Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można przejechać się rowerem ? |
Witam, mam pytanie. Mianowicie gdzie można wybrać się rowerem w okolicach Łomży ?? Tak żeby nie było zbyt daleko ( do 30 km w jedną stronę ) ale żeby była fajna i ciekawa droga. Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrowił
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można przejechać się rowerem ? |
najlepiej gdzieś do lasku na wieś bo innych atrakcji to u nas nie ma.
|
|
forum łomżyńskich rowerzystów: http://www.rowerzysci.eczytaj.pl/ Tam najlepiej będą znali jakieś ciekawe trasy.
|
|
Ja bym polecił trasę: Łomża - Piątnica(przez nowy most) - Drozdowo - Krzewo (prom rzeczny) -Bronowo (przeprawa na drógą stronę rzeki) i powrót południowym brzegiem Narwii, przez Pniewo, Starą Łomżę. trasa około 50 km, bardzo ładne widoki, świeże powietrze i niewielki ruch samochodowy. Jeżeli będziesz chciał skrócic sobie trasę przy odrobinie szczęścia możesz załapac się na prom rzeczny w Krzewie (chyba właśnie tam). Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
o kurdę, biorę udział w familiadzie. myślę, że rowerem można przejechać się do sklepu.
|
|
DO BRONOWA JEHAC STANOFCZO ODRADZAM :D:D:D PONIEWARZ LEJOM TAM W MORDE ZA DARMO I W OKOLiCAH TESZ ! ![]()
|
|
Wal w stronę na Siemień ewentualnie na Groble.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |