Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZGUBIONO BRANZOLETKE!!! |
Zgubioną złotą branzoletkę w godzienie 19.30-20.00 w okolicy ks.anny 22 i sklepu na rogu. Uczciwego znalazcę czeka nagroda!! Proszę pisać na e-mail.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZGUBIONO BRANZOLETKE!!! |
H@H@H@H@H@H@ :D:D:D:D:D
|
|
a moze osoba rozwinie szczegóły na temat tej nagrody :D
|
|
polowa jej bedzie nagroda, jak oddasz, jak nei to cala odezwac sie na maila, a nie podala;)
|
|
to nie jest śmieszne,zgubiona bardzo ważna rzecz. jak ktoś znajdzie bedzie wiedział jaka jest nagroda !!! e-mail kaja126@wp.pl
|
|
Prawidłowo to 10% wartości znalezionej rzeczy powinno być dla znalazcy.
|
|
Uczciwego znalazce proszę o kontakt!!
|
|
uczciwych znalazcow juz nie ma.... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
dobre ja poszukam tej bransoletki ,ale jak znajde to 75% wartości zguby idzie dla mnie. Dziekuje za uwage
|
|
to i ja ide poszukac.
|
|
aauu i co znalazla sie zguba
|
|
tak, arabski z jasiem wymienili ja na tanie wino i wlasnie degustuja kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
nom;) auuuu
|
|
dobre wino wytrawne:) już po kropelce odpał miałem mówię wam, a jasiu latał z gołym rowem po starym rynku
|
|
zostalo wam troche tego szlachetnego trunku? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
nie arabski na koniec wlal to sfojego wartburga resztki i pojehal na 8 szukac nastempnej bronsoletki
|
|
na prusa 8 !
|
|
Zajrzyj czasem do słownika Dziewczyno, on nie gryzie. Nawet jak nie odzyskasz branSoletki to w przyszłości przynajmniej będziesz wiedziała jak poprawnie opisywać swoje błyskotki. Pozdrawiam. Kukułka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |