sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie dorobią plastik w łomży

mam pytanie czy jest gdzies w lmży jakiś mały zakład gdzie mozna zniesć część złamano a oni by zrobili m iodlew tego plastiu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie dorobią plastik w łomży

niema

trzeba zamówić nowy w fabryce!

jest moj kumpel gdzies pracuje ale oni spawaja nie wiem czy daliby rade cos z tym zrobic

tez slyszalem ze gdzies w lomzy spawaja plastik ale niepamietam gdzie

kurcze to jeśli mozecie dopytajcie sie gdzie mogoto zrobić może mi zespawajo ten plastik jest bardzo mi potrzebny bo złamała i sie czesc wwózkuprosze was o pomoc

w Lomży nie da się tego zrobić, a jeżeli już ktoś się tego podejmie to i tak z uwagi na cene, lepiej kupić coś gotowego co zawierą tą uszkodzoną część.

to zalezy co to jest, bo samo zespawanie to w samej lomzy ze 100 osob spawa plastiki, tylko chodzi o to jak to wyglada, bo nie musi to byc wytrzymale jak oryginal, albo tak jak napisal Pleasurmex kupic taka czesc, albo wiekszy"kawalek" zawierajacy ten element

Plastik spawają w Szybach Samochodowych na Legionów niedaleko BP, obok Prefbetu, trzeba wjechać w głąb w podwórko.

Jeżeli jest to część od wózka to raczej szanse marne. A może to jest część z zębatką od wózka Coneco? Od regulacji podnóżka?

nie jest część w amortyzatorze taki mały kawałek a całe koło kosztuje ponad 100 więc szukam taniej b to wózek graco quatro a oże ktoś m stry tai wozek i może byc to zepsute koło aby tyle ze przełożyć to część

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org