Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam chłopaka |
Szukam chłopaka, którego z kolegą, dziś około godz. 14 spotkałam w Kebabie Sułtan na ul. Ks. Anny. :-) Głupi wątek, głupia sytuacja i głupi sposób na poszukiwania, ale nikt nie ma tak niebieskich oczu jak on.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam chłopaka |
to bylo sie niepatrzec, glupia koza
|
|
Trochę szacunku, czlowieku.
|
|
patologia
|
|
zgłaszajcie sie niebieskoocy!!1
|
|
ja mam niebjeskie !!!!!!!
|
|
Do : szczebiotka Tobie naprawdę nie jest potrzebny akcent żywcem wzęty z college de france . Nie masz nic do powiedzenia, poza tym, że słoma wyłazi . Z butów.
|
|
Poppy ale z ciebie poraszka ! ale chociaż nie pazica i masz plusa
|
|
michalina! poraszka pisze się przez ,,porażka ,, co za gamonie!
|
|
szczebiotka co z owsikami :):):))))))
|
|
haaaa; to legenda!!
|
|
mihalina zgasi karzdego pazia !
|
|
szczebiota pozbyła sie OWSIKÓW!!!!!!!!!!!11
|
|
a kebab chociaż smakował ???
|
|
a nie moze byc inny? podaj swoje namiary ;p heh
|
|
dziwne, ale zycze powodzenia :) Dystans do samego siebie tak bardzo brakuje go dziś ludziom
|
|
Heh, kebaba nie jadłam, ale burger mi smakował. :-) Nie porażka, nie porażka, sama wiem, że to infantylne strasznie pisać takie rzeczy na forum, ale totalnie nie mam innego pomysłu, a zależy mi na kontakcie z tym chłopakiem. ;}
|
|
a jak on dziewczynę? to co?
|
|
wybierz dobrego.. i z dobrej rodziny -to wazne
|
|
Jeśli on ma dziewczynę? Trudno, jakoś to przeżyję. :] Myślę, że gdyby był zajęty, nie uśmiechałby się w sposób, w jaki się uśmiechał.
|
|
Do Szczebiotka: Ważne, staram się takiego dorwać, ale widzisz, nie można mieć zawsze wszystkiego. Chociaż - wartościowy facet, to podstawa.
|
|
a może on się tak do każdego uśmiecha ! może za dużo sobie obiecujesz po tym uśmiechu!
|
|
Ależ ja sobie niczego nie obiecuję! :-) Po prostu szukam kontaktu. Jeśli nic z tego nie wyjdzie, nie będę lamentować, spokojnie! :)
|
|
niestety zajety
|
|
Proszę bez takich komentarzy, jak powyżej.
|
|
pogadaj z właścicielem że jesteś taka szukająca jak dobrze zabajerzysz to bendziesz miała kebaby za free a i to jakiś plus
|
|
wiesz co poppy raz szukalam wlasnie na tym forum czlowieka do rozmowy i wiesz co sie okazalo?? ze mnie wysmiano... , radze CI ..nie wyskakuj
|
|
Szczebiotka
|
|
Szczebiotka, właśnie widzę. Ja raczej podziękuję za pomoc, a faktycznie zagadam z właścicielem, bo wydaje mi się, że gościa zna. :)
|
|
michalino nieuku! bendziesz pisze się ,, będziesz ,,. co za gamonie . nie umieją się wysłowić a piszą na klawiaturze!
|
|
to masz szczescie, a ja mam szczescie do wloczykijow, wiec pa
|
|
a może sama nim jesteś!
|
|
dziewczyno bylas z kolega tak a ten gosc sie do ciebie usmiechal no naprawde rece opadają ile ty masz la15czy moze 16 czy ty uwazasz ze skoro spojrzal moze calkiem przypadkiem na ciebie to cos oznacza juz daj se spokoj osmieszasz sie tylko moze on patrzyl na twego kumpla bo go zna lub cos a nie ty sobie nadzieje robisz czytajac niektore wypowiedzi rece opadaja to naprawde niejest na to moiejsce czy ty za duzo mody na sukces ogladasz czy jestes tak zdesperowana bo chcesz przezyc1raz z chlopakiem o niebieskich oczach szukaj wiatru w polu no sami powiedzcie co taka osoba reprezentuje inteligencje no chyba nie szukaniechlopaka z kebaba no dobrze a ja na aleji legionow o 14 26 widzialem dziewczyne ubrana w mini usmiechnela sie do mnie poszukuje jej czy to nie glupie jest odpowiem wam jest i to bardzo bo podalem wam tylko przyklad jak ludzie potrafia zrobic z siebie głupka
|
|
to fakt poopy jesteś beznadziejna!
|
|
alibaba2010 napisał(a): > a może sama nim jesteś! alibaba odstawiłeś leki i widzisz co się dzieje może wróć do tego co ci pomagało na początku idź na najbliższą budowę znajdź jakiś szpadel I PIERDOLNIJ SIĘ NIM W ŁEB hehe
|
|
MICHALINA TY ANALFABETKO! NIE UZYWAJ WULGARNYCH SŁÓW BO ZGŁOSZĘ TO ADMINOWI!!!!!!!!!
|
|
ok ! wycofuję poprzedni pomysł możesz go sobie WwD hehe
|
|
czy nie widzisz dziewucho,że kazdy sięśmieje z twojej głupoty?
|
|
alibaba bądź jak superman uratuj świat i się oddal bezpowrotnie w kierunku na Czarnocin hehe
|
|
oj michalina ! żal mi ciebie dziecko!
|
|
Poppy a ja Ci życzę powodzenia w znalezieniu go :) nie czytaj wypowiedzi niektórych osób, bo widać, że chcą na siebie zwrócić uwagę, ale juz nie wiedzą w jaki sposób więc niestety brak inteligencji u nich bierze góre. Najlepiej jak zapytasz właściciela lub kogoś kto tam pracuje czy nie zna tego chłopaka i masz powód aby częściej tam bywać ;)
|
|
Poppy jakis namiar na Ciebie mozna ? ewentualnie pisz na mkolos6@wp.pl Ciacho
|
|
no to teraz posypią się propozycję!
|
|
Kopciuszek: Dziękuję! :-)
|
|
Ja mam niebieskie oczy ,ale niestety to nie byłem ja.Powodzenia. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Czemu zaraz "niestety"? :P Może masz szczęście, że to nie ty. Inaczej pewnie bym cię gnębiła. :-D
|
|
znalazlas swoje szczescie???tak czy nie???
|
|
gratuluje odwagi :)każdy sposób jest dobry by dojść do celu jesli nie ma innego i zawsze znajdzie się ktoś kto będzie krytykował a moim zdaniem to bardzo ciekawe :)powodzenia życze
|
|
Nie znalazło się, ale jak radził Kopciuszek, przejdę się tam po prostu i bezczelnie o niego zapytam. Co mi szkodzi? :) Nie każda kobieta, która próbuje zawalczyć o swoje szczęście musi byc zaraz posądzona o bycie żałosną lub ewentualnie małolatą-idiotką. To takie moje skromne zdanie. Serdecznie dziękuję niektórym ludziom z forum, którzy starają się jakoś pomóc lub napisać miłe słowo. Naprawdę. To wiele znaczy. :)
|
|
a jak tam pracuje jego zona ? co wtedy powiesz? że się do ciebie uśmiechnął? TO JEST ŻAŁOSNE!
|
|
uwazaj taki zamezne ciotki sa najgorsze, taka wydra jak jest zazdrosna sklonna jest poswiecic swoje malzenstwo i zdepcze twoja milosc
|
|
On ma około 20 lat, słyszałam, jak z kolega rozmawiał.
|
|
podsłuchiwałaś?
|
|
Eee przyzwyczajony jestem. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Może po prostu go opisz, jak wygląda, jak był ubrany. Może ktoś go skojarzy. Też chcę pomóc dziewczynie ! :) _________________________________________________________
|
|
No dobrze. To tak: ciemne, dość krótkie włosy, intensywnie niebieskie oczy, opalony. Miał na sobie T-shirt, nie przyglądałam się i spodenki beżowe w krateczkę. Tyle pamiętam.
|
|
po bokach lysy, a na srodku irokez??? Dystans do samego siebie tak bardzo brakuje go dziś ludziom
|
|
Nie, nie zauważyłam. Możliwe, aczkolwiek wloski miał raczej nieułożone i widać nie było. :P
|
|
poppy! jesteś żałosna w tych swoich poszukiwaniach!
|
|
Nikt ciebie o zdanie w tym temacie nie pyta. :)
|
|
alibaba obiecałeś nam wszystkim na forum że pójdziesz sobie i poszukasz szpadla żeby się w łeb hehe ty wiesz co :) nie łam przyrzeczeń bo twoja mama będzie miała syna idiotę
|
|
poppy! jak nie jesteś bezmózgiem , to się zastanów co ten chłopak sobie o tobie pomyśli jak to czyta@
|
|
Na pewno nie czyta... A nawet gdyby - bez przesady, każdy sposób jest dobry.
|
|
przestancie jej ublizac. powiem tak o tym kebabie znam ten bar bo mieszkam na tym osiedlu .wg mnie zarcie jest do dupy, tambardziej chamburger. bodajze w maju wzielam stamtad chamburger na wynos, a mieso jak z psa, az rzygalam w lazience.;/ tak samo jak hot dogi. parowki przypalone, czasami wgl rozmielone. okropne. ps. tam pracuja dwie mlody dziewczyny ;) zadna jego zona raczej nie jest, ale taka blondyna to chyba z rodziny wlascieciela ;) ;)
|
|
alibaba pomyśl sobie że się komuś spodobałeś ale nie jakiemuś 40letniemu księdzu tylko fajnej dziewczynie ...... ........ .............. a teraz idź sobie kup kebaba bo to największa radość jaką daje ci twoje życie hehe podaj miecz paziu !
|
|
następna mądra się odezwała! sądząc po twojej wypowiedzi to mądrością nie grzeszysz podobnie jak poppy!
|
|
nie interesują nas twoje sądy dziecko dwóch kebabów prosimy serdecznie - idź poszukaj szpadla i zrób co nam obiecałeś
|
|
jeśli chodzi o szczegóły , to nie żrę kebabów w przeciwieństwie do ciebie . zamilcz wreszcie pazico!
|
|
już nie bo słyszałam że nikt w Łomży takich wielkich kebabów nie robi żebyś się jednym nażarła teraz gotujesz gar kartofli i zagryzasz całym kurczakiem hehe
|
|
Ostro. Ja też zwracam się do ALIBABY. Wyjdź z tego wątku, zajmij się ubliżaniem innym, bo tobie nikt tutaj nie ubliżał, ty zacząłeś się rzucać i daj ludziom spokój.
|
|
Poppy na serio zapytaj właściciela może to akurat stały klient nie ma sensu się poddawać nie masz nic do stracenia
|
|
wlasnie. ;)
|
|
temat aczkolwiek powazny, i nie o jedzeniu zaznaczam!
|
|
Jasne, że zapytam. Wolę wyjść na idiotkę, ale odważną idiotkę, niż coś stracić bezpowrotnie i potem tej szansy żalować, o.
|
|
jestem wegetarianinem. nie żrę ani kurczaków , ani mięsa. POPPY. ciebie chyba nie można obrazić!
|
|
Można, ale mam generalnie gdzieś zdanie ludzi twojego pokroju, Alibabo.
|
|
przez takie poszukiwania możesz stracić jedynie szacunek do samej siebie ! ale widocznie go nie masz!
|
|
Tak, jestem pusta i bezwartościowa. Już skończyłeś/aś?
|
|
ja mam wiekszy problem, umowilam sie z facetem, ktorego tak dobrze nie znam.., wiem ze lubi popijac, widzialam jak sie lajdaczyl z niejedna, mrugnal do mnie okiem z raz lub dwa,usmiechnal sie, pokazujac swoje biale zeby, przywital sie jak na polaka przystalo, uklonil, pocalowal w reke(byl troche spocony i to mnie do niego zniechecilo) i zaproponowal spotkanie.. a ja sie domyslam czego on chce, a mianowicie: chce mnie zlapac za majtki (juz widze jak mi podnosi spudnice) i tego sie boje. potem mi powie: czesc malenka i na tym se skonczy, voilà
|
|
tak właśnie pomyśli o tobie ten chłopak. jesteś , aż taką idiotką, że tego nie pojmujesz?
|
|
Niespodzianka! Okazało się, że kolega kolegi go skojarzył i mam z gościem kontakt. Właśnie sam napisał na GG. :) Dziękuję wszystkim za pomoc, bardzo serdecznie! Szczebiotka, tobie także. :)
|
|
chcesz z honorem wybrnąć z sytuacji? żałosne!
|
|
to ja sie wykrece ze spotkania, a moze przyjde z kolezanka, a on pewnie bedzie z kolega, i bedzie gral dz°olasa, drwiacym usmiechem mnie zetnie, oj , cala lomza takich zepsutych chlopakow
|
|
Z żadnym honorem. Raczej z humorem. :-D Powiem tak, nie popieram takich bajerów, jak ogłoszenia, ale dzięki takim forom społecznościowym można tego i owego się dowiedzieć. Tym razem nie pomogła 4lomza, ale nasza-klasa. :)
|
|
hehe alibaba a ty jak spotkasz swojego wybranka i w ciemnościach nie spostrzeże twojego wąsa to dopiero się zdziwi wackiem w twoich majtach pedałko ! zmarnujesz chłopakowi życie ! a co do tych określeń <idiotka> kierowanych do Poppy to uważaj bo i ciebie można oskarżyć alibabo fanko kebaba bo pewno można oskarżyć o bardzo niskie IQ hehe
|
|
Olej go, Szczebiotka.
|
|
Ja już znikam, bo w sumie skończył mi się temat, więc wątek KOŃCZĘ. Pozdrawiam Szczebiotkę, M1ch4linę, Kopciuszka i innych i dziękuję za pomoc. Życzę dobrej nocy. poppyy@tlen.pl
|
|
alibaba patrz twoja fotka jak byłaś na tej operacji w Stanach !
|
|
michalinko, dziecko niedługo 1 września - czas do szkoły! przygotowałaś zeszytyi książki ? a może jesteś abiturientką szkoły specjalnej? to nic złego ,możesz nam powiedzieć , wtedy zrozumiemy twoją niedoskonałość!
|
|
Poppy jak znajdziesz gościa to daj znać na forum :)
|
|
moze bym i tak zrobila, ale dziewczyny smieja sie ze jestem sama
|
|
Gość znaleziony. Szczebiotka. Chyba nie mówisz poważnie? Jak można się z kogoś śmiać z tak błahego powodu?
|
|
michalina , to twoja matka czy ojciec? kto jest na tej rodzinnej fotografii?
|
|
alibaba jest was tam dwie ? a może znów masz rozdwojenie jaźni ? zmykam na strzelnicę komputerowy transwestyto jak masz problem to możesz mnie tam spotkać i wyjaśnimy to z moimi koleszkami bez odzewu ! jak odpiszesz to znaczy że robisz pęta uchodźcom i potwierdzisz że tata ci wchodził do wanny co wpłynęło na twoją pożal się Boże osobowość
|
|
jak ci już napisano grożby są karalne! molestowanie dzieci też! jak byłaś molestowana przez ojca, braci , wujków lub kolegów zgłoś to na policję! odpowiednie komórki zajmą się tym przykrym wydarzeniem z twojej przeszłości! lepiej nie spotykaj mnie w realu / a koleżkami mnie nie strasz bo mogą mieć kłopoty razem z tobą!
|
|
moze powiesz cos wiecej? masz z nim jakis kontakt? bo to bardzo ciekawe jest :)
|
|
ma z nim kontakt , ale chyba nie w realu!
|
|
Kumpel wyczaił go na naszej-klasie. Jestem na etapie zapoznawania się. Powiedziałam swoje imię i gdzie sie uczę. Spokojnieee. :P
|
|
jesteś beznadziejna -powtórzę ci to jeszcze raz!
|
|
Dziewczyny poszły, to i ja idę. Dobrej nocy.
|
|
idż , idż będziesz mniała oczym śnić!
|
|
pytanie, dlaczego w lomzy, rodzo sie same chamy i nikt nie godny jest zaufania??
|
|
w łomży rodzą się też chamki i analfabetki i zabójczynie kotów!
|
|
i panny z dzieckiem
|
|
dziś na tym forum coś was chyba opentało jeden szuka dziewczyny, dziewczyna szuka chlopaka.... nie wiem o co w tym wszystkim chodzi... chyba za żadko udzielam sie i wogole bywam na tym forum...
|
|
wyrazilam swoja opinie,.. rozumiem jezeli ktos jest oczarowany i chcialby odnalezc mila sercu osobe, ale randka w ciemno z facetem, ktorego ladwie sie zna ça non, non,et non nie jestem zwierzeciem!
|
|
niech sie ugryzie w jajko
|
|
czytając co nie które posty można stworzyć portret psychologiczny danej osoby można dużo się dowiedzieć co znaczy z kim warto dyskutować a z kim lepiej nie:)np. Poppy to wesoła dziewczyna dążąca do celu nie przejmuje sie krytyką innych i bardzo dobrze :)a alibaba2010 mogę sie domyślac ze Ty podchodzisz do pewnych spraw zbyt poważnie lubisz krytykować ale po to jest przecież forum od wyrażania swojego zdania:)tylko troszkie mniej złośliwości:)poppy życzę powodzenia:)
|
|
Widzę że tu sie odbywają dzikie chece w temacie. Poppy z takimi ogłoszeniami proszę na fotke.pl Temat oczywiście formalnie zamykam. I jeszcze chciałbym powiedzieć kilka słów mianowicie na temat szczebiotek i michalin. Kto to do cholery jest? niema mnie na forum miesiąc czasu i już jakieś gnoje się udzielają, Nie zabłyśniecie pseudogwiazdki 4lomza bo szeryf był i jest tylko jeden. Dodałbym coś więcej ale niemogę ze względu na papierkową robotę. Muszę jeszcze napisać pare doniesień na takich prętów jak założyciel tematu. Jak widzę taki temat to aż sindbady w kroku mi puszczają. Do usłyszenia kochani. Pozdrawiam prawdziwych
|
|
|
alibaba patrzę że nie wytrzymałaś i odpisałaś czyli potwierdziłaś czarny scenariusz : a- robisz pęta uchodźcom b- tata ci wchodził do wanny
|
|
Poppy-troszkę żartem-troszkę serio,ale nie widziałaś moich niebieskich oczek...to nie mów,że on jededyny ma tylko takie wspaniałe,he..,ale zgodzę się ,żę nikt nie ma oczu takich jak on...,bo każdy ma inne :-) a tak poza tematem,mogę wiedzieć jakie Ty masz kolor oczek,jeśli Ci niebieskie tak imponują?:-)
|
|
Ja rowniez mam niebieskie oczy, i nie widze nic przeciwko ze poppy szuka tego chloptasia, urzekla ja cos w nim i szuka proste a co niektorzy jeszcze gorzej niz dzieci .... Dziewczyna proboje na kazdy sposob jaki tylko sie da bo chce odnalesc te oczeta a wy sracie po wyzej siebie i spamujecie glupimi komentarzami
|
|
michalina ,dziecko nie napisałaś co złego spotkało cię w dzieciństwie? powiedz nam , kto jest na rodzinnej fotce?
|
|
Jakie ja mam oczy? Brązowe.
|
|
alibaba póki co to jesteś ciśniety przez jakas michaline :D Czytam tylko twoje i jej posty i mam dobra zwałe z was tzn, z ciebie bo pocisk dostajesz i marnie sie bronisz :)
|
|
mondzio! żeby wygrać z taką michaliną trzeba być stukniętą i chamską jak michalina! o wulgaryzmie i prostactwie nie wspomnę! michalina to prawdziwa wieśniaczka z ,,łomży,,
|
|
legendarny smieciu zamknij morde bo po twoim ip dojde kim jestes i sam to zrobie a admina tego forum jesli istnieje prosze o niepublikowanie wypowiedzi tego debila
|
|
lukasz432! sam jesteś śmieciem! za grożby możemy spotkać się u prokuratora! nie masz takiej wiedzy ,żeby kogoś znależć po IP.
|
|
alibaba ty fatalny transie nie panosz się tu proszę nie znajdziesz tu nic ciekawego - temat zamkniety Poppy już znalazła znajomego a ty tylko możesz sobie ściskać wacka lub pakowac w dupkę bateryjki w zależności co tam wolisz pedałko mam dla ciebie bardzo fajny pomysł na zagospodarowanie wolnego wieczoru wsiądź na rower i pedałuj aż się powietrze skończy w oponach hehe idź podawać miecze paziu !
|
|
Do szczebiotki---- szczebiota dlaczego tekstu maksymy nie napiszesz po polsku. ,, Rozsądny człowiek przystosowuje się do świata, nierozsądny człowiek w dalszym ciągu stara się dostosować świat do siebie.Cały postęp zależy od nierozsądnych ludzi."George Bernard Shaw
|
|
michalina ! jesteś kompletnym zerem! twoje odzywki świadczą tylko otwoim debilizmie ! możesz sobie wypisywać swoje wulgaryzmy , mam to gdzieś! trzeba być kompletnym zerem ,żeby używać takiego języka!!!!!!!!
|
|
alibaba ty transie to powszechnie znany fakt że okoliczne żule podają ci pęta do ustnej obróbki podobno lubią czuć ten czosnkowy powiew jakim ci bije z pyska oni lubią czuć się lepsi a ty lubisz te serowe specjały prosto z żula ... hehe ty już wiesz skąd a teraz idź sprzątnąć po moim psie bo zacznie na ciebie warczeć i bez odzewu i tak nie przeczytam idziemy z kumpelami się poszwendać
|
|
jeszcze raz powtórzę! jesteś kompletne zero, kompletna idiotka,!!!!! a szwendasz się pewnie na wylocie łomży na warszawę! łapiesz stopa i co robisz kierowcom? jak to się nazywa,? aha, lody bambino!
|
|
Poppy ,a nie uważasz,że niebieskie do brązowych to nie za bardzo pasują :-) hm... niebieskie,to przedstawiają niebo ,a brązowe?:-)
|
|
Matrcin1234: Uważam, że kontrasty są fajne, o. Brązowe? A nie wiem. Nie sugeruję, że są ładne, ale mnie się podobają tak samo, jak niebieskie.
|
|
Pisz jak się sprawy mają. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Chłopak się znalazł. :)
|
|
lody....korala:) aha aha michalina loda da..:D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
pokaz go :D
|
|
Fajnie,że Ci się udało, Poppy. Udanej znajomości :)
|
|
alibaba 2010pisalem to do goscia o niku legendarny obywatel a nie do ciebie wiec po co sie udzielasz dziecko
|
|
alibaba debilu troche szacunku dla kobiet a po ulicach to sam chodzisz i robisz lody czeczenom w dodatku dlatego tak im u nas w miescie dobrze i niechca sobie pojsc
|
|
michalina to nie kobieta tylko debilka, taka sama ja ty!!!!!!! pewnie to twoja kumpela!
|
|
debil to ci cwelu na imie i jestes podobny do maciusia z klanu
|
|
Poppy,szkoda,że nie dałas tu szansy innym z niebieskiemi oczkami,hehe :-), ale spoko powodzenia z znajomości:-) a wracając do koloru oczek,to zależy co komu pasuje, a kontrasty jak to określiłaś są fajne możliwe,ale ciekawe jakie dziecko oczka by potem miało? hm... na biologi coś tam kiedyś było,ale nie pamiętam :-)
|
|
lukasz432! cwelu na imięci debil! odpowiedz michalina to twoja kumpela?
|
|
Niebieskie albo brązowe, to zależy, jakie oczy dziadkowie mieli, o. :) Czemu mówisz, że nie dałam szansy innym? Ależ ja jej nikomu nie zabrałam!
|
|
alibaba nie ale kobietom nalezy sie szacunek sam powiedz
|
|
kobietom tak , ale nie debilkom michalinom! pytam się, to twoja kumpela?
|
|
nie ale gdyby nią była to bys po masce dostał a tak powiem tylko tyle ci po co obrazasz kogos nieznajac go czy nielepiej ustąpić
|
|
Przypatrując się rozmowie stwierdzam że można tu spotkać wiele ciekawych ludzi ... wbrew pozorom ;)
|
|
pozdro dla wszystkich kobiet i normalnych udzi
|
|
darmowe twoje szukanie, juz romantyzm sie nie liczy, zglupialas albo ocipialas
|