ja go znam, a co bys chciala wiedziec o nim??? jak nam o tego chodzi hehe, kilku fajnych jezdzi passkami hehe
|
|
", kilku fajnych jezdzi passkami hehe" JP mozesz ponownie napisac ten sam post:)
|
|
Pewnie nie dał ci na lodzie zarobić ??? :):):):):):):)
|
|
bujaj
|
|
michalina tak czytam twoje posty ile ty masz lat? albo jesteś jakąs małolata albo dawno siusiora w mordzie nie miałas?;]
|
|
HE he
|
|
do domi1701 takimi textami daleko nie zajdziesz po za tym pisz na temat a jak nie na temat to nie pisz wcale !
|
|
czyli jestes małolata żądną sisiora xD bo sie nie wypierasz... skoncz kariere na tym forum bo żałosna jestes...
|
|
Dokładnie, będzie mi tu moje tematy podważać bach jeden. Do szkoły sie lepiej przygotuj
|
|
do JP małolata to chyba tobie zresztą idę nad rzekę i radzę tobie też się przewietrzyć a nie tylko komputer i komputer poza nim świat istnieje uwierz mi takie są fakty i ponawiam - nie wiesz w temacie nie wypisuj bzdur a ten koleszka Obywatel od eminema na muszli to widzę że upał źle działa na niego to też może jakoś razem na spacer idźcie wyjdzie wam na zdrowie a może jak się poznacie to się polubicie ludzie szukają całe życie swojej drugiej połówki a one mogą być tak blisko !
|
|
Podjeżdżałem sobie dzisiaj ok.południa chyba z tym taksówkarzem,o którego pytasz i nic do niego nie mam. Autko czyste,fajami nie śmierdzialo,na kasę mnie nie naciągnął,spod "Marzenia" na Południe wziął tyle co inni,wiec pytanie,co Ci przeskrobał? No chyba to,że pysk ma mało wyjściowy,model z żurnala to on nie jest,ale to kwestia gustu,podobno są takie gustujące w pierwotniakach. Wykonuje swoją pracę i oby robił to dobrze a jak coś Ci nie pasuje,to dzwoń do korporacji i wyjaśniaj. Kokosz
|
|
nic nie przeskrobał nie o to chodzi ale dzięki za pierwszy normalny wypowiedź w temacie ! chodzi mi o inne sprawy ! a możesz rozjaśnić przy okazji co to jest "Marzenie" pewnie jakiś lokal co nic nie wiem o nim
|
|
jak kogoś poszukujesz zgłoś na policjęęęęęęęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!!!!!
|
|
No " MARZENIE " to najwiekszy klub w lomzy cos jak Ekwador ... Tyle siedzisz w tym miescie i jeszcze nie wiesz ? Wstyd !
|
|
aaa to mów że kwiaciarnia skoczylasa hehe Ekwador jak się doczytasz to taki kraj ale widzę że masz poczucie humoru nie to co ten paziu Legendarny
|
|
skoczylas to ci w oko napłuł gówniaro ty !! Od kiedy my na ty
|
|
wyruchajcie się
|
|
patrzę pazie na paziach i to jeszcze niektórzy aż z warszawy piszą ! zacznijcie jakichś dziewczyn szukać a nie tylko obiadki u mamusi i internetowa napinka hehe
|
|
Michasia,a Ty go w jakimś konkretnym celu szukasz,może o mordobicie jakieś chodzi,czy też ojca dziecku poszukujesz? Jak przejeżdżałem obok "Marzenia",to na przybitego wyglądał. A może to Ty coś mu przeskrobałaś? Kokosz
|
|
moze filmy zabrala?
|
|
do Kokosz ja go nie szukam przecież wiem gdzie pracuje i gdzie go znaleźć tylko pytam o jakiś konkrety bo sam mi nie powie
|
|
ale jakie konkrety ? bo nic nie wspomianałas jakie chcesz informacje uzyskac :|
|
|
z jajkiej korporacji ten passat?
|
|
"Autor: m1ch4lina (---.lomza.mm.pl) Data: 14-07-10 19:17 do Kokosz ja go nie szukam przecież wiem gdzie pracuje i gdzie go znaleźć tylko pytam o jakiś konkrety bo sam mi nie powie" skoro sam ci nie powie...to nie jest zainteresowany toba wiec po co ciagniesz temat dalej?? xxx
|
|
koleżanko Michalino widzę że często odwiedzasz plaże to może spotkamy sie tam powiedz o której będziesz i kolor stroju kompielowego, no chyba że siedzisz tam w ciuchach?
|
|
Hej @m1ch4lina, jestem klasycznym paziem - zgaś mnie. Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Znam kolesia osobiscie bylem u niego na weselu,z tego co wiem posiada rowniez dzieci,a wiec michalinko moze cie czarowac, faceci juz tacy sa,ale poszukaj kogos w swoim wieku. Pozdrawiam
|
|
do fireblade dzięksy!
|
|
Zawsze możesz zostać wzdychającą adoratorką lub nałożnicą. Kokosz
|
|
Pamiętaj: jak Ci dziś ktoś liże dupę,jutro może chcieć ją ugryzć
|
|
Jeśli Michasia ma jędrną i zgrabną pupcię,to może rzecz warta jest grzechu,o ile pod wiek przez prokutatora chroniony nie podpada,hehe. Nie zaśmiecaj bańki dziewczyno,bądź sobą... Kokosz
|
|
do Kokosz spedemon propsy do lunatyk paziem nie jesteś bo pazie nie wiedzą że są paziami i się bronią
|
|
michalina a moze powiedz o ktorego ci chodzi passata bo raz jechalem to mial zolte barwy a pozniej widzialem tez passata bordowego co mial zielone nalepki
|
|
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
W innych firmach tez fajni i przystojni sa
|
|
Ale ten jest najprzystojniejszy :p nie ma przystojniejszego hehe
|
|
bettter a to ty jakiś Homo nie wiadomo jesteś jak ci się faceci podobają idz tam kręcić swoje kebaby a nie taksówkarzy !!!!!!! to ja nie wiedziałam że ty gustujesz w płci męskiej właśnie tak coś czułam po twoich ruchach i gestach jak byłam w twoim śmiesznym lokalu że coś z tobą nie tak raz mi koleżanka mówiła że widziała jak się całowałeś z jakimś kolesiem na zapleczu to teraz wyszła cała prawda na jaw SMACZNEGO dla wszystkich tych ktorzy jedzą w "3 Wymiar "
|
|
takich jak better to powinni zamykac i do nikogo nie dopuszczac hehe
|
|
Hehe,bordowy passat w nowszej budzie jeździ też w najstarszej korporacji w mieście,z usług której czasami korzystam,ale jak wcześniej pisałem,z autkiem wszystko ok,natomiast kierowca to raczej z tych pięknych inaczej,więc zapewne Michasia ma oko na tego z "zielonych". Kokosz
|
|
napewno napewno podobno wszystkie laski piszcza za nim jak przejeżdza Aleją gwiazd w Łomży no no ciacho z niego heh
|
|
zapomniałam dodać w swoich okularkach przeciwsłonecznych od "Versacego" do twarzy mu w nich
|
|
<konopandziaa>to umow sie z nim, moze i wolny jest. tyle wiesz to moze go podgladujesz hehehe
|
|
niestety ja już mam swojego wybranka życiowego więc nie jestem zwolenniczką zdrady a z tego co mi wiadomo to ten NAJPRZYSTOJNIEJSZY taksówkarz w Łomży jak tu o nim piszą jest już zajęty, jest żonaty także nie dla psa kiełbasa ale gdybym była sama to kto wie....... hehe
|
|
oj nie martw sie,w zyciu wszystko moze sie wydarzyc hehe
|
|
a co się stało z założycielką tematu michaliną-pazicą?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |