Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Restauracja SFINX |
Mam pytanie do Was szanowni forumowicze. Czy byliście kiedykolwiek w sieci restauracji Sfinx i czy jedzenie Wam smakowało? Co myślicie o takiej restauracji w Łomży? Live for nothing or die for something...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Restauracja SFINX |
za drogo moim zdaniem na łomzynskie realia , a jedzenie jak wszedzie.
|
|
popieram, mają dobre jedzonko.
|
|
Jedzonko moim zdaniem mają bardzo dobre:)) Szkoda, że nie ma w Łomży. Shoarma, paluszki krabowe.... pychotka.
|
|
ale tam chyba juz nie jest z franczyzą jak kiedyś po zmianach właścicielskich...
|
|
Ja jestem za! h0jowe forum
|
|
Mondzio dobrze powiedział "za drogo jak na Łomżę" i utargu wielkiego to by nie mieli. Co do jedzenia, nie powala, chociaż zdarzą się jakieś lepsze porcje, poza tym jak każda sieciowa restauracja.
|
|
Mondzio , ja tez Cie popieram i Tobie wierze
|
|
również uważam ze przydałaby się taka restauracja , jedzenie jak dla mnie bardzo dobre
|
|
Dobre jedzonko
|
|
jedzenie i klimat, po prostu ufo kosmos :)
|
|
Wolał bym należącą do nich WOOK restauracje – Authentic taste of china. Chyba przejęli też Da Grasso.
|
|
tak zrobią wam SPHINXA w łomży , to pierwsze co to bedzie temat na forum w formie antyreklamy , drugi to bedzie czy dobre jedzenie , a trzeci ze drogo strasznie i jedzenie jak wszedzie, badzcie realistami , narzekacie że drogo macie w małych "restaracyjkach" lokalach a wy tu Sphinxa chcecie ? Juz lepiej KFC niech postawia to na pewno bedzie wiecej chetnych niż na Sphinxa...
|
|
ja wam radze , tak szczerze , zostancie wy wszyscy w domu i wpie rdalajcie .............golabki .........., na sniadanie, obiad i kolacje, i na drugi dzien tez ,odgrzane .............jak fasolke po bretonsku..................................
|
|
Jest Mac Donald , po kiego jeszcze KFC! "Nierozsądnie jest zapłacić zbyt wiele, ale dużo gorzej jest zapłacić zbyt mało. Kiedy płacisz zbyt dużo, tracisz trochę pieniędzy – i to wszystko. Kiedy płacisz za mało, czasami tracisz wszystko, ponieważ rzecz, którą kupiłeś, nie nadaje się do celu, w którym została kupiona”.
|
|
KURW A NIKT NIE LUBI ODGRZANEJ FASOLKI PO BRETONSKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A JA LUBIE , WRECZ PRZEPADAM FASOLKA PO.................BRETONSKUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!! odgrzana najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
to mowisz , ze nawet na ulicy mozna ja wpie,rdalac?????????????????? tak????????????????? dziwne, z puszki nikomu nie smakuje............
|
|
to jest badziewie nie jedzenie, pospolita fasolka po bretonsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sie w buzi nie rozplywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ci spadnie do zoladka do siedzi miesiacami!!!!!!!!!!!i ci sie odbija!!!!!!!!!!!!!!
|
|
powrocmy do tematu.... ja tez lubie jesc...w restauracjach
|
|
szczegolnie jak kelner jest przesympatyczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wypij klina , lepiej się poczujesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |