Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep internetowy |
Witam, co myślicie o sklepie internetowym rtv/agd tzn telefony , aparaty, dvd itp... czy to by się sprzedało w łomży.. ceny takie jak na allegro.. oczywiście dostawa na terenie łomży bezpłatna :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep internetowy |
jest taki sklep w mieście patrz www.biuro24.pl Pifpaf
|
|
zakładaj, byś może miał pierwszego klienta :D
|
|
Ten biuro24.pl to chyba juz nie z Lomzy... Juz w innym temacie bylo... Masz chocby multum.com.pl. Jak sie otwiera sklep internetowy, to chyba nie z mysla o Lomzy, tylko o calym kraju?
|
|
Napewno, przydałby się takowy. Dołuż do tego podzespoły i akcesoria komputerowe. Niejedno już zamawiałem, i niejedno jeszcze zamówię, przeważnie dla kogoś i zawsze mnie wkurzają koszty transportu. Niekiedy rzecz kosztuje 20, lub 40 zł, a za przesyłkę wołają 25 zł. Na Mazowieckiej, jest salon "Komputronika", również kilkakrotnie tam kupowałem. Co prawda, koszty transportu, odpadają, za to ceny, mają trochę zbyt wygórowane. A może, oczywiście jeżeli posiadasz lokal, wzorując się na "Komputroniku", spróbuj dogadać się z innym dużym sklepem jak: "Morele" (chyba centralę ma w Białymstoku", może "Kirk"-ma niskie ceny. No i sprawa reklamacji, jeśli zaczniesz coś kombinować, to b. szybko internauci wyłapią i pies z kulawą nogą nie zajrzy. Najważniejsze: ceny, opinia i rzetelność. Takie wielkie sklepy internetowe jak: "Agito", w wypadku reklamacji, potrafią na swój koszt podesłać kuriera. Niestety, niektóre zaczynają kombinować i szybko słuch o nich zanika. Bardzo często "przesiaduję" na znaczącym forum komputerowym, stąd wiem co chłopcy wypisują, o różnych sklepach. Napewno, coś takiego jak: darmowa dostawa do klijenta na terenie Łomży, byłaby atutem. Taki sklep znalazłem w Rzeszowie, chociaż siedziba i magazyn na wsi. Kupiłem u nich klawiaturę i myszkę, nawet z transportem wyszło 20 zł taniej od "Komputronika", w dodatku przyniesione do mieszkania. pozdro < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Prawda jest taka, że gdyby siedziba była w Łomży to i samemu można byłoby podskoczyć i odebrać jakąś mniejszą rzecz. Jeśli ceny mają być allegrowskie, to ja jestem za.
|
|
Piszecie, że rzeczy zakupione na stronie multum.com.pl można odebrać osobiście w Łomży, a na stronie tej firmy widnieje informacja, że firma jest z Wysokiego Mazowieckiego, więc jak to jest z odbiorem osobistym?
|
|
w lomzy dzialaja dwa takie sklepy... multum i nazakupy maja prtaktycznie wszystko od a do z jesli chodzi o rtv i agd antonio.S.
|
|
firma jest z wys maz, biuro jest w lomzy na bazie wzgs a magazyn na poznanskiej przy wiomarze, tam mozna odebrac, oczywiscie za drobna oplata... trzeba sie z handlowcem dogadac antonio.S.
|
|
Dzięki za odpowiedzi :)
|
|
Jak się dowiedziałam opłata za odbiór osobisty w Łomży nie jest taka mała, bo wynosi połowę normalnego kosztu przesyłki, jeśli do tego dodać nie najniższe ceny w multum.pl (choć oczywiście niższe niż w normalnych sklepach, ale jednak gdzie indziej w necie jest taniej), to nie jest już tak konkurencyjnie... Choć oczywiście niektórym może się to opłacać, ja jednak kupię w innym sklepie interneowym i z przesyłką wyjdzie mi taniej niż w multum.pl.
|
|
To zalezy jakie ceny bys mial... Jednak nie sadze byc proponowal ceny takie jak na allegro - bo sam z allegro bedziesz pewnie kupowal :D Duzo ludzi starszych boi sie internetu i kupuje tylko w sklepach gdzie przeplaca. Ja natomiast kupuej czesto w intenrecie... ale jesli wchodze na ceneo i tam bedzie taniej to i tak u Ciebie nie kupie - proste nie? :-)
|
|
Emiśka maja jedne z nizszych cen z tego co patrzylem, a obdzwon polowe tych najtanszych, to sie okazuje, ze towaru nie ma... Jakos nie zauwazylem, zeby ceny odstawaly od tych z allegro, wchodzac na chybil trafil w kilka produktow, zwlaszcza jak z allegro policzysz pelny koszt dostawy. Jak dla mnie to lepiej zaplacic polowe kosztow, niz pelne, tym bardziej ze chyba w tej cenie moga Ci dowiezc do domu, czy sie myle? Biorac pod uwage, ze w razie problemu masz wszystko na miejscu i nie musisz sie bawic w odsylanie sprzetu na drugi koniec Polski, duza firma, ktora nie zniknie Ci z dnia na dzien itd. to ja osobiscie w takich przypadkach wybieram zwykle sklep lokalny, nawet jesli jest troche drozszy. Ale jak masz jakis zaufany sklep, z ktorego uslug korzystasz i jest taniej, to jasne ze kupuj.
|
|
|
Sklepy internetowe to bardzo dobry biznes jednak lepiej sprzedawać coś własnego tak jak np tutaj https://sklep.bodetkolash.eu/ niż produkty innych marek nawet używane. Jeżeli ktoś szuka czegoś używanego to prędzej wejdzie na allegro czy inne duże sklepy tego typu niż na malutki sklepik.
|
|
Fajnym sklepem internetowym jest http://tapetuj.pl/ ale nie sprzedają ciuchów i agd a tapety na ściany :)
|
|
\"Duzo ludzi starszych boi sie internetu i kupuje tylko w sklepach gdzie przeplaca \" tak! a nikt rzy puszczaniu swojej reklamy nie bierze tego pod uwage - odrzucaja \"ulotke\" np, a tylko internet, internet, internet ... Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |