Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do szczebiotki. |
szczebiota dlaczego tekstu maksymy nie napiszesz po polsku. ,, Rozsądny człowiek przystosowuje się do świata, nierozsądny człowiek w dalszym ciągu stara się dostosować świat do siebie.Cały postęp zależy od nierozsądnych ludzi."George Bernard Shaw
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do szczebiotki. |
ona i tak nie rozumie co to znaczy! ani po polsku, ani po francusku!!!!!!
|
|
pewnie dopiero dowiedziała się co to znaczy heh
|
|
Bo ona znowu (jak zawsze) pijana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale młodość ma swoje prawa : My młodzi, My młodzi nam wódka nie zaszkodzi !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Picie w samotności do komputera to nie prawa młodości tylko początek alkoholizmu .
|
|
nie poczatek... to juz zaawansowany alkoholizm Dystans do samego siebie tak bardzo brakuje go dziś ludziom
|
|
auu......
|
|
To że szczebiota od kilku miesięcy ma owsiki to wiem ale że jest alkoholiczką to już nowość. Jak to wszystko wyleczyć ? Cicho dziś siedzi to może być dobry znak że poszła na odwyk.
|
|
alkocholem leczy ofsiki pszeciez !
|
|
scebiota na odwyku!!!! no!no!
|
|
Z wiarygodnych zródeł doszła wiadomość że szczebiota to starsza kobitka jest.
|
|
Tak, to pani w średnim wieku udzielająca się na młodzieżowym furum - że tak powiem..Na politycznym nie ma nic do powiedzenia to tu się "wykazuje" :D
|
|
zryta bania
|
|
pewnie , ja w ogole jestem do dupy, i wcalke sie z tym nie kryje
|
|
tlumacz google tlumaczy to doslownie....Nie obstaje za szczebiota (jak ci tam?)...szymonek???? ale nie uwazasz ze jak by chciala to by to napisala po polsku????? miala chec po zabiemu to pisala a ty kolego co taki spostrzegawczy czy nadgorliwy????? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |