poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
domel łomża

witam chciałbym sie dowiedziec jak wyglonda praca na produkcji w firmie domel i jake są zarobki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: domel łomża

zasadniczo nie robi się nic -płaco za samo przyjście ale czy ja wiem zarobki nie wielkie co to jest 3 tys zł netto

3tys to nie jest mało ale nie wierze rze arz tyle płaco na produkcji

heheh :-) kawosz ja slyszalem ze 4 placa :D

Tylko Bóg moze mnie sadzic…

5000

zalerzy mi na opini kogos kto tam pracuje lub pracował i bez takich bajek rze zarabiajo 5tys

chlopaki, chociaz nie wszyscy sa ok, ale kierownictwo to inna bajka,zarobki spadly na leb na szyje i nie licz na wiele powodzenia

5tys. to dostaja ci co nie pija i nie pala.
4tys. ci co nie pala a pija
3tys. zarabiaja ci co pala i pija ale do pracy przychodza

tak jak kazda kulejaca firma, zbankrutuje,

Jezeli zbankrutuje - to straci pracę ponad setka ludzi , a na naszym rynku pracy to jest bardzo dużo . Setka ludzi + żony + dzieci , to daje ok . 400 osob bez srodkow do życia . Zamiast glupoty pisać pomyślcie co zrobić aby istniała

My mamy myśleć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech właściciel pomyśli i nie obcina wypłat, to robota będzie szła, a człowiek zarobiony jest zadowolony.

Mam tam paru kumpli i ICH właśnie pozdrawiam !!!

oplaty w gore a zarobki w dol.dobrze nie bedzie.jaka placa taka praca

hehe 3 tys netto....chyba za 3misiace... na produkcji.... w lomzy....

Dziadoska firma ten cały domel

ja nie rozumiem po co tyle krzyku jeśli każdy jest taki bystry i pracowity niech zakłada własną działalnośc:) nawet dopłaty dają, najlepieij patrzeć komus na ręce a od sibie nic nie wymagać. Ja nie chcę się tu mądrzyć, ale o kryzysie to chyba co niektórzy słyszeli, może probemy sa przejściowe, Troche wiary ludzie:)

Niech Ewus sie nie madrzy bo zalozenie wlasnej dzialalności to nie tak hop jak pisze i dofinansowania też tak szybko sie nie otrzymuje. >ja nie rozumiem po co tyle krzyku jeśli każdy jest taki bystry i pracowity niech zakłada własną działalnośc:>ciekaw jestem kto by u tych biznesmenów pracował .A co do Domela to chyba nie jest aż tak zle skoro firma wydaje kasę na nowe auta.

Nikt nikogo nie zmusza do pracy w cudzej Firmie . Wlaściciel inwestuje wlasną kase i ma prawo robic z nią co chce . Tyle kasy co siedzi w domelu - to wlaściel żył by dostatnio z samych odsetek , a wcale nie musi utrzymywać nierobow !!

Kasa siedząca to nie wszystko. To ludzie pracują na jego kasę.

<Niech Ewus sie nie madrzy bo zalozenie wlasnej dzialalności to nie tak hop jak pisze i dofinansowania też tak szybko sie nie otrzymuje> Rufi ale ja doskonale wiem z czym to sie wiąże ale skoro na tym forum każdy potrafi tylko komentować itd to sam niech zakłada działalność i zobaczymy jak się będzie mądrzył:)

pracują lub tylko udają !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org