Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radiowy internet |
Witam. Poszukuje firm, które zajmują się internetem radiowym w Łomży i okolicach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radiowy internet |
iplus, orange itp. ale nie polecam
|
|
z tego co wiem jeden z lepszych internetow w czarnocinie zakladaja. szybki jest i nikt nie narzeka
|
|
to zalezy gdzie mieszkasz jesli w domq jednorodzinnym zamontuj sobie dobra antene i moze cos za darmo sciagniesz
|
|
Jedna firma która znam i jest w porządku to firma INTERTOR Szybkość internetu to od 128kb/s w górę. Dla mniej znających się : ściąga pliki z prędkością od 20 a nawet do 128kb.
|
|
w cyarnocinie 10MB-s w dzein a noc 20
|
|
prezes 504 co to za firma z tym super internetem ???? bo mnie qrwa krew zalewa z moim netem radiowym , jakiś namiar telefon, adres itp itd
|
|
Piotr Piątek - 503019450
|
|
Na ul. kwiatowej 2, Firma technik. Mam u nich płace 40zł miesięcznie 4.2mega.... Nie narzekam
|
|
jw Piątek koziol0
|
|
Chodzi o firmę, której zasięg radiowy obejmuje Starą Łomżę p/sz. Przeszedłem z telekomuny na internet z netii 6 mb/s. Niestety po 3 miechach padło łącze i telekomuna wypina się z naprawą. Jeżeli chodzi o firmę Technik to już miałem z tymi panami doczynienia i dziękuję za ich usługi. Potrzebuję 1 mb/s wzwyż.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |