Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amerykańscy policjanci |
http://spynet.ru/blog/pics/28697.html Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amerykańscy policjanci |
Jestes Debilem h0jowe forum
|
|
ale, ale... przeciez jest wazne, to co sie ma w srodku , a nie na zewnatrz. ciekawa jestem , jak taki policjant biega??? czy szybko czy slimaczy sie??? no , ale ten problem sama nie bede rozpatrywala..
|
|
szczebiotka napisał(a): > ale, ale... przeciez jest wazne, to co sie ma w srodku , a nie > na zewnatrz. > ciekawa jestem , jak taki policjant biega??? czy szybko czy > slimaczy sie??? > no , ale ten problem sama nie bede rozpatrywala.. > po to ma pistolet zeby nie musial szybko biegac
|
|
Wytykanie czyjejś ułomności tylko po to by lepiej się samemu poczuć ? Czyżby kompleksiki dawały znać o sobie.... ________ Malachit
|
|
nie chcialabym sie do takiego przyblizyc, korpulentnosc to oznaka slabosci i braku silnej woli..
|
|
To Katotalib , oni tak mają , nie karmić trola.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |