niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Automobilklub Łomżyński wznawia działalność

Witam wszystkich!
Z nieskrywaną przyjemnością zawiadamiam, że dawno zapomniany ĄŁ wznawia swoją działalność. W chwili obecnej nasze działania ograniczają sie tylko do działalności statutowej tzn. organizacja rajdów samochodowych, zlotów pojazdów zabytkowych, motocrossu, imprez propagujacych bezpiczenstwo ruchu drogowego itp. Jezeli macie jakies pomysly, chec zorganizowania jakiejs ciekawej imprezki to dajcie znac, na pewno pomozemy. Jestesmy otwarci na kazda propozycje. Nasze doswiadczenie w organizacji imprez propagujacych motoryzacje i bezpieczenstwo ruchu drogowego, oraz wasze pomysly moga przyniesc bardzo ciekawe efekty w postaci bardzo ciekawych radjow lub zlotow. Nasza pomoc jest zupelnie bezinteresowna i wynika z checi przywrocenia dawnej swietnosci AL. Liczymy rowniez na Wasza odezwe. Napiszcie czym Waszym zdaniem powinien zajmowac sie AL.

Wszystkich zainteresowanych odsylam na nasza strone: www.automobilklub-lomzynski.prv.pl
oraz do kontaktu z nami:
Tel. 608374998, 607465058
e-mail: a.lomzynski@hoga.pl

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Automobilklub Łomżyński wznawia działalność

Gdzie jest wasza siedziba, i czy można zostac "członkiem"

Siedziby niestety jeszcze nie mamy, ale caly czas trwaja prace z tym zwiazane. Jezeli chodzi o czlonkostwo to czywiscie mozna zostac czlonkiem AL. Chec dzialania, troche pomyslow i bedzie spoko :-) Dokladne info podajemy bezposrednio osobie zainteresowanej :-) Zapraszamy serdecznie

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Ciesze sie ze Wznowiliscie Dzialalnosc . Przezylismy razem wiele wspanialych rajdow Od Military Trophy poczawszy , Przez Lima Oscar , a na Motocrosie chyba zakonczywszy... PIekne WSPOMNIENIA ..............
Pozdrawiam cala EKIPE AL zza oceanu Jordan.

Lima Oscar

:))) może lepiej zorganizować jakieś spotkanie, obojętnie gdzie, nawet pod chmurką i podyskutować, a nie pisać, bo pisać można dużo , tylko robić mało.

Czesc Jordan!!! Jak tam w USA Ci leci :-) Nie wiem czy mnie kojarzysz, ale ja Ciebie bardzo dobrze. Specjalnie dla Ciebie zrobimy spotkanie pod chmurka, ale musisz przyjechac ;-) Pozdrowienia dla Ciebie od calej ekipy AŁ. trzymaj sie w tych stanach

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

hehe Hej Jordan braciszku!!! Co za spotkanie, prawde mowiac myslalam, ze Alien to zupelnie inna osoba:)))
Mila niespodzianka!

°°°°°°°°°°
... evaa ...

No wlasnie odnosnie spotkania, kto ma ochote sie spotakac. Tylko wiecie co, zeby nie bylo tak jak ostatnio Sura proponowal, ze przyjechaly dwie czy trzy osoby i juz po wszystkiemu. Wstydzicie sie czegos?? Motory tez mogoa byc.... Zapraszamy serdcznie
Co ty na to Sura??

Aha Pawel i Benek chyba beda, co??

Piatek okolo 20:00 na starym rynku?? Pasuje
Czekam na sudestie

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Ciesze sie ze mnie jeszcze Pamietacie .. ... . Takie spotkanie Bylo By bardzo MIle ..... Ale kiedy ja przylece ......... ale moze o tym juz prywatnie . evaa ----- siostrzyczka . noprosze mam siostre ..... cos nowego pozdrowonka evuniu :)

Lima Oscar

Ciesze sie ze mnie jeszcze Pamietacie .. ... . Takie spotkanie Bylo By bardzo MIle ..... Ale kiedy ja przylece ......... ale moze o tym juz prywatnie . evaa ----- siostrzyczka . noprosze mam siostre ..... cos nowego pozdrowonka evuniu :)

Lima Oscar

...a ile skladka?

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Hej evaa!!! Nie wiem o jaka skladke pytasz, ale jezeli chodzi Ci o skladke czlonkowska AL to wynosi ona 50 zl za rok. Nie wiem czy jest to wygorowana stawka, czy tez nie.

Jezeli masz chec sie do nas przylaczyc to zadzwon pod 607465058 do Benka, on posiada legitymacje czlonkowskie, umowicie sie na jakies spotkanie, lub tez na spotkaniu na starym rynku (jezeli dojdzie do skutku).

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

.... nie wiem jak Wam ale mi to się już znudziła taka działalność..... ile można kobinować, myśleć, pisać..... nie wiem, ja umywam ręce jak narazie.... teraz niech ktoś inny się wykaże.... być może, że nie mam talentu do tego czy jak to tam nazwać..... jestem otwarty na propozycje..... ale co? znowu się spotkamy, pogadamy i rozjedziemy?? czy ktoś ma lepszy pomysł?? .... w piątek będę pewnie na Mazurach więc nie wiem.....

Dokladnie Krzysiu, jesli AL bedzie reaktywowany formalnie, a nie tylko w formie slownej to i skladke oplacic bedzie mozna...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Krzysiek sami próbowaliscie zorganizować Rajd i dobrze wiesz jak ciężko jest przeskoczyć urzędasów. Tak na dobrą sprawę to można spróbować gdzieś się przejechać. Z tego co wiem to trasę macie już ustaloną to może byśmy kontynuowali Wasze zamiary. W długi weekend musimy się spotkać i pogadać o tym czy robimy to dalej, czy też zwijamy żagle.

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Evaa kiedy pojawisz sie na jakims spotkaniu?? Chcielibysmy Cie poznac. Jezeli nie masz nic przeciwko oczywiscie ;-)

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Robić coś trzeba... jak już zaczęliśmy to trzeba to ciągnąć, tylko nie wiem po co? Dla samych siebie??

Krzysiu czyzbys stracil ducha walki?? No nie poddawaj sie!!

Zapraszam na http://www.automobilklub-lomzynski.prv.pl i proszę o jakieś ciekwae materiały na stronkę oraz sugestie na temat nowej wersji

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

I już Automobil wznowił działalność.......:)

Jak narazie powstala nowa wersja www, w tym miesiacu bedzie szkolenie na sedziow sportowych zarowno samochodowych i motorowych. Na przelomie maja i czerwca planujemy zorganizowac jakis maly rajdzik. Niestety apele o pomoc na forum i po wyslaniu bezposrednio do ludzi maili nie dala najmniejszego rezultatu. Szkoda

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

"Evaa kiedy pojawisz sie na jakims spotkaniu?? Chcielibysmy Cie poznac. Jezeli nie masz nic przeciwko oczywiscie ;-)

Dyziak - kilka osob mnie zna;)) Po wtore...jakos tak ustalane sa spotkania, ze albo pracuje, albo mam szkole.....albo....albo cos tam:) Aha w najblizszy weekend tez mam szkole;PP
pozdrawiam

°°°°°°°°°°
... evaa ...

to moze nie w weekend tylko w srodku tygodnia, o jakiejs 21 = gdzies.....w Łomży

Zajrzyjcie sobie na nasza stronke www.automobilklub-lomzynski.prv.pl znajdziecie tam parę fajnych ogłoszeń o imprezach. Moze ktores z nic Was zainteresuje

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

UWAGA!!! 21 - 22 czerwiec 2003 w Łomży odbędzie się zlot najpiękniejszych, czyli zabytkowych pojazdów. Zapraszamy wszystich fanów motoryzacji.

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org