Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca w cropp? |
w naszym łomżyńskim cropp'ie szukają sprzedawcy . orientuje się ktoś ile płacą na rękę , jakie obowiązki , jaka atmosfera itd ? może ktoś tam pracował i wypowie się na ten temat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca w cropp? |
wiesz co ... o ile nie zmienił się właściciel to te ogłoszenia to pic na wodę, bo i tak i tak zatrudni kogoś po znajomości, wiem to na własnym przykładzie, pracowałem tam 2 lub 3 dni na próbę, kasy nie otrzymałem, a zachwalał i mówił, że wszystko idzie dobrze, i że będziemy pracować, a co do czego przyszło zatrudnił kogoś innego, znajomego znajomej lub coś w ten deseń, o wyzysku nie wspomnę, także z mojej strony nie polecam, kokosów też tam nie ma, ale próbuj, może Tobie się uda ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
domyslam sie tylko , gdzie to jest, slyszalam , ze oszukuja na wyplatach, ale czy to jest prawda to nie wiem??
|
|
jaki Ty jesteś biedny i poszkodowany makmarc, jakby chcieli zatrudnić kogoś po znajomości to by nie dawali ogłoszenia, tylko poszukaliby w swoim gronie. może wtedy w ogóle nie pracowałeś tylko pokazywałeś co umiesz i chciałbyś nazwać to pracą? jaka praca - taka płaca. powodzenia - szukaj dalej ;)
|
|
buuuka zona szefa? h0jowe forum
|
|
az dziw makmarc ze z twoim wygladem Ciebie na te 3 dni wzieli ahahaha
|