Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
psia samowola |
co to za moda, żeby psy prowadzać bez smyczy i kagańców? gdzie te darmozjady ze srebrnego peugeota i kia? może w końcu by któryś się ruszył zamiast wozić dupę za przeproszeniem i przeszedł po 18 Starym Rynkiem i Farną, zanim te samowolnie puszczone psy pogryzą jakieś dziecko?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: psia samowola |
Nie panikuj
|
|
bo to Polska nie elegancja Francja takie czasy
|
|
Paniusie z psami na wybiegu srają gdzie popadnie bez kagańców. Gdzie straż miejska, darmozjady. A wlepić mandat i żeby właściciel posprzątał po swoim psie.
|
|
Zaraz ? Paniusie też ? Się porobiło ............. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
....... i jeszcze jedno - z tymi kagańcami dla Paniuś to chyba już ekstremizm , nie uważacie ? :-)))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
chamstwo trzeba tepic!!!najwyrazniej "paniusie" pol zycia prowadzaly krowe na sznurku a jak wiadomo to bydle wali gdzie stoi, teraz prowadzaja rozne szczurki i tez im pozwalaja walic gdzie popadnie.sraja po skate parku,piaskownicach itd.szalu mozna dostac. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
psia samowola co wy chcecie od tych biednych zwierzat z miasta zal mi ich trzeba wlascicieli kultury nauczyc jednak to co mnie najbardziej szokuje to pies bez kaganca NA MASOWEJ IMPREZIE SZOK zgrzyt hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |