Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wózek dziecięcy |
Witam:) możecie mi doradzić gdzie w Łomży można kupić niedrogo a w miarę dobry wózek dla dziecka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wózek dziecięcy |
Witaj ja swoj wozek Patti Gamma kupilam na allegro za 499zl a w lomzy taki sam kosztowal 730zl wiec polecam popatrzec na allegro no i zalezy ile chcesz wydac i dla dziecka w jakim wieku ma byc?
|
|
Przepraszam Patti Gaya
|
|
największy wybór w Fartlandi,radze zobaczyć tam i porównać na allegro ceny czasem są ceny porównywalne zależy jaki to ma być wózek i jakiej firmy
|
|
zdecydowanie lepiej kupic wozek przez internet, nawet kilkaset zl oszczednosci sprawdz sklep --> http://www.bobowozki.com.pl/ sporo znajomych tam kupilo i wszyscy zadowoleni za cene slabszego wozka z fartlandii (badz starego modelu) masz lepszy kupiony online i z gratisami czesto
|
|
Pewnie że z allegro - nawet z przesyłką wychodzi dużo dużo taniej
|
|
W FARTLANDII są raczej drogie. Moja siostra kupiła na allegro używany ale w doskonałym stanie wózek X-LANDER 3w1. (fotelik, gondola, spacerówka) sporo taniej niż nowy :)
|
|
W Fartlandi jest bardzo drogo. Przystepne ceny maja w Bajce na kazanskiej. h0jowe forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |