sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DIABETOLOG DLA KOBIET W CIĄŻY

Witam pilnie potrzebuję skonsultować się z lekarzem diabelogiem dla kobiet w ciąży. Wiem ci specjaliści są tylko w Białymstoku. Może ktoś z Was formumowicze ma jakieś namiary, może jacyś lekarze przyjmują też prywatnie, a nie tylko w szpitalu. Zależy mi b na czasie. Będę wdzięczna za ewentulaną pomoc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DIABETOLOG DLA KOBIET W CIĄŻY

Chyba żona Arciszewskiego w Białymstoku jest diabetologiem.
Tak, zgadza się klinika na Zamenhofa - tam chyba jest drugi budynek, nie ten połozniczy.
http://abczdrowie.pl/lekarz/malgorzata-arciszewska
http://www.arciszewski.pl/p-historia-1.html

ale czy to dotyczy ciąży, można tylko podejrzewać, skoro mąż jest ginekologiem. Najlepiej zadzwoń i się dowiesz. Powodzenia,

Dzięki za pomoc, przynajmniej jakis normalny wpis na tym forum.

zyzo - jeśli wykryto u Ciebie cukrzycę ciążową i nie jest to jakiś super skomplikowany przypadek, to myślę, że i łomżyńscy diabetolodzy sobie z tym poradzą. Muszą Ci tylko wytłumaczyć zasady diety i kontrolowania glikemii, a to ogólnie nie jest trudne. Ewentualnie dobrać insulinę i jej dawki. Oczywiście możesz nie ufać łomżyńskim lekarzom, ale zastanów się może, czy nie zacząć leczenia w Łomży, zawsze można zmienić lekarza w razie czego :) Jakby co to polecam dr Ołdakowską :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org