Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
15 sierpnia 2010 !!!! |
Czy ktoś czytał to na necie ? wpiszcie w google ''15 sierpnia 2010'' jakie są wasze opinie na ten temat ??????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 15 sierpnia 2010 !!!! |
to tak samo jak z tym końcem świata, najbliższa prognoza 2012, pożyjemy zobaczymy.
|
|
mi sie ciarki robia
|
|
ja to w szoku nie wiem sama czy mam w to wierzyć czy olać...
|
|
ja tez nie moge dlaczego takie dziwy ludzie to maja pomysly, albo im sie nudzi...
|
|
a o co chodzi z ta data dzien jak kady a co to niby ma byc tego dnia
|
|
popuściłem.....ze strachu czy śmiechu? Oto jest pytanie.....
|
|
wpisz w google i zobacz... śmieszne może i tak tylko po h.j ktos to napisał
|
|
W sierpniu – 15, gdy święto Wniebowzięcia Matki Bożej będzie przypadać w niedzielę, (a tak jest w tym roku) będzie na świecie w godzinach od 10.00 do 12.00, tak straszna burza z piorunami, że ludzie w wielkiej liczbie będą ze strachu umierać. Na razie są to ataki szatana, ale gdy Bóg opuści Swoją rękę nad ziemią, to dopiero będzie przerażenie. Komputery powysiadają, ludziom pieniądze na kontach poprzepadają. Wszystko zniknie w komputerach i będzie wyczyszczone, ludzie którzy mają w bankach pieniądze będą sobie wyrywać z głowy włosy i będą tracić rozum po stracie pieniędzy. Tragedia Smoleńska to była zasadzka dla zniszczenia Polski. Szatan dopuścił się następnej haniebnej grozy. Jednak jest jedyny ratunek dla Polski, jeżeli uzna Jezusa za Swojego Króla poprzez Intronizację, tylko Jezus zdemaskuje wszystkie zło i odrodzi się nasz Ojczyzna. Róbcie wszystko, co możecie dla Intronizacji Jezusa Króla Polski, módlcie się, pośćcie, działajcie, dokonujcie osobistej Intronizacji czy to sami czy w rodzinach, czy we wspólnotach, parafiach. Garnijcie się do Jezusa Kropla Polski, tylko On uratuje wasz Naród, a przez was inne narody. Innej drogi nie ma. Przekaż to innym, niech wszyscy wiedzą i ratują przez Intronizację Jezusa Króla Polski siebie, swoje rodziny i najbliższych. Żródło: www.apokalipsa.info.pl
|
|
A jutro idę robić zapasy cukru i mąki.
|
|
kredyty trzeba brać i balować ;D
|
|
Proponuję aby każdy dla wszystkiego w niedzielę od rana krzyżem przed kompem leżał coby nam komputery nie powysiadały, pieniądze na kontach nie poprzepadały aby włosów nikt z głowy nie rwał i rozumu nie stracił. Niech Jezus Kropla Polski ma nas w opiece kiedy szatan piętnastego zasadzi się na na nas ze swą haniebną burzą z piorunami.... boże.....widzisz i nie grzmisz......oby nie w zła porę wypowiedziane......hou hou hou.....
|
|
Czyżby jakaś obrończyni krzyża spod pałacu prezydenta miała widzenie ? BREDNIE, BREDNIE i jeszcze raz BREDNIE !!!!!
|
|
oho....zaczęło się już......u mnie deszcz konkretnie pada........
|
|
wkleiłam tylko to co na necie jest napisane o 15 sierpnia nie spinajcie sie tak nie jestem zadną obronczynią:D
|
|
ale bombe z tego mam i tyle, spoko :)
|
|
z tego linku a nie z Ciebie :)
|
|
jak wierzysz w takie zabobony -to twoja sprawa, zastanawiam sie kto takie brednie napisal, mozna w glos sie smiac hahahahah!!!
|
|
jakiś idiota siedzi i wymyśla takie brednie po to żeby reszta miała o czym pisać!
|
|
hi i ha
|
|
a ja pije piwko i sie smieje co ludzie pisza
|
|
15 sierpnia to będzie wyjątkowa data bo ŁKS na wyjeździe da wciery Gryfowi lamusy
|
|
Hahahahahah
|
|
Ja tam mam wolne od pracy 15 i tylko to mnie interesuje :) niech pada:) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
wiesz co ci powiem frajerze? mlodsi czytaja ten temat i tylko ich straszysz niepotrzebnie a z kolei niektorym robisz mętlik w glowie i za ten temat powinieneś dostać dotkliwy xwpierdol ,niewiem jeszcze na co czekają admini
|
|
nadchodzi koniec świata bo kaczorek przegrał wybory:) jak chcecie żyć długo i szczęśliwie to głosujcie na pisuary:DDD przy następnych wyborach od razu przepowiednie się skończą:DDD
|
|
Tez to czytałam.
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Ekstremalne-zjawiska-atmosferyczne---pogoda-na-weekend,wid,12566575,wiadomosc.html heh ;p
|
|
prognoza jak-każda inna, a bo to pierwszy raz będzie burza i upał :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
nie wiem czy zauważyliście, ze przepowiednia ta została ogłoszona przez jakiegoś anonimowego proroka przed lub po 2 wojnie światowej. ( nie pamiętam dokładnie,ale czytając była tam wzmianka o 2 wojnie światowej) :) I jak to może być prawda skoro od wojny minęło ok 71 lat. przez te 71 lat kilkanaście razy święto Wniebowzięcia Matki przypadało w niedziele, i jakoś do tej pory końca świata nie było. Zastanawia mnie tez czemu dopiero teraz informacja ta wyszła na "światło dzienne " ,kilka dni przed owym wydarzeniem ? hmm wydaje mi się ze znowu znalazł się ktoś komu się nudzi w wakacje i szuka sensacji :))
|
|
Wejdzcie na www.niewiarygodne.pl i zobaczcie wideo o przepowiedniach majów co do roku 2012 nawet oni niewiedzą kiedy będzie koniec świata a niby ludzie im wieża to ich przepowiednie sięgają roku 2030 i co??
|
|
Oj chyba naprawdę komuś się nudziło :D zgniłem ze śmiechu ....Ewelinka17 jak to czytałem myślałem dokładnie o tym co ty napisałaś...
|
|
ja również.
|
|
przeżyliśmy 2000rok a komputery miały oszaleć i powysyłać na nas rakiety, ptasią i świńska grype też przeżyliśmy i to przeżyjemy:)
|
|
15 sierpnia . urodziny mojej matki <zalamka>
|
|
noo i gdzie ten koniec swiata ? :P Ja przezylam owe wydarzenie xD
|
|
komp mi siada chyba ze starosci
|
|
a slyszeliscie ze 4 ludzi piorun porazil ?? na wp: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Grozne-nawalnice-nad-Polska.-Piorun-porazil-cztery-osoby,wid,12571424,wiadomosc.html ??
|
|
Przeżyłem koniec Świata. I co teraz?
|
|
Wytrzeźwiałem i patrzę ? a ja żyję a łeb napierdziela jak nigdy dotychczas . I to sie nazywa koniec świata bo nie wiem co z nim zrobić żeby bolało ciut mniej :):)
|
|
hahahahhahahahahaha ;DDD alee była burza ;]
|
|
Nawet burzy nie było.
|
|
koniec świata był w niedziele a rzeczywistość w której teraz żyjemy jest abstrakcją i przejściem w nowy wymiar tej po końcu świata, :P
|
|
o matko przyglup jakis napisal bajeczke, a reszta sie podnieca pomyslcie troche 15 sierpnia wypada w niedziele co 7 lat!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |