Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zmywarka do zabudowy |
Jakiej firmy polecacie zmywarke do zabudowy z własnego doświadczenia?Na co szczególnie należy zwrócić uwage ?Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zmywarka do zabudowy |
Electrolux AEG Favorit 80871 M.Droga,ale doskonala:)Male zuzycie pradu,wody,a po zmywaniu naczynia lsnia.Cichutka.Wielki wyswietlacz.Polecam!!Mozna ja kupic jako wolnostojaca,ale jest tez odkrecany blat gorny i pod zabudowe pasuje idealnie.
|
|
Najważniejsze to zużycie wody,prądu i poziom hałasu ,wszystkie inne bajery to takie wymysły i prześciganie się producentów. Swoją drogą to nie wiem czemu "zabudowa",bo za samo przeznaczenie "do zabudowy" płaci się kilkanaście procent więcej (no chyba że to Ci nie przeszkadza). Wiem że fajnie wygląda ,a dopóki się nie wygadasz masz zmywarkę goście pomogą w zmywaniu :) Jeżeli chodzi o firmę to nie polecam bardzo znanych marek ,bo to też kosztuje.
|
|
Jak zmywarka to tylko BOSCH, będzie lata służyła. Zmywarki nie kupujesz na tydzień, tylko na kilka lat, wiec nie oszczędzaj teraz 300 zł, bo potem możesz pluć sobie w brodę.
|
|
nie zgadzam sie, wszystkie urzadenia sa tandetne, jezeli ci chodzi o napis i marke to przygotuj sie na duzy wydatek, jednak wydajnosc bedzie ta sama co bezmarkowca
|
|
jezeli zalezy ci na dobrej i niezawodnej zmywarce to tylko i wylacznie Bosch albo Siemens ( bo to jedna chwala )
|
|
Od ponad dwóch lat mam AEG Electrolux i jest super. Dla Boscha produkują różne firmy. "Człowiek, ktory nie chce pracować szuka wymówki, ten, który chce coś zrobić, szuka rozwiązania."
|
|
AEG albo Bosch/Siemens . Ja mam Boscha, ale teściowie i rodzice mają AEG i mam wrażenie, że AEG jest jakby trochę bardziej dopracowane.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |