poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Samowola prezesa "Perspektywy"?

Przy ul. Ks. Anny nr 1 zaczęto budować pawilon handlowy na pasie zieleni, której w tym miejscu i tak jak na lekarstwo. Ale najbardziej zadziwiający jest fakt, że o postępowaniu w związku z pozwoleniem na budowę tego obiektu nie zostały powiadomione osoby-współwłaściciele (sąsiedzi) działki, a takimi są ci z bloku nr 1, którzy mają wyodrębnioną własność mieszkań. Czyżby wydano pozwolenie na budowę z rażącym naruszeniem prawa? Czy prezesi SM "Perspektywa" celowo, czy z braku kompetencji ignorują prawa osób - współwłaścicieli działek?

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Samowola prezesa "Perspektywy"?

Zapytaj w prokuraturze! :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

tak czy siak .

od prezesa perspektywy to ty sie odp.....l.porzadny facet jest.rozejrzyj sie po innych spoldzielniach co tam sie dzieje,jak wygladaja osiedla,potem przyjrzyj sie osiedlom spoldzielni perspektywa i dopiero zacznij sie odzywac i szkalowac ludzi.malo zieleni?do lasu sie wyprowadz.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

kaligulik - a ty coś taki fan tego pokurcza jakim jest prezesunio , jak tak porównujesz spółdzielnie to luknij w innych miastach jak osiedla wyglądaja i popatrz na perspektywe - dno i wodorosty, sprzątanie trawników i malowanie bloków to obowiązek a nie łaska prezesa !!!!

p.s. Przypomnij sobie zimę jak wygladały parkingi !!!!!!!!!!!!!

szpenio - człenio!!!!

prezes Perspektywy to kawał skur.... o, pardon - tzn uczciwego inaczej!

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

konkretnie w jakich miastach i jakie osiedla?czy tylko tak ogolnie?

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

u mnie parking byl odsniezany,pomijajac kilka miejsc na ktorych wlasciciele autek blokowali swoimi pojazdami odsniezanie

A u mnie samochody były zakopane po dachy - około 300 m w prostej linii od siedziby sp. Perspektywa.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

jaaj okiem siegnac, to łomza js slicznym miastem, Ludzie az sie bija o prawo do mieszkan, aco, spod lady zalatwiona mieszkanie, to juz nie pasi????wy chamy!!!!!!!!!!!!!!! krytykowac innych potraficiepobozniaki jedne!!!!!!!!!jak czlowiek ma troche znajomosci to co???????????????? bedzie sie zrzekal??????????????

A ja mam pytanie : prezes czy urzad wydajacy decyzje ma obowiazek powiadomic sasiedztwo o planowanej inwestycji???

ja tam też jestem za perspektywą, moim zdaniem najlepsza spółdzielnia w Łomży

do lasu jak nie pasi ja wole zamiast opsranego trawnika swieze pieczywko czy co tam innego bedzie

.

Czy ktos widział przetarg bądż ogłoszenie w Perspektywie na:

1. działeczki przeznaczone do sprzedaży
2. firmę sprzątającą
3. firmę która zajmuje sie zielenią
4. firmę wywozu nieczystości
5. firmę budowlaną
6. dzierżawę kortów tenisowych
7. dzierżawę mini golfa
8. firmę odczytującą i rozliczającą zużycie CO

Strona internetowa spółdzielni nie zawiera informacji dla mieszkańców i potencjalnych usługodawców

Dobrze to czy żle ? - oczywiście dla nas mieszkańców

DiDi

panidomu,wnioskuje ze widzialas tego typu ogloszenia w innych spoldzielniach?mozna wiedziec w ktorych?

Co wy chcecie od prezia, toć to kumpel preziów z ratusza i od nich się uczy działkowania.

Na stronie Ł.S.M. zawsze są takie ogłoszenia od wielu lat! Inne działania są korupcjogenne.

wygląda na to, że to Urząd Miejski powinien uczyć się od Pana Lipskiego.
Gdyby w mieście wszystko było tak poukładane jak w SM Perspektywa, to Łomża znacznie szybciej by się rozwijała.

Pan Prezes wie jakie winny być ceny na usługi i sprawiedliwie je rozdziela. To tak jak Wielki Wódz KIM IR SEN .

No nie wiem czy wciskanie budek z pieczywem na kazdym mozliwym trawniku mozna nazwac rozwijaniem. Na Ks. Anny jest taka z pieczywem i miesem przy piatce. Teraz bedzie w drugim szczycie? Wedlug mnie bezsens.... Jakis czas temu osiedla Perspektywy byly wedlug mnie najladniejsze. Teraz robia sie najbrzydsze....

Pan Prezes pozwalając na stawianie tych bud , dba o swoich spółdzielców , tak jak to robił Wielki Wódz Kim Ir Sen.

Pan Prezes zapatrzył się chyba na włodarzy miasta. Jest działeczka jest interes.

Na szczęście nie mieszkam na osiedlu.

mata problemy

Czesio dziecko , idź już spać , bo mamusia na Ciebie nakrzyczy. Nie zapomnij ząbków umyć.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org