Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Car ałdio |
od jakiegos czasu zaczyna mi coras ciszej grac w samohodzie wjenc postanowilem malym kosztem sobie dokupic cos co bendzie lupalo . wiem rze siem nie znacie ale morze sie trafi ktos kto sie zna i podpowie jaki spszent wybrac w niskiej cenie z tego co wiem najlepszym rozwiazaniem bylo by skszynka i wzmacniasz.. wiec pytanie co kupic orosze o sugestje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Car ałdio |
kup sobie okmenki na uszy i słuchaj głośno :)
|
|
nie . MUSI TSZONHAC AŁTEM i lupac tak zeby mama slyszala kiedy jade na obiat i zdonrzyla ógotowac kartofle nim dojade .
|
|
To ma to łupać ?? Czy ma to grać dobrym basem ?? Bo to jednak jest różnica.
|
|
za male pieniondze nie bendzie dobrym basem gralo ale nie ma byc to jakis schit.
|
|
to za małe pieniądze to nie wiem co ty kupisz. Chcesz mogę Ci swój wzmak odsprzedać PEIYING 800w i skrzynia LTC.
|
|
młotek kupisz za małe pieniądze i będziesz się łupał w ten pusty łeb
|
|
za ile ? a ten mlotek to za ile ?
|
|
Myślę że odgadli się byśmy. Chcesz to zostawiaj namiary na siebie i jutro się złapiemy pokarzę Ci jak to gra. Jak na małe pieniądze to sprzęt dość dobry i ładnie gra a nie łupie. Żeby nie to że zmienić chce samochód bym nie sprzedawał tego.
|
|
jaka cena cie interesuje to bendziemy rozmawiac ;)
|
|
tez sie rozgadam za czyms co da troche basu w mojej furce ale allegro mi konto zablokowalo hehe
|
|
Za wzmak 220 coś takiego no i za skrzynie jeszcze się pomyśli.
|
|
stary grundik zrobi afere
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |