poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wywoływanie zdjęć

Hej .Chodzi mi o wywoływanie zdjęć w Rossmanie .Czy to trzeba nagrać zdjęcia na płytę CD bądź pendrive i tam samemu wywołać(w jaki sposób) czy obsługa wywołuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wywoływanie zdjęć

jasiu śmietana do tablicy!
udziel odpowiedzi!

Zależy, o jakie wywołanie Ci chodzi. Jeśli chcesz użyć tego automatu do natychmiastowego wywołania, robisz to sama (w razie czego obsługa pomoże). Jeśli chcesz zostawić materiał do wywołania, wtedy do koperty wkładasz płytkę ze zdjęciami.

Łatwiej i szybciej, jeśli wyślesz przez internet. Za 3 dni odbierasz.

Nagrać trzeba na pendrive, obsługa sama wywoła.
Jak przyniesiesz 4 litry solonej wody do płukania zdjęć,
to otrzymasz rabat 15 procent.

ja zawsze przez neta fotouslugi.pl i w rosmanie odbieram

Tylko jakość - pozostawia wiele do życzenia

A gdy zamówię przez internet to dodatkowo będę musiała zapłacić jakąś opłatę oprócz za zdjęcia?
Czy zdjęcia w jakośći standard czy premium są lepsze.Czy Premium kosztuje więcej?
O co chodzi w opcji Widok:Miniaturki,Ikony,Lista,Szczegóły?
Lepsze zdjęcia Matowe czy błyszczące?

Aha i który format jest najlepszy zdjęcia 9,10,13,15 bo jak kiedyś zamawiałam zdjęcia ale nie z cyfrowego aparatu to chyba był to rozmair 10 na 15cm

Proszę o podpowiedź bo chcę zamówić .Czy są jakieś zniżki gdy zamówiłabym mniej niż 100 zdjęć .Jak są to w jakiś inny sposób trzeba zamówić( oczywiście przez internet ) bo ja teraz wyrałam te zdjęcia które chcę zamówić przez opcję "Zamów bezpośrednio przez internet "?Proszę życzliwego o szybką podpowiedź.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org