Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie za duzo? |
mam pytanie, czy nie uwazacie ze kilkunastu wspolpracownikow to nie za duzo ? w sumie z naszych pieniedzy pewnie tam pojechali. jak sie myle to przepraszam z gory. a oto linka http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=3859 pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie za duzo? |
za dużo...stanowczo za dużo...
|
|
Tu wszystkiego jest za duzo. Tych niby nawroconych ,ktorzy zachowuja sie jak by stracili matke czy ojca a juz za pare dni beda bawic sie w najlepsze na grilach, dyskotekach i innych tego typu balangach gdzie od alkoholu nikt nie bedzie stronil. Za duzo jest udawania i pozerstwa. Marsze mlodziezy-ok, fajna sprawa ale wiekszosc idzie tam poprostu z nudow bo w telewizji wiadomo co ciagle leci (tego tez jest za dzuo), spotkac sie ze znajomymi, poprostu pogadac i sie pokazac i malo kto jest wtedy zamyslony i rozpaczajacy. Mozecie mnie zlinczowac ale taka jest niestety prawda. A co do pana szanownego prezydenta i do jego wspolpracownikow to chyba juz lekka przesada. Nie wydaje mi sie zeby oni sami wylozyli po 800zl na bilet lotnicz(bo chyba cos kolo tego stoi) albo pojechali sobie autobusikiem czy tam samochodem. Moze sie myle i jezeli tak to z gory przepraszam. pozdrawiam.
|
|
justynaa, ja napewno Ciebie nie zlinczuje... wręcz przeciwnie - masz rację!! uważam podobnie jak Ty... żeby wszyscy nie bali się mówić prawdy o tym o czym myślą - tak jak Ty, byłoby mniej "ciemnogrodu" w naszym polskim grodzie... Pozdrawiam
|
|
nastepna osoba myslaca..... nie to juz tlok sie robi hehehe. justyna aby tak dalej, widze ze nie jestem osamotniony w moim mysleniu. pozdrawiam
|
|
Im tylko w głowie kobietety i pieniądze...
|
|
hehe... obawiam się Ptysiu, że takie rzeczy ma w głowie zdecydowana większość mężczyzn... i to jest normalne...
|
|
aha... zachowajcie te swoje glupie docinki dla siebie, jesli nie macie o tym zielonego pojęcia. otóż każdy kto pojechał oddać hołd papieżowi z prezydentem Brzezińskim, zapłacił za wyjazd z własnej kieszeni.
|
|
popieram cie justynna chce dodac kilka slow na temat tej sztucznej moralnosci u mojej babki na wsi mowia ze co za duzo to i swinia nie zje
|
|
Nie chciało się nosić teczki, trzeba nosić woreczki. Trzeba było się uczyć zadawać się z właściwymi ludźmi, należyć do odpowiedniej partii, zdobyć elektorat, i w odpowiednim czasie wystawić kandudaturę w wyborach i już jest się prezydentem i rozjeżdża się wraz z kolegami za państwowe pieniązki. Ciekawe czy Wy będąc na ich miejscu postąpilibyście inaczej. Przynajmniej pojechali oddać hołd Ojcu Świętemu. Wy, zamiast w spokoju modlić się za duszę Ojca Świętego, innych krytykujecie jakbyście sami byli ideałami. Do krytykowania każdy powód jest dobry. Pomimo odmiennych poglądów uszanujcie te ostatnie dni żałoby za Papieża, zachowajcie trochę spokoju.
|
|
Maćku zadaj sobie jedno pytanie ilu w naszej radzie miasta jest tkzw. przechrzczonych a sam Brzeziński raptem stał się wielki wierny religi tacy właśnie pływacy są nie przewidywalni jedynie dla kariery i kasy to przyjmą pakt nawet z samym diabłem. Łomżanin
|
|
A skad wiesz ze Brzezinski sie stal "raptem" religijny? A moze zawsze byl wierzacy? I skad ta pewnosc ze pojechali za panstwowe a nie za swoje? Wszyscy ciagna ile moga z panstwowego koryta, a nasz prezydent nie wydaje mi sie zeby mogl brac wiecej , lub mniej niz moze, badz powinien. Mnie osobiscie denerwuje fakt Kwacha, ktory jeszcze niedawno z premierem drwili z papieza wychodzac z samolotu i calujac ziemie.. Oczywiscie byli pod wplywem.. A teraz jacy to oni nie pokorni i skruszeni po stracie papieza.... bleee
|
|
Za duzo chcą...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |