wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
srebrnyraj.pl - niezła biżuteria

Zapraszam do mojego nowo otwartego sklepu internetowego. W ofercie sklepu jest wyłącznie biżuteria srebrna bardzo dobrej jakości.
Mam nadzieję że znajdziecie tam coś dla siebie.

http://srebrnyraj.pl/

Pozdrawiam

srebrnyraj.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: srebrnyraj.pl - niezła biżuteria

Witam,
z czystym sumieniem mogę polecić tą biżuterię. Jest bardzo elegancka, super wzory i duży wybór a co najważniejsze bardzo przystępne ceny.

Polecam gorąco ;)

---.play-internet.pl)
wsio jasne

Imię (nazwa) użytkownika: mania1501

Wiec to bylo tak,
Dwie kolezanki, Edyta i Elwira siedzialy popijajac herbatke lub piwko.
Edyta zaproponowala, ze zrobia sobie darmowa reklame.
Elwira sie zgodzila
Edyta stworzyla profil srebrnyraj, bo wyprzedaje rowniez na allegro
Elwira lub pod wplywem szybkiego pisania Edyta zrobila drugi profil mania1501
nie zauwazywszy wczesniej, ze play-internet.pl pozostanie taki sam;)

Admin, nie wywalaj za szybko;)
chce odpowiedzi E&E :)

Bardzo dobrze, że ktoś ma na coś pomysł, zwłaszcza sklep internetowy z Łomży. Tylko pogratulować odwagi i życzyć powodzenia.

hahaaha fajna reklama, a sklepów internetowych z Łomży jest cała masa. Sama prowadzę sklep internetowy od kilku lat i nigdy nie zniżyłam sie do takiego poziomu reklamy ;)))

:) AFMF historia dobra tylko mija się z rzeczywistością. Poza tym liczą się efekty :)

srebrnyraj.pl

srebro brudzi,dlatego wole zloto, i nie przeszkadza mi ze jest kiczowate i rzucajace sie w oczy, platyna jest za droga , wobec tego zamuszona jestem ci powiedziec , ze oferujesz tania tandete

brzydula uważam ze to nie tak ze nie zniżyłaś się do takiego poziomu tylko nie wpadłaś na taki pomysł ( Ty zapewne masz reklamę w telewizji haha) a jak wszystkim wiadomo reklama dźwignią handlu, a srebro to nie tandeta wiec szczebiotko nie każdy lubi obwieszać się złotem jak jakieś hiszpanki niektórzy wola srebro, jestem klientka tego sklepu i mam kolczyki pod kolor do każdej bluzki a w zlocie nie mogła bym sobie na to pozwolić. Poza tym każdy ma swój gust tak wiec są szpilki i trampki i nikt nikomu nie narzuca co ma nosić wiec nie komentuj w ten sposób proszę bo to nie kulturalne. Poza tym polecam ten sklep bo ma naprawdę super wyroby a kontakt ze sprzedającą 1 klasa. Pozdrawiam panią Edytę.

pracowamam w paryskich jubilerach,pierwszy rzut oka wystarczy mi, aby wiedziec czy klejnot jest szlachetny i wartosciowy , czy nie.
srebrem nigdy nie lubilam sie bawic, ponadto jest lekkie, a ja uwielbiam ciezka bizuterie

ale to nie znaczy ze P Edyta robi tandetę! W tych czasach złoto to nie jest już wyznacznik luksusu jak już wspomniałam tu gdzie mieszkam każdy Hiszpan chodzi tym obwieszony a nie w tym rzecz u P Edyty znalazłam wzory których nie widziałam u nikogo i w żadnym sklepie. Uważam temat za zakończony każdy nosi co chce i nie należy się wypowiadać w ten sposób ze to tandeta.

ewentualnie srebro z bursztynem, to maly sentyment do mazurskich jezior, nawet dobrze sie sprzedaje i tu..

Jak macie firmę w internecie to moglibyście chociaż zainwestować w profesjonalny sklep internetowy... wiem że to kosztuje, więcej niż 400zł :-) ale ktoś z doświadczonych podpowiedziałby Wam chociaż kolorystykę :-)

W sklepie z biżuterią powinny dominować jasne kolory ! Czarne to do sklepu satanistycznego sie nadaje, ewentualnie odżywki etc :-)

I tyle ode mnie :D

Podpis: expert it

Aaa i jeszcze ten wyśmienity PR w tytule strony.

cytuję: "Srebrny Raj - niezła biżuteria" :-)

Nie jest zła, ale dobra też nie, taka średniaka-nijaka :-) Baaardzo zachęcające :-) heh

takich super 'autorskich' wzorów na allegro jest wbrud więc nie pisz że to wyszukana biżuteria.
Nie mam reklamy w telewizji ale jest wiele innych sposobów na wypromowanie sklepu internetowego niż zakazana reklama na forum. Fakt za reklamę różnego rodzaju w sieci trzeba sporo zapłacić, za porządny sklep internetowy również. A tutaj jaka reklama taki sklep ;)

srebrny raj, wiec wypierasz sie, ze znasz Elwire? ;)
No teraz patrze nowy nick czarna2532, Emilka, ktora teraz przebywa w okolicach -New York- :))
jak i widac ip ze stanow;)
aa i czarna2532 jaka pani? kolezanka, nie kręć, sorry... siostra, teraz to i ja pokrecilem;)
srebrnyraj tez nie krec;) Edytko;)
nie mijam sie z rzeczywistoscia:D dobrze o tym wiesz;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org