Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to są lody...? |
..dlaczego zmiksowany z wodą biały proszek jest sprzedawany jako lód..? Chodzi mi o te lody w litrowych pojemnikach. Widzieliści co zostaje z takiego "loda" po rozpuszczeniu? Wczoraj zapomniałam schować go do zamrażalnika i został na noc na szafce...Rano patrzę a tu...blee
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to są lody...? |
Jak kupujesz te najtansze z biedronki to sie nie dziw ze to szajs. h0jowe forum
|
|
green jak rozumiem najlepsze lody tylko ty robisz?a mialo nie byc auto reklamy....
|
|
moze opisz nam jak robisz te swoje pyszne ,cudowne LODZIKI.(cokolwiek by to znaczylo) kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
o co ci chodzi kagulik? ja robię lody..? myślisz że jestem właścicielką super firmy robiącej lody..? Chciałabym...:)) h0j - ten lód o którym napisałam to Alg..a Śmietankowa.
|
|
najlepsze są w wafelku
|
|
nie mysle ze jestes wlascicielka super firmy lodziarskiej, tylko ze robisz lody na wlasna reke ,po cichu,zeby sie nie wydalo. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
hahah xd Nie karać za posiadanie!
|
|
Algida ? Toc to moja kumpelka h0jowe forum
|
|
Zawsze jest pora na lody Koral :-D
|
|
m1ch4lina chyba masz rację... :)
|
|
i co w temacie lodow? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
no nie wiele..myślałam że ktoś rzuci jakąś dobrą markę lodów lub co innego a tu nic...
|
|
Autor: green (---.lomza.mm.pl) Data: 14-07-10 11:36 ..dlaczego zmiksowany z wodą biały proszek jest sprzedawany jako lód..? Chodzi mi o te lody w litrowych pojemnikach. Widzieliści co zostaje z takiego "loda" po rozpuszczeniu? Wczoraj zapomniałam schować go do zamrażalnika i został na noc na szafce...Rano patrzę a tu...blee o jakiej marce lodów mówisz? Super są w pojemnikach Grycan.
|
|
w bjedronce som dobre :))))))))
|
|
polecam lody z biebrzy kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
KORAL 7.5 za 1L w Stokrotce
|
|
Wszyskie lody po rozpuszczeniu mają podobną konsystencję, różnią się co najwyżej kolorem.
|
|
lody carte dor też do dupy..sama piana..jeść się nie da..
|
|
mlekovitaaa:P ja moge jesc i jesc:) zwlaszcza truskawkowe i czekoladowe:)
|
|
..lody Gotti na dworcu naprawione..? Bo nie dawno jak brałam to się zepsuły..tzn nie miały już smaku prawdziwych lodów tylko zamrożonej rozpuszczającej się piany..czyli tej podróby lodów co wszędzie...blee..wszystko na psy schodzi...
|
|
sliczne apetyczne podkrecone
|
|
ale walnelam to o to chodzilo
|
|
s\c\ebiotka jak ty wstawiasz te obrazki..?
|
|
w sius'ki sobie lecisz ze mna??? green-pokaz co potrafisz anie rzucasz komenty
|
|
lody lody na patyku ;d
|
|
moja slaboscia , sa lody , zawsze polykam wszystkie lody do kosza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przecz z lodami!!!!!!!!!!!
|
|
precz z lodami!!!!!!
|
|
lody -to smietnikowe jedzenie, kazdego kto jje loda mozna wysmiac tanie dla pospolstwa obrzydzajace kaloryczne lody
|
|
scebiotka idiotko normalnie sie pytam, ale teraz spadaj jak żeś taka uczynna. Nie ważnie jak wstawiasz te bezsensowne obrazki - stara głupia rozwódko :D
|
|
ja wole lody wodne niz smietankowe;p
|
|
panno z czarnymi wlosami, chyba mi zazdroscisz??? czyzby twoj maz ci nie dogadzal czy odwrotnie????
|
|
Lubię koral i algida :)
|
|
..hmm niby czego miałabym ci zazdrościć..? tego że każdy tu cie uważa za durnia..? a może twojego wieku nieszczęsna czterdziecho...
|
|
z resztą nie ważne - najgorsze to wejść z tobą w dyskusję i zniżyć się do twojego niskiego poziomu...:/ małpa@ masz rację, ja też lubię lody wodne, są bardzo orzeźwiające ;)
|
|
pocaluj mnie bleeeeeeeeeeee
|
|
Najlepsze lody najlepsza sprzedaż. Już od xxxx czasów najlepiej sprzedające sie lody. http://negresko.pl/img/csv/img/1610.jpg
|
|
wszystkie lody lubie bez wyjatku ble!
|
|
powiem jedno: wy naprawde nie jedliscie PRAWDZIWYCH LODOW!!!!!!!!! prawdziwy lod mial smak , zapach i rozplywal sie w ustach!!!!!!! (robiony z prawdziwego mleka z prawdziwymi dodatkami) pamietam do dzis lody waniliowe w waflu a potem z budki , ktora stala przy placu KOSCIUSZKI tuz za przejsciem od szkoly zwanej cwiczeniowka . DZIS TAKICH LODOW NIE MA. i juz nigdy nie poznacie ich smaku.------------- SZKODA!
|
|
|
A kiedyś były lody u Skrzetuskich na Sterym Rynku...Przepyszne..Będąc małą dziewczynką chodziłam tam z wujkiem...:( Co się z nimi stało....? Przecież ten właściciel ma syna, nie mógł on po nim tego przejąć...?
|
|
Najwspanialsze lody w swoim życiu jadłam w Zamościu, tylko tam! Nigdzie takich nie ma :(
|
|
palaszowanie lodow jeden za drugim okazuje sie zdradliwe
|
|
kubki papierowe do lodów |
witajcie. pilnie chce kupic kubki papierowe do lodów z logo mojej firmy. zna ktoś firmę www.logokubek.pl? Jak tak, to proszę o opinie
|
|
Nic nowego w temacie od dawna jemy samą chemię
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |