Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LEkarz dermatolog |
Czy wie ktos gdzie oprocz szpitala , przyjmuje jakis lekarz dermatolog wiem ze kiedys byl na skrzyzowaniu wojska polskiego z sikorskiego ale juz nie ma , najlepiej jeszcze pod NFZem zeby byl ......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LEkarz dermatolog |
Do Aceru na Piłsudskiego przyjeżdża z Bialegostoku chyba p. doktor dermatolog. Musisz się wybrac i zobaczyć kiedy.
|
|
koło wety jest na przeciwko tego parku w domku jednorodzinnym i jak dobrze pamietam to na wyszynskiego za tymi domkami jest na nfz
|
|
na wyszyńskiego
|
|
Idz na ogrodową, obok posterunku policji. Bardzo dobry lekarz.
|
|
Nie idz na ogrodowa!! Ta babka do niczego sie nie nadaje. Ja polecam dr. Mierzejewska, przyjmuje na Wyszynskiego w przychodni. h0jowe forum
|
|
Wyszyńskiego ? Chodziłem do Niej 3 miesiące, po czym, zmieniłem lekarza. Wiele ludzi chwali Ją i jeżeli wykupuje się recepty, oraz przestrzega zaleceń młody.
|
|
ja leczę plecy właśnie u dermatolog na Ogrodowej.. Dobra lekarz ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Polecam dr Łapińską na Ogrodowej to bardzo dobry lekarz.
|
|
leczyłam się kiedyś u Łapińskiej i zamiast lepiej to było gorzej... strata czasu i pieniędzy... ale wiem, ze jest dobra dermatolog w przychodni niedaleko ul Spółdzielczej... niestety nie znam dokładnej ulicy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |