sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koniec Swiata 15sierpnia

W sierpniu – 15, gdy święto Wniebowzięcia Matki Bożej będzie przypadać w niedzielę, (a tak jest w tym roku) będzie na świecie w godzinach od 10.00 do 12.00, tak straszna burza z piorunami, że ludzie w wielkiej liczbie będą ze strachu umierać. Na razie są to ataki szatana, ale gdy Bóg opuści Swoją rękę nad ziemią, to dopiero będzie przerażenie. Komputery powysiadają, ludziom pieniądze na kontach poprzepadają. Wszystko zniknie w komputerach i będzie wyczyszczone, ludzie którzy mają w bankach pieniądze będą sobie wyrywać z głowy włosy i będą tracić rozum po stracie pieniędzy. Tragedia Smoleńska to była zasadzka dla zniszczenia Polski. Szatan dopuścił się następnej haniebnej grozy.

Jednak jest jedyny ratunek dla Polski, jeżeli uzna Jezusa za Swojego Króla poprzez Intronizację, tylko Jezus zdemaskuje wszystkie zło i odrodzi się nasz Ojczyzna. Róbcie wszystko, co możecie dla Intronizacji Jezusa Króla Polski, módlcie się, pośćcie, działajcie, dokonujcie osobistej Intronizacji czy to sami czy w rodzinach, czy we wspólnotach, parafiach. Garnijcie się do Jezusa Kropla Polski, tylko On uratuje wasz Naród, a przez was inne narody. Innej drogi nie ma.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koniec Swiata 15sierpnia

W sierpniu – 15, gdy święto Wniebowzięcia Matki Bożej będzie przypadać w niedzielę, (a tak jest w tym roku) będzie na świecie w godzinach od 10.00 do 12.00, tak straszna burza z piorunami, że ludzie w wielkiej liczbie będą ze strachu umierać. Na razie są to ataki szatana, ale gdy Bóg opuści Swoją rękę nad ziemią, to dopiero będzie przerażenie. Komputery powysiadają, ludziom pieniądze na kontach poprzepadają. Wszystko zniknie w komputerach i będzie wyczyszczone, ludzie którzy mają w bankach pieniądze będą sobie wyrywać z głowy włosy i będą tracić rozum po stracie pieniędzy. Tragedia Smoleńska to była zasadzka dla zniszczenia Polski. Szatan dopuścił się następnej haniebnej grozy.

Jednak jest jedyny ratunek dla Polski, jeżeli uzna Jezusa za Swojego Króla poprzez Intronizację, tylko Jezus zdemaskuje wszystkie zło i odrodzi się nasz Ojczyzna. Róbcie wszystko, co możecie dla Intronizacji Jezusa Króla Polski, módlcie się, pośćcie, działajcie, dokonujcie osobistej Intronizacji czy to sami czy w rodzinach, czy we wspólnotach, parafiach. Garnijcie się do Jezusa Kropla Polski, tylko On uratuje wasz Naród, a przez was inne narody. Innej drogi nie ma.

a widziałaś (-eś) temat 15 sierpnia 2010 !!!! ?

nie a co to nie to samo??

spójrz 4 tematy niżej

a poza tym to dajcie już spokój z tymi bredniami, ludzie nie mają co robić to piszą pierdoły, a jeśli ktoś wierzy to niech się modli a nie na forach pisze

no zobaczymy co tam sie bedzie dzialo . oby do niedzieli

koniec swiata bedzie jak monopolowe zamkna w niedziele

haha moze i taaa

to szykuj sie kaligulik, bo w najwiekszej swiatyni "Alkohole Swiata" wisi juz kartka, ze bedzie zamkniete :)

mam UPS-a przy komputerze

nie straszcie bo ja mam w sobote kawalerski:Pfaktycznie, zdechne w niedziele:P

he monopol na al legionów zawsze otwarty xD

pApUsIa

no to nareszcie będzie koniec naszej męczarni na tym świecie!

hehe ja w niedziele bende szczelal z gapi9szonuf

z kapiszonów-gamoniu!

nie wiem czy zauważyliście, ze przepowiednia ta została ogłoszona przez jakiegoś anonimowego proroka przed lub po 2 wojnie światowej. ( nie pamiętam dokładnie,ale czytając była tam wzmianka o 2 wojnie światowej) :) I jak to może być prawda skoro od wojny minęło ok 71 lat. przez te 71 lat kilkanaście razy święto Wniebowzięcia Matki przypadało w niedziele, i jakoś do tej pory końca świata nie było. Zastanawia mnie tez czemu dopiero teraz informacja ta wyszła na "światło dzienne " ,kilka dni przed owym wydarzeniem ? hmm wydaje mi się ze znowu znalazł się ktoś komu się nudzi w wakacje i szuka sensacji :))

I ja też umre.Kto takie pierd...ne chistorie wymyśla paranoja współczuje tym ludziom,co w to wierzą I TO GŁOSZĄ TYPU 2012 hE HE

jak zwykle zastraszanie spoleczenstwa zeby sie modlilo, takie zagrywki to nie znami, wciskanie ciemnoty
komu ja sie pytam, komu????????????

Łomatko to ja muszę się dziś porządnie napie....... żebym jutro był bez czucia. :):):)

Autor tematu szybciutko do psychiatry! Szybciutko, bo z każdą chwilą coraz gorzej Ci się robi i później już nie będzie ratunku i nawet elektrowstrząsy nie pomogą!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org