Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
karramba |
panowie planuje sciagnac karrambe na koncert w lomzy co wy na to??prosze o powazne odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: karramba |
dodam ze z marcinem znam sie bardzo dobrze i chcielibysmy cos w lomzy zorganizowac prosze o powazne odpowiedzi
|
|
karramba? kto ci na to przyjdzie...garstka osób które pamiętają czasy kiedy scena hip hopowa w polsce dopiero zaczynała powstawać...
|
|
Aco to jest?
|
|
karamba-pocaluj mnie w DÓpe .
|
|
jabol wrzuc yt i zobaczysz
|
|
duvall -mysle wlasnie o klimatycznym koncercie70-100osob maks
|
|
DOCTOR weź się chowaj z tą Karambą ... karmba ....... to to ****
|
|
Sebo19 po co tak mozna normalnie
|
|
nie chcemy Glacy ;]
|
|
Hmm to dla góra 100 osób opłaca się go tutaj ściągać ? nie sądze...
|
|
Fajny pomysl z tym koncertem.
|
|
ELDO zaproś to i ja przyjdę .
|
|
Karramba to całkiem niezły zespół, ale tak jak mówi duvall Karrambę znają osoby około 30-letnie, a one nieczęsto chodzą na koncerty. A jak już idą to raczej na inne. Młodzież niestety woli ten nowy h-h i rap. Tylko niektórzy pamiętają początki, lub zostali z nimi zapoznani. Ten zespół najbardziej popularny był w latach 1996-2001, czyli około 10 lat temu. Dzisiejsza młodzież (czyli najliczniejsza grupa uczestników koncertów) miała wówczas po 6-12 lat). Fakt, że znowu nagrali płytkę, ale chyba niewiele osób się z nią zapoznało. W każdym bądź razie ja bym pisała się na taki koncert ;)
|
|
hip-hop to kultura, muzyka to rap kto ma pamiętać to pamięta a tymczasem poczekajmy czy do czegoś rzeczywiście dojdzie, bo pisać każdy potrafi a co do czego to Gosia Andrzejewicz przyjeżdża do Łomży ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |