Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kluby w Łomży. |
tak jak w temacie.jakie kluby w Łomży polecacie ? :) Edzia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kluby w Łomży. |
U Janka
|
|
Sieebie polecam :-) wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)
|
|
chyba za duzo to ich nie ma 54 jama amnezja hattrik cos jeszcze? kiedys rzymianka
|
|
ŁKS i Perspektywa.
|
|
biebrza?
|
|
milano?
|
|
djuuuuk Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jeszcze klub seniora i klub polsatu
|
|
u mnie
|
|
Pub 9
|
|
ten pab 9 to sie nie nadaje lipa po calosci
|
|
Z twojego pisania to lipa, pabie jeden!
|
|
kurnik i tyle
|
|
kurnik to chyba miejsce twojej pracy w tej Anglii!
|
|
trzy siodemki
|
|
taaa polecam 3siodemki, bylem ost. i bylo super, bardzo duzo patologii z Reymonta i starych chlopow, rewelacja! mi sie podobalo! szcegolnie najebany mlody Hindus szukajacy zaczepki, z Adkiem i jeszcze jakims raperem hahaha
|
|
Klub A A .
|
|
i titki w bilka grają hahaahh niema jak to 777 Soho---kurnik to chyba miejsce twojej pracy w tej Anglii. mi to w łomży jest dobrze kogucie
|
|
jama chyba najlepsza
|
|
yama hahaha dzieciarnia nie ma w łomży zadnych klubów ;/ kiedyś był ATOM jedyny dobry klub !!!!! a teraz to nie ma nawet gdzie isc ! taka prawda....
|
|
potwierdzam ! w łomży nie ma żadnych klubów!
|
|
Widzę, że brakuje Wam w Łomży klubów na poziomie. Trochę szkoda, nieprawdaż? Niefajnie też, że Łomża jest położona tak daleko od naszej pięknej stolicy, bo tam znajdziecie renomowany klub go -go o nazwie New Orleans Club . Tancerki tam mają tylko jedną rolę i świetnie się w niej odnajdują ;) .
|
|
Nie masz Emoji25 na ogrzewanie, ze musisz brac pozyczki chwilowki na ogrzewanie a chodzisz po klubach z golizna? Na te chodzenie po klubach z golizna tez bierzesz pozyczki?
|
|
a jakiś tęczowy klub jest ???
|
|
Emoji25 napisał(a): (---.play-internet.pl) Data: 27-09-18 21:18 Coś Ci powiem szczerze, że dużo pieniążków potrzebujesz.. No, ale rozumiem, powoli zaczyna się sezon grzewczy i inne wydatki .. więc pieniądze są potrzebne. Ja też je muszę mieć na październik i zastanawiam się nad pożyczką . Jak się okazuje, ona może pomóc w oszczędzaniu na ogrzewaniu domu. W jaki sposób? O tym przeczytacie w tym https://www.latwykredyt.pl/blog/szybka-chwilowka-przez-internet-moze-pomoc-ci-zaoszczedzic-na-ogrzewaniu-domu-sprawdz-w-jaki-sposob interesującym i lekko napisanym wpisie. To nie masz kasy na ogrzewanie domu w pazdziernik a za pozyczki sie szwendasz po nocnych klubach z golizna?
|
|
Klub seniora
|
|
Kiedyś to się działo Bianko , Kameralna , Mazowiecka , Satyr (mordownia) a teraz siano, niby coś jest a jednak czegoś brak masakra ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Nic nie ma jakie kluby masz ?
|
|
Ja tam akurat nie lubię łażenia po klubach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |