poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gangsterzy z starego rynku

Nikt do tej pory nie zwraca uwagi na ten burdel,nie mozna przejsc spokojnie przez te osiedle jak nie czeczeny to ci bandyci pod blokami trzeba w koncu cos z tym zrobic bo tak dalej byc nie moze,osobiscie zglaszam na policje ten fakt.Ten stary rynek to centrum bandytów,wszyscy sie zjezdzaja tutaj narkomany wstretne.Pozdrawiam i prosze o pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gangsterzy z starego rynku

stało ci się coś na tym starym rynku?? okradli cie ryj ci obili za nic?? pewnie nie tylko obsrałeś się jakieś grupy małolatów typowych JP zawodników, albo minął cię jakiś łysy dres który w ogóle nie szukał zaczepki tylko w twojej chorej wyobraźni każdy łysy, który chodzi na siłownie zamiast napierdalac w klawiaturę na kompie to od razu złodziej, gangster czy co tam jeszcze sobie wymyślisz...

Jak byś wyjeżdżał do większych miast np Kraków to tam byś zobaczył stary rynek tu to pikuś.Czeczenów to odrazy w ryj lać chu....e mają zasiłki z naszych podatków a nasi no cuż chłopaki którzy walczą z systemem naszego prawa bez prawa np do zasiłku nie to co czeczen.

W naszej kulturze wieczorne spacery po odrestaurowanym centrum miasta jest szalenie ryzykowne.
Młodociana h.ujoza ma się z pyszna i cwaniakuje po zmroku, szukając okazji do wypełnienia swojego prostackiego ego.
Żal patrzeć, bo akurat wróciłem z regionu Europy, gdzie w centum miasta ludzie wieczorami odpoczywają, siedząc przy dobrze zastawionym stole.

gangsterzy, o k.....

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

lutek ty społeczniaku

on spoleczniak , haha, pierdo la saska i gamon, recenzjat za dyche

a najgorsze jest to ze dyzurny policji w naszym miescie rzadko kiedy przyjmuje zgloszenia sobie poprostu wybiera i czy jemu godzina pasuje nie mam pojecia ake spotkalem sie z tym kilka razy lepiej siedz w domu jak nie potrafisz sie obronic

Jakim idiotą trzeba być, żeby kogoś kto widzi problem nazywać "społeczniakiem"?

To słowo dyskwalifikuje rozmówcę, tak samo jak słowo "wieśniak" - jeżeli ktoś używa słów typu "wieśniak", "społeczniak" po to by obrazić kogos to znaczy, że sam jest prymitywnym typem.

nie wiem czy ktos sie ze mna zgodzi, ale sa i tacy co dziela spoleczenstwo na lepszych i gorszych, i ustosunkowuja sie do wydajnosci a nie do jakosci wykonywanej pracy,

'' Gangsterzy z starego rynku '' hahaha ale żeś poleciał po badzie hahahahaha dobre dobre I'm a gangsta hahahaha :D brawa dla Ciebie za tytuł roku !!

Lutek, szacun za temat, i dobrze gadasz.

Blondloczek ma racje. Trzeba byc, zwiedzic, doswiadczyc aby odczuc tragedie na wlasnym rynku.
Oby wiecej takich, inaczej nic sie nie zmieni.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Nie wiem co wy macie za problem. Często wieczorami jestem na starówce ze znajomymi i nigdy nikt się do nas nie odezwał żaden Czeczen ani inni jak to nazwał kolega gangsterzy hehehe.

Dokładnie , jak niektorzy tu pisza .
Czlowieku zaczepił cie tam ktos ? wyzywał ?
Chodzisz tylko i jak zobaczysz lysego czlowieka w dresie , albo grupe małolatów co jak podejdziesz to sraja w gacie i zakladasz durne tematy na forum . Czlowieku ile ty masz lat ? Idz zglos na policje ze przechodziles i staly czeczeny i "gangsterzy" pod blokami to sie cala komenda z ciebie sie bedzie smiać .
Tam sa kamery i jeszcze nie slyszalem zeby u nas kogos na st.rynku kogos zaczepili lub pobili.
I co teraz robisz ? Siedzisz obsrany w domu obseruwjesz ten temat i myslisz co napisać zeby wyjsc z tego z twarza , ale tylko myslisz i nic nie robisz....
Jedno ci powiem : OGARNIJ SIE !

Ja codziennie tamtedy przechodze i zyje szczesliwie nic mi sie nie stalo jakos...
Moze jestes chory ? i masz psychozy ? widzisz lysego dresa to w glowie pewnie kocioł co zrobic ... haha

Jemu może chodzi o tą dzieciarnie z Dwornej co większości do podstawówka oni chodzą w grupie i się pewnie ich wystraszył.

haha pewnie taa

monikachrzan jaki Ty problem widzisz problemem jest to że zamiast wziąć się za robotę to siedzi w oknie i dzwoni na policje donosząc na chłopaków, że stoją na ulicy. dlatego społeczniak, dzwoni na policje bo na ulicy są czeczeni jak ty lutek nie lubisz czeczena bo jest czeczenem to h u j z tym świat nie dzieli się na polaków i czeczenów tylko na dobrych ludzi i sk u rwieli, wsrod czeczenow jest wielu dobrych ludzi :nie ważne jakie masz wyznanie kiedy chcesz mnie zabić, nie ważne do kogo się modlisz kiedy masz w ręku karabin...

hahahaha ja to jestem w szoku jak mozna w ogole napisac ze to gangsterzy normlni ludzie a ty czlowieku na innym swiecie zyjesz niewiesz co dzieje sie do okola nazywajac ich gangsterami osmieszasz sie

Jakby co to Jestem Gangster ze Starego Rynku jakiś problem masz ?? hahahaha brawa dla założyciela tematu.

hahaha zaraz wpierdol dostanie od gangsterow uwazaj zeby cie do lasu nie wywiezli pojebie hahahahha

A ja byłem tam w środę i gangsterów nie widziałem, szkoda bo UM. blisko może by się do przydali.

Jak by co wal do mnie przecież zostaliśmy okrzyknięci gangsterami.

masakra - skąd wiesz, że on nie pracuje? Jak to wiesz to podaj skąd, jak tego nie wiesz tzn że jesteś fantastą.

Płaci podatki (80% łomzan pracuje, więc zakładam, że on też) wiec ma prawo oczekiwać, że będzie się czuł bezpiecznie i Policja mu w tym pomoże.

Znasz Czeczenów? Znasz tych "dobrych Czeczenów" czy znów fantazjujesz?
Napisz dlaczego tych swoich kolegów uważasz za dobrych.

Tak się zupełnie przypadkiem składa, że to głównie wyznawcy Allaha trzymaja karabiny w ręku i tak się znów przypadkiem składa, że to Muzułmanie chcą pozabijac ateistów i Chrześcijan. Tak się przypadkiem też składa, że to Muzułmańscy imigranci w Europie zachodniej zapełniają więzienia.

zamuliłeś

Ja sie tam wychowalem i nigdy po ryju za darmo nie dostalem...lutek jest powiedzenie kto szuka ten znajdzie....
jestes zwyklym pokemonem co zali sie na forum ale tu sie nie udalo...
pozdrawiam cala starowke...oprucz tych jeb...ch czeczenow....

Ziemia jest piekłem innej planety.

Lutek1975
ty lamusie, zafajdany społeczniaku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uważasz , że jak ktoś ma kark i trochę wyglądu to BANDYTA !!!!!!!!!!

Znam paru chłopaków ze starówki(mimo mojego wieku) i nigdy nie słyszałem aby komuś robili krzywdę.
Zastanów się nad sobą, i swoim strachem, chyba że rozpoczynasz kampanię radnego do nowych wyborów, bo tak jesteś żałosny.

Szorty ci falują na kogoś większego od ciebie, albo masz wypisany na twarzy uśmiech cioty.

Życzę wielu miłych spacerów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org