poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obsluga w CENTER MEBEL

Jesli ktos z was mial "przyjemnosc"robienia zakupow w CENTER MEBEL i obslugiwala go "sympatyczna"pani Ania,ktora klnie jak szewc w obecnosci klienta i na klienta,to prosze o opisanie swojego doswiadczenia.Ja mialam okazje byc w tym sklepie i byc obslugiwana przez ta pania i niestety musze stwierdzic,ze poziom jej kultury wobec klienta jest bardzo razacy.Po prostu nie mialam drobnych pieniedzy do zaplacenia a ona stwierdzila "O K...A TO JAK JA MAM WYDAC RESZTE".Samo to jedno zdanie chyba mowi wiele o niej.Uwazam,ze taka osoba wogole nie powinna pracowac w takich miejscach,gdzie ma kontakt z innymi ludzmi.GRATULACJE DLA SZEFA W DOBORZE TAK WYKFINTNEGO PERSONELU!Opiszcie swoje doswiadczenia z tego sklepu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obsluga w CENTER MEBEL

Cze. Moja opinia na temat takich postów jest taka cyt." NIE POWIEDZIAŁEŚ TEGO W RYJ ,TO NIE POWIEDZIAŁEŚ NIC" jak masz cos do kogoś to sie wypowiedz ale prosto w twarz . A nie obrabiasz komus @pe na forum.
Dziekuje za uwage. pozdro!!

Trzeba było iść do szefa a nie wylewać na forum swoje żale.

:) dobre dobre,,,niezadowolony klijencie,,, Pani Ania jest szefową wiec mozesz jej......... dużo ludzi tam sie zaopatruje wiec nie dziwie sie jej ze nerwy pusciły może byłes wybitnie marudny,,,, a osobiscie dla mnie jest miłą sympatyczna Kobietą, a to że miała kiepski dzień,,, każdemu może sie zdarzyć,, przeciesz nie każdy może być tak idealny jak TY "angelany "
Osobiscie mam bardzo dobre doswiadczenia z tego sklepu,
Pozdrawiam
CENTER-MEBEL,,, oraz autora postu,,

Ps.angelany - wez sie kur...... do roboty bo z firmy CENTER-MEBEL możesz przykład brać, no chyba ze boli Cie to ze ktoś do czegoś doszedł w życiu.:)

oj co to za dziwota . Taki pozim mijescowego handlu i biznesu. Ja już nie raz pisałem potomkowie roztrząsaczy gnoju nie sa w stanie stworzyć elit intelektualnych.

Pifpaf

O słowie na "K" sam prof. Miodek mówił że jest ok :)

________
Malachit

ty to spokojny chyba jestes znajomym tej pani lub nia sama, bo tak sama kultura-gratulacje!

WYK F INTNEGO

Buahahahahahahaha...

Ja tam ostatnio bardzo często robilam zakupy (remont mieszkania) i nie zauważyłam niczego co mogłoby wpłynąć negatywnie na jakość obsługi. Może potraktowała Cie po prostu na luzie? Ja rozumiem, że nie powinna przeklinać itp., ale każdy ma zły dzień.. ok powiesz, że to jej praca i powinna swoje humory odkładać na bok, ale czesto to my klienci oczekujemy traktowania i obchodzenia się z nami jak ze złotym jejem.
Byłam tam kilka razy i za każdym razem było ok, może nie idealnie ale przynajmniej mieli dobry towar w stosunkowo konkurencyjnych cenach. Co najważniejsze! Jeśli nie mieli płyty czy uchwytów, które chciałam to nie wciskali mi czegoś co mi się nie podoba tylko po to aby sprzedać to co jest na stanie. Zgodzę się z Tobą -szacunek do klienta jest podstawą handlu, bo najważniejszy jest człowiek, dlatego zwróćmy uwagę obsłudze -obsmarowywanie na forum za plecami zainteresowanego niczego nie wniesie. Pozdrawiam

Prosta diagnoza-PMS, po naszemu: zespół napięcia przedmiesiączkowego-wszystko tłumaczy.

< wieczne im odpoczywanie >

no tak najlepiej nic nie mowić, dać się źle traktować i wybaczać bo ktoś ma zły dzień he

Jak ludzie są dobrze wychowani i reprezentują pewien poziom kultury to opisana wyżej sytuacja napewno im się nie zdarzy.

Dorwię się chamstwo do kasy i myśli, że im wszystko wolno.

Właśnie "PleasurmexC18" należy mówić lecz na miejscu by ten ktoś to zrozumiał a nie na forum, będąc anonimowym i mogąc pisać co się podoba, bez możliwości ustosunkowania się do sytuacji osoby obmawianej.
Jesteś źle traktowany - powiedz to wprost, iż nie podoba Ci się ton czy zachowanie sprzedawcy .

obsluga taka jak wszedzie, na lapu-capu
wlasciwie klient rzadzi gdy ma force, gdy nie ma, to nawet na schodach sklepu nie moze usiasc, bo zla reklame robi

do: Twoje EGO

Jak to, przecież osoba obmawiana, jak najbardziej ma możliwość ustosunkowania się do zaistniałej sytuacji, właśnie na tym forum. Cóż to, forum ma służyć jedynie do polecania i chwalenia? Jak najbardziej, powinno się wytykać, wszelkie przekręty, korupcję, czy inną zgniliznę, i to właśnie na forum. Dobrze wiesz, co daje zwrócenie bezpośrednio komuś uwagi, przeważnie zaogni sytuację.

A dzięki temu forum i takim postom, zarówno ja, jak inni, już wiemy że, wybierając się do meblowego, należy wziąść ze sobą nabitego gnata. I jak tylko, kobita zacznie k*rwować-od razu strzelać. Jeżeli ja, wobec kogoś zawinię, i ów ktoś wygarnie mi na forum, to jeżeli mogę, wówczas się bronię i odpowiadam. A jeżeli nie mam nic na obronę, to podkulam ogon i spadam.

To nasze forum, to piękna sprawa. Popatrz, siedząc o tej porze przed kompem i nie ruszając się z domu, jedynie dzięki postom pisanym przez wspaniałych ludzi z naszego miasta, wiem że, najtrudniejsze sprawy, mogę załatwić jedynie na Prusa 8.

< wieczne im odpoczywanie >

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org