Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chorwacja |
Jakie fajne miejsca polecacie w chrowacji Na wakacje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chorwacja |
jest za droga, taka ja wlochy
|
|
jak najbardziej polecam Zagrzeb,stolicę Chorwacji. Edzia.
|
|
a i wcale nie jest drogo. Edzia.
|
|
Zagrzeb na wakacje?! omg :) Jedź dziewczyno na wyspy Krk, Hvar, albo najładniejszą według mnie - Brac. Noclegi znajdziesz po zjechaniu z promu. Jest też jeszcze jedna opcja, najciekawsza - czarter łajby i rejs wzdłuż wybrzeża. A jeśli chcesz naprawdę przydatnych informacji, to zajrzyj na cro.pl - tam znajdziesz wszystko. pzdro Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
oczywiście, że tak. Na południe trzeba a nie tu gdzie wszyscy. Tam nie ma Chorwacji:)))) Chorwacja zaczyna się za Zadarem.
|
|
Ja serdecznie polecam rejon Splitu, woda krystaliczna i mało jeżowców, uważaj na sklepy Studenac, jest w nich strasznie drogo, polecam Lidla ;) w Chorwacji koniecznie odwiedź Dubrownik, dla mnie najpiękniejsze miasto Europy.
|
|
Polecam wybrać się do Crikvenicy, która znajduje się nad samym Morzem Adriatyckim :)
|
|
chętnie zabiorę na wakacje, weekend. dziewczyny20-25lat.rozrywka.imprezy.podróże.napisz. pomogę Wiktor75(at)10g.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |