Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto odpowiada za kino !!!!!!!!!!!!! |
Słuchajcie to straszne, kilka dni temu byłem w kinie i wiecie co chciałem zrobić siusiu , bo był film bardzo długi, a tu niema gdzie , wszystko nieczynne i musiałem jechać do domu , no bo niby gdzie miałem szukać WC na zewnątrz a może w komendzie. SKANDAL płacisz za bilet a nawet swoich potrzeb załatwić nie możesz jak musisz. Ostani raz tam byłem i nikomu nie radzę chyba ,że z pampersem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto odpowiada za kino !!!!!!!!!!!!! |
Niejaki Bil Jaruzelski z Bladegostoku - nic dziwnego że kino tak wygląda!
|
|
Kino to nie miejskie WC hehehe A co do kina to wiecie jak jest to lepiej nie chodzić do niego lepiej jechać gdzie inndziej .
|
|
O , to teraz Inspekcja Pracy będzie miała robotę.
|
|
Za kino odpowida ten kogo jest te kino.
|
|
Ptysiu, Czy Ty komputer masz przywiązany do nogi i tak se łazisz wszędzie?? ------- Miene mutter ist komputer...
|
|
A co na bilecie niepisalo oddaj mocz przed seansem:)
|
|
Skoro odpowiada za kino Białystok to niech oni łażą do tego syfu albo niech je stmtąd zabiorą i postawią obok kina Pokój , a wŁomzy ktoś napewno znajdzie sposób aby pobudować nowe, bo ja nie mam zamiaru iść tam ani razu więcej Szalet Miejski mam za 1 zł a w Polonezie też a nie mam zamiaru płacić 13 zł za brudne, zapchlone fotele i do tego brak kibla, sorry
|
|
Ptysiu! Prawidłowo powinno byc:Za kino odpowiada ten ,czyje jest to kino!Purysta językowy .
|
|
Jaki właściciel takie kino jak komus chce sie do WC to trzeba wyjść do WC a jak nie ma WC... ? to jest problem trzeba chyba brać pampersy albo niejeść popcornu i nie pić coca coli...
|
|
Nie podoba się to nie chodzcie :)
|
|
Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 02-04-05 16:35 Za kino odpowida ten kogo jest te kino. wow, ptysiu :D ZACHWYCILES MNIE :D
|
|
ptysiu, moge zostac twoim fanem? bedziesz moim idolem...
|
|
weź skoncz misiek-2lo !!
|
|
EUREKA:-D
|
|
Wy się wyzywacie i kłucicie zamiast iść razem do kościoła i się pomodlić postawić [*] na pomniku .... żal was/
|
|
ptysiu. prosze blagam pomysl nad soba. masz silne problemy emocjonalne i wiekszosc twoich postow na tym forum jest BEZ SENSU ! rozumiem ze twoja chec zaistnienia jest silniejsza od twojego zdrowego rozsadku. ale tylko krowa nie zmienia pogladow... "Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |