poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POMOŻECIE? PRAWKO - GDZIE?

Przyznaje sie, nie czas i nie miejsce ale w koncu po kilkunastu latach bytowania odwazylem zapisac sie na kurs. Kurs prawa jazdy. I z tad moja prosba, szukam DOBREGO, CIERPLIWEGO instruktora, ktory nauczy mnie jezdzic. Dodam ze jestem bardzo marnym kierowca...Jaka szkołe jazdy polecacie?

Pytanie nr 2. Jak wyglada rozlozenie kosztow prawa jazdy na raty?

I nie bede szukac w poprzednich tematach :P

h0jowe forum

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POMOŻECIE? PRAWKO - GDZIE?

jak nie bedziesz szukal w innych tematach -to sie pocaluj w czolko:)

osk borkowski
instruktor super cierpliwy i wyrozumiały,
jeżeli chodzi o rozłożenie na raty to nie ma żadnego problemu możesz się dogadać w jakim czasie i w jakiej wysokości płacisz i wyborem godziny o której jeździsz również problemu nie masz:)

Szkoła Hernyka Charczuka jak sie nie myle jest znakomina. Znajduje sie przy ABC na legionow, tam gdzie sie wchodzi do ŁSM chyba, oile dobrze kojarze.

Ja zdawałam u Gruszfelda- ma ośrodek przy Liceum na Bernatowicza a instruktor ktory uczyl mnie to A. Lesiak - mimo mojego na poczatku marnego talentu do zmieniania biegow tak mnie wyszkolil ze teraz bezpiecznie i bez strachu jezdze:)

A JA POLECAM OSK FERENC-NA M. SKŁODOWSKIEJ

ja zdawalem u Kaminskiego.Szkoly nie polecam ale instruktora mialem normalnie super:)Na luzie wszystko dokladnie wytlumaczy itp:)
On chyba zalozyl swoja szkole Janusz Toczko na polowej kolo wku jesli sie nie myle.

Tyle odpowiedzi a ja dalej nie wiem

h0jowe forum

osobiście tez polecam P. Janusza Toczko, super instruktor, wszystko dokładnie tłumaczył na spokojnie, co najważniejsze, a jeśli coś nie wychodziło to uczył aż do bólu ;p hehe a co do wypowiedzi Sequel to tez mam wrażenie ze założył swoja szkołę jak najbardziej polecam :)

jak jesteś marnym to nie wsiadaj do elki i nie jeździj po lomzy błagam! omijam was codziennie jak śmigam po lomzy ale was CORAZ WIĘCEJ! NIE WSIADAJCIE DO ELEK!

qwety ale ja sie chce wozic

h0jowe forum

to poza lomżą najpierw naucz się ruszać itd :D i jeździj co najmniej 55 po lomzy a nie 25-35.... ok?

co sie bedziesz glowil, jezeli masz kogos z rodziny na wsi,popros o dobry traktor, co prawda troche trzesie...ale mozesz powolutku nauczyc sie sterowac kolosem

dokładnie!!! na pole śmigać traktorem

Szczerze polecam Pana Zdzislawa Kopanczyka, lepszego instruktora chyba nie ma :) cierpliwy i sympatyczny, nie zajmuje sie glupotami tylko uczy a nie jak to niektorzy zalatwiaja swoje sprawy kosztem kursantow, czas leci a oni zalatwiaja sobie swoje sprawy.

Ja z czystym sumieniem NIE POLECAM szkoły na ulicy Micikiewicza.

Właścicielem jest starszy facet, jak ja jeździłam mieli tylko 2 samochody.
Poza tym na jazdy umawiali max 2 razy w tygodniu a w czasie ich trwania pracownik jak i właściciel chcieli załatwiać swoje prywatne i służbowe sprawy a czasu jazdy nie wydłużali bo czekali następni. Wielki problem z rozpoczęciem i zakończeniem jazdy z miejsca zamieszkania, zawsze chcieli zęby zaczynać i kończyć w ośrodku i do ośrodka wracać. Jeżeli już zgodzili się rozpocząć tam gdzie kursant chciał to zawsze się spóźniali.

Kolejną rzeczą jest fakt ze nie prowadzą przygotowania do części teoretycznej, żadnych testów żadnych materiałów pomocniczych.

Karol Rucki/ Rudzki.

Ma własny samochód. Zdałem u Niego za pierwszym razem. Facet
interesuje się zdającymi, bardzo dużo pomaga i tłumaczy.

Polecam go na prawdę. 601238676

można zrobić w czechach-podobno!

Dzieki wielkie :)

h0jowe forum

ja polecam nowy osrodek traffic . cena kursu to 850zl no i oczywiscie mozliwosc placenia na raty... super mila pani ktora kurs prowadzi + Pan Grzegorz instruktor jazdy z ogromnym podejsciem do "ucznia"

ja polecam gruszwelda co nierazpo sece mozna trzasnac ilepie sie jezdzi wtedy bardziej prosciej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org