Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co za tuman pisze o tym prusa8 |
jeden debil zalozyl post a kupa innych pisze i sama nie wie o czym ludzie czy wu naprawde musicie byc takimi debilami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co za tuman pisze o tym prusa8 |
ja pisze bo co ?
|
|
spadaj na szczaw kanibalu(andre) nie pasuje nie czytaj.... Debilem to sie wlasnie okresliles.... Zydzie... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
baltazar ....
|
|
jaska smaruj dupe bo ksiadz pedal juz do ciebie mknie Hu....j ci w przelyk.... Cioto.......... A baltazar moze i pisze . Zobacz co za pet ten temat zalozyl.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 dmuchnij .............. wiesz chyba juz komu w co niee ;)
|
|
Oj głodnym chleb na myśli, chowajcie odbyty.
|
|
czy ktoś tu potrafi normalnie pisać, ludzie, czy wy naprawdę musicie się obrażać???????? a.b.c
|
|
spedemon vel. 4pokoje zjedz wiesz komu i wiesz co.... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
baltazar mialem zapytanie a nie ze ty piszesz bo wiem zse ja pisze ...ale i tak dmuhnij ;PPPP
|
|
Jak byście byli na Prusa 8 to teraz byście sie nie kłócili. angella
|
|
Prusa 8 ma po prostu szacunek ludzi ulicy i sporo się o tym pisze to nie jest byle jaki adres dlatego
|
|
jasiek ty to juz od tego dmuchania to na kobzie mozesz zaczac grac... :) A jak ci za malo gwizdkow to ci na dokladke super dziure znajde spedemona w 4-ech pokojach na 4-ech stolach z czterema wiesz w czym.... ;) ty chce ci sie tak do mnie przypierd...c?????Bo mnie juz to nudzi... Ale nie pozostaje bierny taki juz mam charakter. ty to pewnie spod znaku barana jestes???? odbij janek poszukaj ile wkolo ludzi do dyskusji... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
a czy ja siem czepjam baltazar2010 ? :))))))))))))))))) jeztem zpod znakó ZODIAKU .
|
|
No ja wiem ze nie spod znaku drogowego.... ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 synek boli cię cos?
|
|
debil debila michaliną pogania na tym forum
|
|
alibaba to wracaj do siebie kmiocie jak nie pasi czego wsadzasz noch w nie swoje gowno??? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
: Balthazar2205 dmuchnij .... .................. ;)
|
|
dmuhaaaaaafce lataaaafce wjaaaaaaaaaatr !!!!!!!!!!!!!
|
|
baltazarku kmiocie czy pomiocie , nie rzucaj się jak wesz na grzebieniu!
|
|
alibaba powiedzialem ci juz jak chcesz zablysnac to zaraz za twa miejscowoscia so kolezanki po trasie nasmaruj sie margaryna i do roboty... Tylko zaluz cos na ryja bo nie zarobisz... A tak na koniec wal sie na ryj Albo dmuchnij..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Kalafiory jeb4ne nie kłucić sie każdy wie że ja tu jestem hersztem wszystkich tematów. Lamusy szorować pokład i tam powiem...
|
|
"Albo dmuchnij....." H@H@H@H@H@H@H@H@H@ nie wytszymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
OOOOOooooooo ale zes zajeba....l ze az mi jajca dzwonia...hahaha.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 sklej waryy ;)
|
|
baltazarze ! ty głupku! jestem takim samym łomzyniakiem jak ty! tylko pracuję gdzie indziej ! a na trasie to sam stań. masz na pewno doświadczenie w tej profesji skoro wiesz czym należy dupę wysmarowć!!!!!!!!!!
|
|
Balthazar2205 nie jest z Łomży może tak ;)
|
|
a skąd? z wiochy ? z wiochy zabitej dechami ! dziwne ,że internet tam mają!
|
|
tak z wioski jest ten baran ;)
|
|
spedemon przyznaj cie dlaczego jestes taki roztrzesiony...Chlopulku malorolny to ty sklej dupe cioto.pozbylas sie juz kutaso....w ktorymi cie ostatnio naszpikowalem....Pozatym kmiocie nie wiesz z kim piszesz torbozerco.Jak ja latalem do zerowki do sp 6 to ciebie dopiero dwa zboczeni ksieza planowali.wreszcie zdecydowali sie na in-vitro i wyszedl niedojeb co dmucha w puzon napalonym panom po 60-tce. wachaj pale cwelu..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Moj internet polknol by ciebie i cala twa zjeba...a bande z piwnicy.kartofle zapyziale...Jeszcze dlugo nie bedziesz mial takiego lacza jak ja Hahahah :) Liz dziure Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 sluchaj synek dużo ci do mnie brakuje gówniarzu TAKI BOHATER JESTES ??? No Wyjdz pokaz sie kim ty K..RWA jestes ??
|
|
baltazarze , ty głupku! naucz się poprawnie pisać, ty trolu internetowy! skończyłeś chociaż 6 klas ?
|
|
Bede w polsce chwieju w listopadze nie ma problemu kur...a mozemy sie chapnac...Myslisz ze co gnoju z gowniazem gadasz....bedziesz szybciej rwal zelowy jak przyszles.wez kolegow bo ci bedzie zimno lezec..Palancie Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
A ty alicora zamknij ten pysk,bo znikniesz szybciej jak sie pojawiles.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
ja jestem teraz w lipcu i nie będę czekać do listopada. nie strasz mnie , bo grożby podlegają pod odpowiednie paragrafy.
|
|
ali coro do ciebie nie pisze smaruj palancie...Czytac sie naucz pedele... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
pedele czy pedale bo to różnica?
|
|
ali cora nastepna konfitura internetowa,lec na szose zambrowska...Juz tu jeden byl co latal...A tak sie sklada ze znam prawo bardzo dobrze i nie wyskakuj mi tu mongole z artykulami.... Zuj torbe dzieciole... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
a co adwokat jesteś? chyba diabła!
|
|
Nie poprawiaj mnie bo pisze szybko i mam w dzurce od hu...a takie bledy...Ile ty masz lat powiedz dziecko. A zreszta ciognij babla....z toba skonczylem.....sa tu duzo lepsi asy niz ty....fraglesie Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Uwierz mi ze chyba kurw...a gorzej....diabel to przy mnie pstry koziolek..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 palant to ci w oko napłuł i krzywde w życiu zrobił dlatego jesteś taki tępy hah ;) A chapać to możesz się z autami co mają podobne możliwości do twojego poloneza... Oo w Polsce nie jesteś pewnie napierd.. gdzieś u żyda na budowie .Noo oraj gówniarzu tam zawsze więcej zarobisz bo u nas roboty dla takich jak ty nie ma .Tam chociaż na gaz no już ten lepszy w sekwencji do poldka zarobisz ;)
|
|
jestem nieletni. uważaj co piszesz!
|
|
ale spedemon masz zaskok jak swinia kaszel hahahaha... :)............... Dobre dopiero zes poronil mozg...hahaha.....Tak masz racje zapierda...am za granica a jak....Ale ja nie placze kazdego pierwszego boze nie ma kasy....Łomza zawsze bedzie moim miastem rodzinnym jestem tam co roku nieraz dwa razy...a tu mam rodzine i perspektywy,wiec: trzym zwieracze... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Nawet papier toaletowy wie, ze aby żyć trzeba się rozwijać..... widocznie ktos nie wie.....a gdzie to juz insza inszosc... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 aaaauu aa kogo obchodzą twoje żale co ty masz a czego nie masz szczylu ty !!
|
|
Ja ci sie nie zale i nie pisze nic takiego.....co ty pierdoli....sz za duzo fety wciagnoles czy ci sie styki przegrzaly.Stary walnij lbem o pulpit moze kulka wpadnie do dziurki....wymyslasz jakies zchizy...moze opowiedz ile czasu spedziles w kaftanie...Dobra siemata spadajta... Kopernik wstrzymaj ziemie ja wysiadam..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 boo ty wiesz co to feta hahaha szczylu ty wymiatasz swoimi grypsami haha;D
|
|
Nikt mi nie kadził tak, jak te kadzidła. Zapaliłem 150szt jednocześnie. Władkowa lewituje,krowy mruczą mantry, chłopy spod geesu zaczynają budować Tadż Mahal II. Zapach opium sprawił, że za stertą gnoju zobaczyłem pasmo Karakorum... ;-) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Ty Balthazar2205 Bo ja Ci od razu po imieniu powiem , kogo Ty chcesz k***wa uczyć Ty dzięciole...kogo!?dlatego ja mówie , ja poproszę z wejściem do mieszkania - to jest raz i z prawem przeszukania chyba Ty wyraźnie słyszysz , bo jak chcesz to ja Ci k**wa dziś dam auuu na flaszke dla jakichś tu trzech , dwóch , trzech tych tych tych obcokrajowców co chodzą po naszej ulicy rozumiesz , co szukają wrażeń ,i Ci wejdą k**wa a ja tylko zapukam a oni wejdą i Ci roz***olą pół chałupy i jeszcze Ty się sadzisz????
|
|
To juz bylo....: Masz leprze.... Będzie wojna! Ja chce traktor wysuszyć, bo po malowaniu jest. Stara chce barchany suszyć, a Mariolka, grzyba na ścianie będzie osuszać. Żeby mnie tylko suchoty nie dopadły od kręcenia tym ustrojstwem. No nic, lecę sucharka zjeść... ;-) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
POSŁUCHAJ GÓWNIARO DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ :)
|
|
Pasta rewelka.Maria,córka Teodora z drugiego końca wioski,wypolerowała cojnes psu,temu od Wojtka brata. Blask i połysk,że w polaroidach teraz chodzić muszą. Pleban chce,żeby mu dzwon wypolerować,ale to już zadanie dla kościelnej... Dobranoc koscielna spedebeybe.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Piękna siekiera, a jakże! Test przeprowadziliśmy na parkingu,przyjechało kilku zamiejscowych i rozpoczęliśmy roboty blacharskie. Sprzedawca zrobił z Nyski kabrioleta,ja natomiast kilkoma sprawnymi cięciami zamieniłem Żuka w deskorolkę.... ;) ;) :) Dobra do jutra.....hahaha Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 spierd.... spać bo rano nie wstaniesz do roboty a roboty dużo masz bo musisz wymiatać... śmieci z klatki ;) Milej pracy i lustereczko w twoją stronę !!!!!!
|
|
W twoja rowniez.............. :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Też potwierdzę - tuman
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |