Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zalew w Stawiskach |
Witam. Orientuje się ktoś czy dzieje się coś jutro nad zalewem w Stawiskach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zalew w Stawiskach |
nic sie nie dzieje
|
|
A woda jest w stawie? Można popływać?
|
|
To ten zalew jeszcze istnieje? Jeździłam tam jakieś 15 lat temu.
|
|
napewno do 20 woda jest. potem ją spuszczają czy coś ale jak zapłacisz ekstra to można i do 22 pływać tak mówi mojego sąsiada brat on tam jeździ co tydzień to wie w czym rzecz
|
|
Byłam wczoraj i duzo osob tam przebywało. Jest naprawde fajnie :)
|
|
..a czysto chociaż..?
|
|
ostatni raz bylam tam jakieś 17 lat temu, chcetnie bym tam wrocila. powie ktos jak trafic? wjezdzam do stawisk, i co dalej? ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
17 lat temu to Twoj ojciec nie znał jeszcze Twojej matki...
|
|
To jest przed stawiskami, na przeciwko CPN jest piaszczysta droga, jedź nią prosto do samego konca, az ujrzyj blekitny zalew! h0jowe forum
|
|
Tak naprawde zeby znalazl sie powazny inwestor i zrobil tam pozadek ten zalew bylby "zalewany" przez ludzi.Ja nierozumiem dlaczego to wszystko sie marnuje przeciez mogloby tam powstac wspaniale kompielisko,z boiskami do siatkowki,tenisa oraz malymi gastronaomiami dookola. Nie znam powodow dlaczego tego jeszcze nie zrobiono.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Baltazhar zalew co roku jest ,,zalewany" przez ludzi, pojedz tam np dzis i sam sie przekonaj. h0jowe forum
|
|
Balthazar2205 DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
h0j ja wiem ale chodzi mi o to ze mogliby bardziej zagospodarowac rekreacyjnie ten teren....Zastanawiam sie gdzie sie podzialy plany tak szeroko opisywane w gazetach stworzenia podobnego lecz duzo wiekszago zalewu w Lomzy....Miasto napewno zyskalo by na tym a sam zalew stalby sie zapewne nie lada atrakcja turystyczna.Ale po co lepiej otworzyc nastepna galerie lub market.... spedemon.....nie tutaj kulezanko... wiesz gdzie..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
h0j - dziekuję. a Ty Donald jak zawsze chcesz zablysnac i jak zawsze nie wychodzi. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Właśnie z tamtąd wróciłem i zauważyłem kilka brakujących szczegułów, a mianowicie fajnie by było, żeby na miejscu zawsze grała jakaś muzyczka z głośników, to by się jeszcze przyjemniej tam czas spędzało. Żeby zamiast tej trawy,na której kładzie się koce, był piasek jak na plaży, bo w końcu ten zalew nie wyleje jak rzeka i gmina Stawiski mogła by w to zainwestować bo to się nie zmarnuje jak na naszej plaży i będzie leżało wiecznie. Jak ktoś wyżej wspomniał, dobrze by było, jak by były ze 3 boiska-miejsca do siatkówki plażowej i moim zdaniem parking tylko i wyłącznie z prawej strony jak się wjeżdża na teren zalewu, bo wpieniające jest to, jak ktoś jeździ motorem czy samochodem obok Twojego koca na którym leżysz. Do "cwaniaczków" - sam mam auto i prawko jakieś 12 lat i parkuję tam gdzie napisałem wyżej, żeby nie przeszkadzać innym w odpoczynku. Poza tym, taki zalew przydał by się na terenie Łomży... Wszyscy na mecz!
|
|
Tak tak.Macie rację.Wymagania kosmiczne :P Z czasem zrobią porządek. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Słaby ten zalew juz lepiej nad prawdziwe jeziorko.
|
|
Ten zalew to takie same bagno jak plaża w Łomży.
|
|
zalew jest ok tylko woda smierdzaca wszystko z wiosek splywa do zalewu smierdzi krowianą
|
|
poza tym,że po wyjściu z wody, w domu trzeba się porządnie wymyć, bo wali mułem, to wszystko ok :)
|
|
po co jezdzic nad zalew? nie lepiej nad jezioro Dreństwo do Woźnejwsi? polecam gospodarstwa p. Jana Budzyńskiego Woznwieś 137, http://woznawies.y0.pl Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
Nie wchodzić w muł przy zaroślach. PIJAWKI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |