Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Msza Święta w intencji papieża Jana Pawła II - 8 kwietnia, godz.18.00 w Łomży |
Dziś (piątek 8 kwietnia 2005 r.) o 18.00 Msza Święta przy Ołtarzu Papieskim w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łomży. Niech każdy, kto ma możliwość się pojawi. Pomódlmy się w intencji papieża Jana Pawła II Piątek 8 kwietnia 2005 r. - o godz. 18-00 Msza św. przy ołtarzu papieskim w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łomży zgromadzi wiernych, władze samorządowe, zakłady pracy, stowarzyszenia oraz szkoły miasta Łomży. Weźmie w niej udział Wyższe Seminarium Duchowne. Eucharystii będzie przewodniczyć Biskup Pomocniczy Tadeusz Zawistowski. - O godz. 20-00 wierni zebrani w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego przejdą procesjonalnie ze świecami do Sanktuarium Matki Bożej Pięknej Miłości w Katedrze Łomżyńskiej na Apel Jasnogórski, który zakończy się dokładnie o godzinie 21.37. - O godz. 10-00 przez 10 minut będą biły dzwony w kościołach w Łomży. Źródło: www.mwlomza.prv.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Msza Święta w intencji papieża Jana Pawła II - 8 kwietnia, godz.18.00 w Łomży |
Tak bylo bardzo fajnie...
|
|
Re: Msza Święta w intencji papieża Jana Pawła II - 8 kwietnia, godz.18.00 w Łomży |
Wszystko ok. lecz co do nagłośnienia placu celebracyjnego mam nie smak odnisłem wrażenie iż wykonali to amatorzy, słyszalność była ale tylko dla organizatorów. A gdyby łośniki były ustawione na wyższym poziomie i z większą mocą dałóby skutek pozytywny. No i w takim dniu jeszcze TACA to..... ?. Łomżanin
|
|
Ptysiu, uważam, że przymiotnik "fajnie" niezbyt pasuje do określenia wrażeń ze Mszy Świętej. Markolo5, ta taca też mi jakoś nijak pasowała do dziesiejszego dnia. pozdrawiam M
|
|
Jaki proboszcz taka parafia !!
|
|
Re: Msza Święta w intencji papieża Jana Pawła II - 8 kwietnia, godz.18.00 w Łomż |
Jacy wierni taki Kościół! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re: Msza Święta w intencji papieża Jana Pawła II - 8 kwietnia, godz.18.00 w Łomż |
ptysiu91 twój geniusz mnie zadziwia ...
|
|
Tak juz jest.
|
|
Jaki Ptysiu - takie forum. I love Łomżę !!!
|
|
jaka cienka taka będzie Łomża :/
|
|
Rzeczywiście, Ptysiu, tuś mnie rozbroił całkowicie...:). Mówie o tym pierwszym komentarzu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |