Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stal nierdzewna. |
Witam. Więc jak w temacie: gdzie w Łomży czy okolicy można kupić stal nierdzewną, a mianowicie różne przekroje rur, kształtowników, no i dobrze by było jakbym w takim punkcie dostał kształtki, łuki, zakończenia. Za konkretne odpowiedzi dzięki. Pozdrawiam. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stal nierdzewna. |
sprawdz na poznanskiej na przeciwko wjazdu na pilsudskiego, kiedys tam byla hurtownia napoi, gosc to sprzedaje
|
|
Odradzam gościa z poznanskiej Nie realizuje zamówień w terminie, nie odbiera telefonów, zamówione materiały zazwyczaj różnią się od projektu, a samo wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Ceny też bierze nie wiem skąd. To jakiś amator. Nie polecam.
|
|
Witam. Ostrołeka tam znajdziesz czego szukasz i w przystepnej cenie. Sklep znajduje sie przy parku, adresu dkladnego nie znam ale to przy głownej drodze,\ Pozdrawiam
|
|
W Choroszczy jest też spora hurtownia tam zobacz, praktycznie wszystko na miejscu
|
|
Dzięki ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Kupiski Stare - producent kotłów ze stali nierdzewnej może ma coś więcej. Ul. Armii krajowej bodajże.
|
|
W Łomży nie wiem,ale wiem,że w Białymstoku na ul Hetmańskiej 36 w firmie Argo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |