Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto pracuje w dniu pogrzebu Ojca Świętego |
Czy są w Łomzy pracodawcy którzy nakazali "swoim" pracownikownikom pracę w dniu pogrzebu Ojca Świętego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto pracuje w dniu pogrzebu Ojca Świętego |
Sluzba zdrowia, policja, straz pozarna, pracownicy kolei, pks itp... R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
No z tą koleją w Łomży to nie byłbym taki pewny... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
raver napisał(a): > Sluzba zdrowia, policja, straz pozarna, pracownicy kolei, pks > itp... > Takie służby zawsze pracują.. policja, pogotownie straż to śą pod tym względem "wyąjtkowe" organy które zawsze pracują, jest zmniejszona liczba ludzi w takie dni, ale zawsze jakieś niezbędne komórki wtyhc instytucjach funkcjonują.
|
|
W policji, straży czy pogotowiu nawet w takie dni nie jest zmniejszona liczba pracowników (oprócz prac. biurowych, oni mają wolne) którzy muszą być na każde wezwanie. Jest to z góry ustalone grafikiem służb sporządzanym na miesiąc (w straży) z góry. Ponadto są wyznaczeni pracownicy, którzy non stop pełnią tzw. dyżury domowe. Straż pożarna może "ściągnąć" cały stan osobowy w ciągu niespełna godziny. Pozdrawiam slm
|
|
Policja na pewno bedzie czuwac nad bezpieczenstwem podczas mszy zalobnej i marszu. Zawsze jst z nami docenmy ich prace. Podobnie straz i pogotowie. Te sluzby pacuja abysmy czuli sie bezpiecznie i mogli w spokoju uczestniczyc w tych historycznych jakby nie bylo wydarzeniach dla naszego miasta. Jeszcze raz - docenmy to.
|
|
Zapomnialem dodac ze jeszcze Radio Nadzieja pracuje. To dzieki tym ludziom mamy ksiazeczki, rozglos informacyjny naszych inicatyw i jutro tez beda nas informowac o tym co sie dzieje w Łomzy.
|
|
No coz, zasmucic WAs wszystkich chyba musze, jak sie okazuje to nasz "SEZAM" pracuje...no i co "wazne" (wstretne, nie ludzkie) od godz. 14 ma byc sprzedawany alkohol. Co sadzicie o wlascicielu tegoz "sklepiku"????? Piszcie, Kochani!!!!! Pozdrawiam
|
|
Właścicciel CTO obuwia zastosował taktyczne zagranie dla pracowników urlopy dla każdego pracownika pod warunkiem że napisze podanie każdy pracownik. Wyszedł z założenia aby coś zyskać trzeba coś stracić, w tym przypadku on stracił na własnej twarzy jako człowiek. Łomżanin
|
|
Kierowcy PKS pracuja...
|
|
Wiele osób jutrzejszy dzień będzie musiało odpracować w sobotę :(
|
|
No i mogą też być w pracy osoby pełniące dyżur na portierni, np. w muzeum. pa - A. Allinka
|
|
A ja słyszałam, że nauczyciele też pracują, bo dostali odgórny nakaz, żeby iść ze swoimi uczniami na mszę o 18 i mają ich pilnować, żeby się dobrze zachowywały na tej uroczystości. Nie jestem jednak tego pewna.
|
|
A Statoil zamkniety bedzie? :)
|
|
MPK, PKS, POLICJA, STRAŻ, POGOTOWIE, CPN.
|
|
ja pracuje/pracowałem wtedy kiedy umarłi wtedy kiedy go chowano, pracowalem w swieta z niedzieli na lany poniedzielek, w boze ciało i w majowkę tez bede pracował. pracowalem 11 listopada ..i wcale nie pracuje w słuzbach publicznych jak wyzej.
|
|
Ja też pracowałe. stukałem w klawiature :P
|
|
Zwróćcie uwagę na sklep spożywczo-przemysłowy "ZODIAK - BIS" przy Al. Piłsudskiego. Oni pracują chyba zawsze. Nie ma znaczenia, czy są święta, czy pogrzeb jednego z najwybitniejszych Polaków... Pozdrawiam
|
|
Banki były pozamykane, ale jednego nie rozumiem: na co komu portiernia czynna w muzeum, jak muzea przecie na pewno też były pozamykane??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |