Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posiew kału!! |
Gdzie w Łomży można wykonać posiew kału u dziecka na bakterie i grzyby?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posiew kału!! |
To jest poważne forum i tu byle gównem nikt się nie będzie zajmował,no może jedynie Szczebiotka sprawdzi to organoleptycznie i zapachowo.
|
|
Jak nie znasz odpowedzi na pytanie to sie nie udzielaj....bez komentarza.Zadałam poważne pytanie
|
|
Laboratoriu szpitalne lub sanepid na dwornej.
|
|
wiesz co to lekarz rodzinny??????? zadzwoń i sie zapytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie tu o gównie bedziesz pisała szpenio - człenio!!!!
|
|
blondkolek ze z gownem za pan brat wiec wie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jacy wy zalosni jestescie normalne ludzkie pytanie a gowniarstwo sie wypowiada do ksiazek nieuki, rok szkolny sie zbliza, koniec kolonii. Forum nie jest powazne 10% doroslych reszta dzieci, ktore w dupie byly gowno widzialy.
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-08-10 12:23 blondkolek ze z gownem za pan brat wiec wie Adamosxx widać Twój poziom inteligencji sięgnął dna-szaletu.
|
|
Ja mojemu małemu niedawno robiłam w szpitalu. Potrzebne jest skierowanie od lekarza rodzinnego. Jak załatwisz skierowanie zgłoś się do laboratorium w szpitalu i poproś o zestaw do pobrania próbki. Tam poradzą Ci pewnie by próbkę pobrał lekarz, ale ja zrobiłam to sama. Powodzenia.
|
|
ale gowniany temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |