poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co myślicie o usługach TAXI w Łomży?

witam która z korporacji Taxi jest najlepsza i oczywiście najtańsza?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co myślicie o usługach TAXI w Łomży?

Trzeba skorzystać z usług każdej z nich. Potem ocenić jakość usług i cenę.

co ja myślę o TAXI w naszym mieście ???!!! jak obstawia w nocy Statoil to pod żaden dystrybutor nie można podjechać !!! parking sobie kur.... zrobili !!!

jakeis 2 dni temu widziale mw lomzy samochod oklejony "przewoz osob"

czyli podobno ci co oszukuja w cennikach za kilometr

jezdzil ktos tym?

moim zdaniem dla mnie najlepsza korporacja to kontakty duzo fajnych samochodow maja np. bmw5 ;p chyba najlepszy samochod z wygladu i wyposazenia, maja duzo mercedesow ;p skody octavie tez sa ktore bardzo mi sie podobaja bo jest duzo miejsca ;D nie lubie korporacji mpt ponieaz maja stare samochody jakies stare ople zdarzaja sie polonezy ale wiadomo kazdy chce zarobic na zycie musiscie sami wybrac dla mnie najlepsza jest kontakty to jest moje zdanie

9621
co za pazie te temat wałukujo? co tydzień !!!!

ze wzgledu na moj slaby stan zdrowia, zmuszona jestem non stop korzystac z pojazdu z czterema kolkami. jest to jedyny srodek lokomocji, ktory oprocz strony pozytecznej dostarcza jednoczesnie wiele przyjemnosci.
wielokrotnie zmuszona bylam odwolywac sie do przytoczonej wyzej struktury, jaka jest taksowka, aby udac sie w wybrany przeze mnie cel.moglabym wyliczyc na palcach umiejetnosci sterowania pojazdem taksowkarzy, ktorzy , a zdarza to sie czesto, wykonuja swoje rzemioslo bez milosci do zawodu, bez pasji i traktuja pasazera jak niechcianego goscia.kilku kierowcow ,jakich mialam okazje poznac, a ktorym nie z przymusu , ale z wdziecznosci dalam napiwek, potrafili ten w sumie latwy (ale w okropnym napieciu ) zawod prawidlowo wykonac.dojechac na miejsce, dla nie ktorych kierowcow jest rzecza niedopokonania. po drodze: trabia, wykrzykuja na innego kierowce, mimochodem cos zasugeruja pasazerowi, wypytuja sie o cos.. udajac dobrze wychowanego i inteligentnego czleka, maltretuja bezdenna muzyka, albo opryskliwoscia.
i ten czas.. wyczekiwanie na pana z taksowka, ktory podwozi inna osobe, jest okropny

<Ashurei> ja w KONTAKTACH nie widuje bmw i duzo mercedesow, pewnie firmy sie tobie myla, bo ja napis kontakty widuje w PLUSACH

MPT
Niestety większość to stare graty bez klimatyzacji.......
a co za tym idzie Panowie kierowcy po prostu śmierdzą.

AZAZEL

mpt niekoniecznie

radio taxi 19621

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org