Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oddam kotka w dobre ręce |
Dziś została znaleziona śliczna 2-3 tygodniowa kotka, bardzo towarzyska i przyjazna. Oddamy w dobre ręce. Więcej informacji pod nr tel: 511708150
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oddam kotka w dobre ręce |
nie oddawajcie chociaż szczebiotce!
|
|
proszę o kontakt z managerem Złotego Smoka zapłata w formie talonów na sajgonki lub też dodatkowa kola do zestawu przez miesiąc
|
|
co za wieśniaczka z tej michaliny!
|
|
tak , bym chciala ladnego kotka co sie przytula i grzeje, przeszkadza to komus, ze interesuje sie kotami???
|
|
po co ci koty? chcesz je utopić w wiadrze!
|
|
male kotki to szczyle i cholerne psotniki, potrafia podrapac fotele jak sie wdomu je chowa, no nie wiem, jeszcze sie zastanowie
|
|
szczebiota , nikt przy zdrowych zmysłach nie powierzyłby ci myszy a co dopiero kota!!!!!!!1
|
|
brzydze sie myszy, wyobraz sobie sie mieszkalam przy polach, pelno pieknych pol, zlote zboza, i klosy, ktore wspaniale sie bujaly, pieknie pachnialo, robilam sciezki by biegac i wchlaniacich jego zapach, dlatego potrzeby mi jest kot by wystraszac myszy
|
|
jeszcze raz powtórzę ! nie powierzajcie scebiocie żądnego zwierzaka!
|
|
alibaba ! jednak z polskiego nie jesteś orłem ! poprawne jest = żadnego paziu ty nie powinieneś mieć wakacji bo ci wiedza ulatuje po tygodniu pod koniec miesiąca możesz nie wiedzieć jak się nazywasz hehe
|
|
to jest pomyłka na klawiaturze z szybkiego pisania a nie z ortografii pazico!
|
|
szczebiotkę też źle napisałeś marny paziu hehe skoro komputer ma za dużo klawiszy dla ciebie to może skup się na klawiaturze kalkulatora a jak to za trudne to nie wiem potrenuj na domofonie aż dojdziesz do perfekcji i potem przesiadaj się na bardziej skomplikowane urządzenia
|
|
scebiotę piszę tak specjalnie pazico! tak jak o tobie mówię miśka!
|
|
miśka to miała na imię twoja pierwsza i jedyna dziewczyna ale była szanucerkiem hehe
|
|
a czym się dziecko sugerujesz myśląc ,że jestem facetem? i nie wysilaj się już na te swoje riposty!
|
|
a czy ja sugeruję że jesteś facetem ? to że alu masz wąsy od urodzenia to nic nie oznacza
|
|
michalina nie zgasi i nie przegada żadnego pazia!
|
|
przegadałam ciebie już z pięć razy a w realu byś jeszcze dostała ode mnie w ryj pazico z wackiem hehe
|
|
uważaj dziecko bo grożby są karalne ! nie przegadałaś mnie i nie przegadasz, bo masz trochę za maleńki rozumek!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |