środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto pracuje w dniu pogrzebu Ojca Świętego

Czy są w Łomzy pracodawcy którzy nakazali "swoim" pracownikownikom pracę w dniu pogrzebu Ojca Świętego?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto pracuje w dniu pogrzebu Ojca Świętego

Sluzba zdrowia, policja, straz pozarna, pracownicy kolei, pks itp...

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

No z tą koleją w Łomży to nie byłbym taki pewny...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

raver napisał(a):

> Sluzba zdrowia, policja, straz pozarna, pracownicy kolei, pks
> itp...
>

Takie służby zawsze pracują.. policja, pogotownie straż to śą pod tym względem "wyąjtkowe" organy które zawsze pracują, jest zmniejszona liczba ludzi w takie dni, ale zawsze jakieś niezbędne komórki wtyhc instytucjach funkcjonują.

W policji, straży czy pogotowiu nawet w takie dni nie jest zmniejszona liczba pracowników (oprócz prac. biurowych, oni mają wolne) którzy muszą być na każde wezwanie. Jest to z góry ustalone grafikiem służb sporządzanym na miesiąc (w straży) z góry. Ponadto są wyznaczeni pracownicy, którzy non stop pełnią tzw. dyżury domowe. Straż pożarna może "ściągnąć" cały stan osobowy w ciągu niespełna godziny.
Pozdrawiam

slm

Policja na pewno bedzie czuwac nad bezpieczenstwem podczas mszy zalobnej i marszu. Zawsze jst z nami docenmy ich prace. Podobnie straz i pogotowie. Te sluzby pacuja abysmy czuli sie bezpiecznie i mogli w spokoju uczestniczyc w tych historycznych jakby nie bylo wydarzeniach dla naszego miasta.
Jeszcze raz - docenmy to.

Zapomnialem dodac ze jeszcze Radio Nadzieja pracuje. To dzieki tym ludziom mamy ksiazeczki, rozglos informacyjny naszych inicatyw i jutro tez beda nas informowac o tym co sie dzieje w Łomzy.

No coz, zasmucic WAs wszystkich chyba musze, jak sie okazuje to nasz "SEZAM" pracuje...no i co "wazne" (wstretne, nie ludzkie) od godz. 14 ma byc sprzedawany alkohol. Co sadzicie o wlascicielu tegoz "sklepiku"?????
Piszcie, Kochani!!!!! Pozdrawiam

Właścicciel CTO obuwia zastosował taktyczne zagranie dla pracowników urlopy dla każdego pracownika pod warunkiem że napisze podanie każdy pracownik.
Wyszedł z założenia aby coś zyskać trzeba coś stracić, w tym przypadku on stracił na własnej twarzy jako człowiek.

Łomżanin

Kierowcy PKS pracuja...

Wiele osób jutrzejszy dzień będzie musiało odpracować w sobotę :(

No i mogą też być w pracy osoby pełniące dyżur na portierni, np. w muzeum. pa - A.

Allinka

A ja słyszałam, że nauczyciele też pracują, bo dostali odgórny nakaz, żeby iść ze swoimi uczniami na mszę o 18 i mają ich pilnować, żeby się dobrze zachowywały na tej uroczystości. Nie jestem jednak tego pewna.

A Statoil zamkniety bedzie? :)

MPK, PKS, POLICJA, STRAŻ, POGOTOWIE, CPN.

ja pracuje/pracowałem

wtedy kiedy umarłi wtedy kiedy go chowano, pracowalem w swieta z niedzieli na lany poniedzielek, w boze ciało i w majowkę tez bede pracował. pracowalem 11 listopada
..i wcale nie pracuje w słuzbach publicznych jak wyzej.

Ja też pracowałe. stukałem w klawiature :P

Zwróćcie uwagę na sklep spożywczo-przemysłowy "ZODIAK - BIS" przy Al. Piłsudskiego. Oni pracują chyba zawsze. Nie ma znaczenia, czy są święta, czy pogrzeb jednego z najwybitniejszych Polaków...

Pozdrawiam

Banki były pozamykane, ale jednego nie rozumiem: na co komu portiernia czynna w muzeum, jak muzea przecie na pewno też były pozamykane??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org