wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie są jeszcze fora w Łomży? I Jasiu Śmietana

Mama pytanie o kogoś, kto nazywa się Jasiem Śmietaną. Mam wrażenie że ten spamer specjalnie zaśmieca forum. Tego nie da się czytać. Gdzie są moderatorzy? Poszli spać?

Mam takie wrażenie że ten Jasiu to jakiś bystry i inteligentny człowiek który ma na celu śmiecenie aby jak najwięcej osób przestało się udzielać na forum i wybrało... hmmm inne? Prawdopodobne to?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie są jeszcze fora w Łomży? I Jasiu Śmietana

Nie wiem, dlaczego Ci przeszkadza jaś_śmietana . Ja uważam, że to jest człowiek na pewno inteligentny, nie wiemy w jakim wieku i kim w ogóle jest , ale onże swoją manierą uczy na s śmiać się z samych siebie (co jest wielką sztuką!) , daje radość i ukazuje ten świat w krzywym żwierciadle. Nic złego w jego postach nie widzę . Pozdr.

A ja widzę - ortografię. Wyobraź sobie że to forum czytają także dzieci i utrwalają niechlujstwo. Kilka postów można przeboleć, ale wszystko to uciążliwe lub obliczone na określony efekt.

:))))))))))))))))))

odpowiadajonc na tfojen inteligentne pytanie powiem ci rze neiwiem czy moderatozy poszli spac ! xD

No cóż. Jedyne wyjście to nakazać dzieciom, aby wskazywały te orty i poprawiały je . To też jedna z merod nauki poprawności językowej .

Rzeczywiście - metoda nauki. A w jakich książkach to wyczytałeś? Prawda jest taka że dzieci korzystają z neta głównie bez nadzoru rodziców.

Z wypowiedziami jasia nie ma co polemizować.

i gluwnie whodza na rettube i t p a nie na forum 4 lomza bo tu neima nic dla dzieci !

To forum tylko traci na tym, że moderatorzy tolerują takiego jasia. No chyba że wychodzą z założenia "Nieważne dobrze czy źle, ważne że po nazwisku".

Ucz dzieciaki uwagi krytycyzmu i uczenia sę poprzez zabawę ! Ogłoś jakiś konkursik, które znich wynajdzie więcej błedów ( na czas!).

sie uczpil jak żep psiego ogona ? mam zwolac fsparcie ?

a co powiesz na to rze ja jestem moderatorem ?????????

No i jeszcze ten obrazek w podpisie...

Pewnie to jeden z tych genjuszów z 4lomza bo jak chcą to zablokują konto i skutecznie bo na to pozwala forum ale jakoś się nie człapią zeby jednego z nich zablokować .

I Czego się czepiacie ? awantury szukacie z Jaśiem? Chcecie żeby was zablokował?

angella

to nie jest prawdziwy jasiu.
prawdziwy jasiu grzecznie się pożegnał - i odszedł z forum 4lomza.pl jakiś czas temi (btw. on również nie był prawdziwy - był klonem jasia z onetu.pl).

nie wiem, jak obecny, ale ten pierwszy odgrywał jedną z kluczowych ról na forum.
na dużej części for istnieją takie postaci jak jaś, antek_emigrant, czy inni prowokatorzy. mają oni na celu rozkręcanie rozmów i zwiększenie liczby postów na forach, co w sposób oczywisty przekłada się na dochody administratorów (właścicieli) portali.

widzę, że większość jednak dała się nabrać (na pewno wszyscy, którzy się tu wpisali, z "pouczającym" cezarem1"na czele).
prawdzi "jasiowie" mają z was niezła polewkę....

nigdy tego goscia nie slyszalam ani nie widzialam, ciezko mi sie wypowiedziec

Jestem raczej "niedzielnym" gościem na tym forum, ale ten cały "Jasiu", rzeczywiście jest dość przykry. Nawiązując do ludzi inteligetnych, na pewno korzystają ze swoich komórek i nie starają się narzucać, bądź być uciążliwym dla innych ludzi, ponieważ są inteligetni. Pozdrawiam.

szczebiota!

ty wcale nie musisz się wypowiadać!

jasio gen.jusz mistrzem jest i nauczycielem naszym...

Podpis: zero-jedynkowa cegła czyli informacyjno-informatyczny klocek

aaaaaaaauuuuuuu

Do administracji tudzież moderacji.

W innym wątku usuwa się mój krytyczny post a tutaj pozwala się na śmietnik. Albo sprzątamy cały dom, albo w ogóle...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org