środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Msza Święta w intencji papieża Jana Pawła II - 8 kwietnia, godz.18.00 w Łomży

Dziś (piątek 8 kwietnia 2005 r.) o 18.00 Msza Święta przy Ołtarzu Papieskim w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łomży. Niech każdy, kto ma możliwość się pojawi. Pomódlmy się w intencji papieża Jana Pawła II

Piątek 8 kwietnia 2005 r.

- o godz. 18-00 Msza św. przy ołtarzu papieskim w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łomży zgromadzi wiernych, władze samorządowe, zakłady pracy, stowarzyszenia oraz szkoły miasta Łomży. Weźmie w niej udział Wyższe Seminarium Duchowne. Eucharystii będzie przewodniczyć Biskup Pomocniczy Tadeusz Zawistowski.
- O godz. 20-00 wierni zebrani w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego przejdą procesjonalnie ze świecami do Sanktuarium Matki Bożej Pięknej Miłości w Katedrze Łomżyńskiej na Apel Jasnogórski, który zakończy się dokładnie o godzinie 21.37.
- O godz. 10-00 przez 10 minut będą biły dzwony w kościołach w Łomży.

Źródło: www.mwlomza.prv.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Msza Święta w intencji papieża Jana Pawła II - 8 kwietnia, godz.18.00 w Łomży

Tak bylo bardzo fajnie...

Re: Msza Święta w intencji papieża Jana Pawła II - 8 kwietnia, godz.18.00 w Łomży

Wszystko ok. lecz co do nagłośnienia placu celebracyjnego mam nie smak odnisłem wrażenie iż wykonali to amatorzy, słyszalność była ale tylko dla organizatorów. A gdyby łośniki były ustawione na wyższym poziomie i z większą mocą dałóby skutek pozytywny.
No i w takim dniu jeszcze TACA to..... ?.

Łomżanin

Ptysiu, uważam, że przymiotnik "fajnie" niezbyt pasuje do określenia wrażeń ze Mszy Świętej.
Markolo5, ta taca też mi jakoś nijak pasowała do dziesiejszego dnia.

pozdrawiam
M

Jaki proboszcz taka parafia !!

Re: Msza Święta w intencji papieża Jana Pawła II - 8 kwietnia, godz.18.00 w Łomż

Jacy wierni taki Kościół!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Re: Msza Święta w intencji papieża Jana Pawła II - 8 kwietnia, godz.18.00 w Łomż

ptysiu91 twój geniusz mnie zadziwia ...

Tak juz jest.

Jaki Ptysiu - takie forum.

I love Łomżę !!!

jaka cienka taka będzie Łomża :/

Rzeczywiście, Ptysiu, tuś mnie rozbroił całkowicie...:). Mówie o tym pierwszym komentarzu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org