poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
psia samowola

co to za moda, żeby psy prowadzać bez smyczy i kagańców? gdzie te darmozjady ze srebrnego peugeota i kia? może w końcu by któryś się ruszył zamiast wozić dupę za przeproszeniem i przeszedł po 18 Starym Rynkiem i Farną, zanim te samowolnie puszczone psy pogryzą jakieś dziecko?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: psia samowola

Nie panikuj

bo to Polska nie elegancja Francja takie czasy

Paniusie z psami na wybiegu srają gdzie popadnie bez kagańców. Gdzie straż miejska, darmozjady. A wlepić mandat i żeby właściciel posprzątał po swoim psie.

Zaraz ? Paniusie też ? Się porobiło .............

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

....... i jeszcze jedno - z tymi kagańcami dla Paniuś to chyba już ekstremizm , nie uważacie ? :-))))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

chamstwo trzeba tepic!!!najwyrazniej "paniusie" pol zycia prowadzaly krowe na sznurku a jak wiadomo to bydle wali gdzie stoi, teraz prowadzaja rozne szczurki i tez im pozwalaja walic gdzie popadnie.sraja po skate parku,piaskownicach itd.szalu mozna dostac.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

psia samowola co wy chcecie od tych biednych zwierzat z miasta zal mi ich trzeba wlascicieli kultury nauczyc jednak to co mnie najbardziej szokuje to pies bez kaganca NA MASOWEJ IMPREZIE SZOK

zgrzyt hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org