Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga! WreszcieCośSięDzieje! :) |
Oto kontynuacja wątka dotyczącego flashmoba. Co wiemy narazie? Planowany termin akcji, to piąty (sobota), szósty (niedziela) lub siódmy (poniedziałek) marca, godzina 15.35 Propozycje są takie (część oczywiście już z góry się odrzuca, ale chcę, żeby były wszystkie w jednym miejscu: NiemoralnieNormalna: "Jak na przykład wspólne zdejmowanie i zakładanie czapki" NiemoralnieNormalna: "żeby wszyscy ze wszystkimi się przytulali, bez względu na płeć, wiek itd.. " Abcd: "A moze spotkamy sie i zatańczymy makarene;)?" kaschia: "Spotkajmy się na starym rynku o 18, wejdzmy na skwerek, wyciągnijmy jakiś soczek, wypijmy i rozejdźmy się." majma: "mozecie poprostu zaczac sie drzec stanac w kołko tak zeby nei bylo widac co w srodku wtedy to przyciagnie uwage ludzi" ADALL: "Fajowe pomysły. Ja bym to połączył z akcją poparcia dla naszych władz (rynek, bądź co bądź - to przedpokoje ratusza). Wczesnym przedpołudniem idziemy na bigosik do jednego z nielicznych, łomżyńskich barów. Punktualnie o 12.00 zbieramy się na placu czerwonym. Wszyscy rytmicznie się kołysząc puszczają gazy - instrumentalnie w ten sposób wykonując kultowy utwór z refrenem "wstań, powiedz nie jestem sam". Dajemy tym samym wyraz poparcia włodarzom naszego miasta w ich nieustających zabiegach dotyczących zmniejszenia bezrobocia, pozyskania jakiegokolwiek kapitału na inwestycje, etc. Gdyby połączyć to z efektem "fire" i zaprezentować wieczorem, może wypadłoby lepiej niż fajerwerki serwowane przez miejski ratusz ?!" zbój: "a jesli flashmob niewyjdzie to możemy przeciwko czemuś zaprotestować przed ratuszem :D" zbój: "Na przykład hmmm.... mozemy zażadac kary śmierci dla dziur w jezdni, albo obniżenia ceny wina, ewentualnie o wykopanie basenu na starym runku . Jest tyle rzeczy do zmienienia :P" GoSieŃkA: "i ja mam nową propozycję!! założymy okulary przeciw słoneczne i bedzie pokazywac palcami na herb Łomży i krzyczeć <>" ptysiu91: "bedzie każdy pompował balony przez 3 minuty i potem wypuścimy je w powietrze kto jest za ????????" ptysiu91: "a może taki pomysl kazdy przez 3 minuty będzie malowal tramwaj na kartcce papieru :P hehe" Żeby znać szczegóły akcji, musicie śledzić wydarzenia na forum. Oficjalna strona naszego flash moba, to: www.cossiedzieje.webpark.pl Nie ma konkretnego regulaminu. Główne warunki, to: -napisz mejla na niemoralnienormalna@wp.pl -podaj w nim jakieś swoje dane, to jest: jednoznaczny wyraz na to, że masz ochotę bawić się z nami i jakąśtam ksywke czy co innego :) -przyjdź i rób to co inni - to, co ustaliliśmy na forum :) -napisz, czy chcesz, żeby twój email był widoczny dla wszystkich, ponieważ być może będę chciała umieścić go w widocznym miejscu, a Tobie może to się nie podobać :) -zaproponuj preferowaną datę :) To by było na tyle :) Dziękuję, czekam teraz na odzew. :) I jeszcze coś: tylko JEDNOZNACZNE 'tak'. Jeśli chcesz być z nami, nie pisz, że 'fajna rzecz', ale że 'chcę w tym wziąść udział', bo naprawdę się już gubię... :D NiemoralnieNormalna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga! WreszcieCośSięDzieje! :) |
Ja popieram pomysla Ptysia91 :D
|
|
To wiec tako że mamy sie zebrac gdzieś tam i stac przez 3 min. nom oki ja moge przyjsć :P
|
|
Jeśli już, to propnuję soczek. IMO reszta jak na początek zbyt ambitna.
|
|
ja proponuję połączyć mój pomysł z pomysłem ptysia. Gazowe balony rozsławią łomżyński bigos na całą Europę, ba - może cały świat !!! ADALL
|
|
ja mam pomysła suuuupre :) wszyscy pujdźmy na stadion i krzyczny: Ł K S!!! itd... :) Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Ja też będę krzyczeć, tylko... czy ktoś mnie usłyszy??? Pewnikiem zara wpakują mnie w kaftan bezpieczeństwa i zastrzyk zaaplikują uspakajający... :)
|
|
A ja proponuje polaczenie pomyslow Adalla i Gosienki otoz: GoSieŃkA: "i ja mam nową propozycję!! założymy okulary przeciw słoneczne i bedzie pokazywac palcami na herb Łomży i krzyczeć <>" "Wstan, powiedz nie jestem sam" mysle ze oryginalne:) pozdrawiam °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Tylko, że to już nie będzie Ich TRoje, tylo Ich... no właśnie, kto ich zliczy??? :)
|
|
Qrdę :((( To mnie małolaci wczoraj na rynku oszukali. Namówili mnie na jakąś płytkę CD. Twierdzili, że to uznane standardy. Między innymi - przebój: "Powiedz" w wykonaniu The Beatles. Jeszcze jej nie słuchałem. Mówicie, że to TROJA ? Nie wiem, nie znam. Ale pomysł evaa b. mi się podoba :)) ADALL
|
|
Jest ci u nas taki ciucholand i wiecie jak się nazywa? Ich sTroje! Ale to tak na marginesie...
|
|
Połączenia ciekawe :) To ja jeszcze proponuję tak: każdy ciemne okularki na nos, następnie zamknięty jeszcze parasol w garść i idziemy na Stary Rynek. Na miejscu otwierają się parasole, a my krzyczymy: Deszczu, przybądź! Deszczu, przybądź! Deszczu przybądź!! (ewentualna wersja: bez okrzyku) ... :) A jeżeli każdy skąbinował by długaśny szalik, to możemy skakać na szalikach jak na skakankach, chociaż trochę ślisko jest ... Pozdrawiam :) :* NiemoralnieNormalna
|
|
no, a jezeli się okaże, że właśnie pada ??? ADALL
|
|
I szaliki całe w błocku!!!
|
|
Jeśli się okaże, że pada, to odwrócimy parasole do góry nogami i będziemy w nie zbierać wodę :) A o błocku nie pomyślałam.. NiemoralnieNormalna
|
|
popieram pomysla Adalla z moim jak on to napisał :d
|
|
A ja popieram pomysł ptysia91 z moim !! ADALL
|
|
haha, zawsze mozna na Starym Rynku poszukac stokrotek:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
No Adall i masz racjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
|
|
jak fajnie że doceniacie mój pomysł :) hehe ale jest problem... ja nie mam czarnych okularów... mam tylko lenonki z niebieskimi szkłami :) buhahahah więc będę się bardziej wyróżniać :) :) :) :) hehe pozdro dla flash mobowców :) pani NiemoralnieNieteges =) daj znać na mojego maila jaką decyzję podjeliście!! :* pozdro all Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Hej!!! A ja uważam, że trzeba wziąść parasole, ale do góry nogami i spuszczać na nie sztuczne pieniądze. Wszyscy wokół nuciliby melodię z Reklamy LOTTO "Pogoda dla bogaczy" :-] I love Łomżę !!!
|
|
mi też prosze poinformować :P hehe
|
|
Kogo mamy? zbój, ptysiu91, poprostu_ja, Abcd, kaschia, kolega Ptysia (bez nazwy :P), ADALL, GoSieŃkA, Greatest_DeMoN, +polak+, 4HuGo (?), DamianE03 (?), evaa (?), Cienka (?), 14 osób, jeśli wszyscy wymienieni są zainteresowani. Być może źle zinterpretowałam niektóre wypowiedzi, w szczególności osób ze znaczkiem zapytania, gdyby tak było, to liczba chętnych zmalałaby do 10. Każdy powie, że to mało. To BARDZO mało. Bardzo zależy mi na tym, żebyście wysyłali mejle, a nie wyłącznie przez forum - byłoby wygodniej :) Uwaga! Został nam JEDEN tydzień. To BARDZO mało. Przez ów tydzień macie poinformować WSZYSTKICH potencjalnych zainteresowanych tematem wśród znajomych i dać mi o tym znać. Inaczej to zwyczajny niewypał będzie. Popracujcie! Pozdrawiam, kochani. :* NiemoralnieNormalna
|
|
NiemoralnieNormalna, jest szansa, ze jak wam flash wypali, to porobicie zdjecia ? Uwazam inicjatywe za rewelacyjna, ale na 100% nie bedzie mnie w Lomzy w tym czasie. Zamiesccie jakies linki z fotami z tej akcji jak sie uda, ok ? Pozdroowka -- no roots
|
|
a ja jeszcze dam wontek. może ci wszyscy co przyjdą to ustaną w kółku złapią się za ramiona albo za co chcecie i zatańczymy can-cana!!! co????] to by śmiewsznie wyglądało.he he
|
|
a może "pożyczymy" sobie wózki z Biedronki, Lider Szajsa itp i pojeździmy po rynku (jedna osoba w wózku dróga pcha)
|
|
Abcd to weź wypożyc wypożyczyć latwo by bylo sie wchodzi sie bierze ale by chyba niedotarły w calosci.
|
|
Uwaga, wszyscy zainteresowani! www.cossiedzieje.webpark.pl => pomysłu => głosujcie na to, co wam pasuje :) szybko, bo już jest wtorek!! LICZĘ NA WAS!! Z góry dziękuję :) NiemoralnieNormalna
|
|
Mam w Was zwątpić? Trzy głosy oddane w sondzie, w tym jeden mój. Zero odzewu na ostatni post. Żadnych nowych chętnych........ A to już za chwilę! Sobota / niedziela / poniedziałek. Chyba jednak poniedziałek, trzeba dołożyć jak najwięcej czasu... Acha! Na stronie jest jeszcze mapka Starego Rynku, a na niej zaznaczone cztery punkty, w których się zbieramy. Później powiem, kto gdzie. NiemoralnieNormalna
|
|
CHYBA TO NIEWYPALI
|
|
ja bym chciała zeby jednak wypaliło!! na tj stronie i ja głosowałam.... ale to i tak mało.... w łomży chyba jednak się tego nie da! ej nienormalna weź napisz mi w mailu tresc ogloszenia to powiesze w szkole bo mi się nie chce myslec!! pozdro szybko sie skontaktuj!! bo naprawde malo czasu!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Ale jak tam zaglosować ?
|
|
O flash mob'ie mówi się w Łomży :) Przytoczę teraz rozmowę zasłyszaną wczoraj na przystanku autobusowym: 13 latek - Ty... czytałeś o flash mob'ie na 4lomza ? 13 latek II - Taaaa czytałem .... 13 latek - Ty .... weź napisz żeby uczestnicy wysikali swoje imię na śniegu ( śmiech) 13 latek II - Taaaa ...sam se napisz (konsternacja) Tyyy a co z kobietami ...? 13 latek - Hmmm może chociaż inicjały (rechot) Pozdrawiam (przepraszam zdegustowanych) :) T i g e r
|
|
hahahahahahahaha :) ADALL
|
|
Tiger, Weź przestań, bo... się zesikam :DDDD Ryskago
|
|
ryskago: hahahahahaha - inicjały ??? :)) ADALL
|
|
Eeeee za mało śniegu a i umiejętności brak... :))))))))) Ryskago
|
|
Śnieg jest.
|
|
Będzie dobrze :) NiemoralnieNormalna
|
|
no bedzie dobrze
|
|
no więc.... nic nie powiem! ja wiem ze się w to zaangażowałam i wiem ze to nie wipali...! ale taka kolej rzeczy!! musi nie wypalić raz żeby następnym razem udało się wszystko dokładnie =) !! pozdrawiam i namawiam do spotkania na st.rynku!! ja tez tam będę.... Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Ja tez bede
|
|
Proszę, nie poddawajcie się! zbój djmodo@o2.pl ptysiu91 ptysiu91@interia.pl poprostu_ja Abcd glock5267@wp.pl kaschia kaschia@poczta.onet.pl kolega Ptysia (bez nazwy :P) ADALL GoSieŃkA Greatest_DeMoN +polak+ polak@microsoft.com TyKu dany2004@o2.pl wraz z EsIeM (chyba, że to ten, o którym mówił już ptysiu..) KropkA kropusa@wp.pl Sprytny (od Kropki) Kinga (od Kropki) Powyżej jest 14 osób. Nie tak mało. Wymienieni powyżej być może przyjdą, być może nie. Wliczając ich - 19 osób. 4HuGo DamianE03 lg89@o2.pl evaa evaa79@wp.pl Cienka cieniaska@op.pl Paula (od Kropki) PONIEDZIAŁEK 15.35 na Starym Rynku. Jeśli chcecie, żeby wszystko odbyło się w powyższym terminie, wejdźcie na www.cossiedzieje.webpark.pl Następnie kliknijcie termin i zagłosujcie (TAK/NIE) Gdy uzyskamy 15 głosów, będzie to oznaczało, że macie stawić się w terminie na Starym i odwalimy fajną robotę :) W ankiecie największym powodzeniem cieszą się: kaschia: "Spotkajmy się na starym rynku o 18, wejdzmy na skwerek, wyciągnijmy jakiś soczek, wypijmy i rozejdźmy się." oraz tyku: "a ja jeszcze dam wontek. może ci wszyscy co przyjdą to ustaną w kółku złapią się za ramiona albo za co chcecie i zatańczymy can-cana!!! co????" Narazie :* Wierzę w Was!!! NiemoralnieNormalna
|
|
UWAGA! Jeśli okaże się, że ma wypalić: Wejdźcie na www.cossiedzieje.webpark.pl Kliknijcie: zobacz Sprawdźcie, w którym punkcie się zbieracie (wprowadziłam pewne zmiany na prośbę paru osób) O godzinie 15.30 już tam bądźcie Równo o godzinie 15.35 wyjdźcie na środek Rynku (takie specyficzne podwyższenie na środku placu na planie zaznaczone X) i... zróbcie rzecz, która wygra w sądzie. W tej chwili wyniki wyglądają następująco: 39% kaschia: "Spotkajmy się na starym rynku o 18, wejdzmy na skwerek, wyciągnijmy jakiś soczek, wypijmy i rozejdźmy się." 26% ptysiu91: "bedzie każdy pompował balony przez 3 minuty i potem wypuścimy je w powietrze kto jest za ????????" 13% tyku: "a ja jeszcze dam wontek. może ci wszyscy co przyjdą to ustaną w kółku złapią się za ramiona albo za co chcecie i zatańczymy can-cana!!! co????" O tym, czy wszystko dojdzie do skutku decyduje inna ankieta (TakNie) na podstronie Termin Musimy uzyskać conajmniej 15 głosów na TAK, ale póki co jest tylko 5 na TAK i 2 na NIE. BŁAGAM! Nie klikajcie wielokrotnie TAK, ponieważ wynik będzie fałszywy, przyjdzie mniej ludzi niż powinno i tak nic nie wyjdzie... Dziękuję za uwagę. Ps.: I tak Wam nie powiem, kto ja jestem, ale obiecuję, że będę :) NiemoralnieNormalna
|
|
pomysl mna flesza |
spotklac sie w lesie,nafortach,czy gdziekolwiek, i wypalic kilka toreb skuna, bez slowa ;) ale wkret...i sie rozejsc, taaaaaaaa
|
|
Re: pomysl mna flesza |
ale słuchajcie. pomysł ptysia91 jest5 dobry.ALE JEST JEDNO ALE..... te balony przecierz nie polecą w góre!!!!!! żaby poleciały to trzeba mieć kilka butli helu:):)
|
|
To lepjej juz pić soczek
|
|
a mój pomysł odnośnie okularów?! i tej tajnej misji?! czuję się pominięta..... =[ Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
GoSieŃkA! Twój pomysł może nie spodobać się władzom.. I tak wiele, wiele pomysłów nie dostało nawet jednego głosu. Coś mi się wydaje, że ptysiu91 coś.. kręci. Trochę za dużo tych głosów. Wprawdzie każdy ma inny gust, ale na przykład mi jego pomysł wcale nie przypadł tak mocno do gustu. 6 głosów na TAK dotycząco terminu. Potrzeba jeszcze prawie dwa razy tyle. NiemoralnieNormalna
|
|
Ej ludzie ja też się na to pisze moim zdaniem pomysł tyka jest dobry!! grzybek
|
|
Brakuje jeszcze tylko pięci głosów na TAK... Macie czas do godz. 21.00 NiemoralnieNormalna
|
|
nienormalnie normala mnie jutro nie bedzie ale ja ma pomysł kumple ze mna by poszedł on ma aparat cyfrowy narobil by fot a ja potem bym wam dał na e-maile i mi pasuje w sobote jutro to nie.
|
|
Ej mi też zabardzo jutro nie pasuje!! grzybek
|
|
ale mi pasuje!! =) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Brakuje mi jeszcze 4 głosów. Ale mimo to powiedzcie: czy 15 osób to wystarczająco na dobrego flash moba? Chyba nie... Poczekamy, zobaczymy... Jak będzie starczylo głosów, to będzie, ale pewnie zabraknie, czyli tym lepiej... NiemoralnieNormalna
|
|
Zdążymy się lepiej zorganizować. Ale potem ma być wszystko pięknie, bo własnoręcznie uduszę!! NiemoralnieNormalna
|
|
też uważam, że przełożyć i odpowiednio się przygotować. Jak przyjdzie np. w kwietniu ze 400 osób, to dopiero będzie o czym mówić !! ADALL
|
|
ADALL-ku myślałem że już wyrosłeś z wieku młodzieżowego, ale Ty dość mocno zangażowałeś się w organizację cyrku na Starym Rynku. Rzeczywiście jak się ociepli, to i frekwencja będzie większa. Widać jak zbliża się termin spotkania, to co rusz ktoś wyłamuje się. Brak dyscypliny w drużynie. Trzymajcie się. Powodzenia w organizacji Flesz Moba.
|
|
Maciek. Nie śpisz jeszcze?? Do łóżka marsz !! Bo z rana nie wstaniesz. A trzeba będzie chyba odśnieżać ! ADALL
|
|
ADALL-ku! Ja rano do pracy nie wstaję. A, jak będzie trzeba, to i łopatą pomacha się. Może sadełka trochę spadnie, i dobru uczynek zrobi się. Dobranoc.
|
|
Nic się nie wydarzyło. Wszystkim zimno a robić ni ma komu! :) No, więc: PRZEKŁADAMY. Niedługo podam termin. Ps: Mam nadzieję, że nikt nie wyszedł o umówionej porze na środek Starego i nie stwierdził, że to on został zrobiony w bambuko? Jeżeli tak się stało, to tylko i wyłącznie ze względu na to, że nie sprawdzał regularnie, jak to wygląda... Dziękuję. To wsio. NiemoralnieNormalna
|
|
ja byłam :) ale nikogo tam nie było :P moja wina.... widziałam post o tym ze tylko do 21 mozna głosować :) ale spoko! ja się piszę i tak na to!! pozdro Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
hehe w sobote zapadne.
|
|
na co zapadniesz w sobotę - ptysiu ?? ADALL
|
|
na flesz moba
|
|
Ptysiu? A skąd wiesz, że w sobotę będzie? NiemoralnieNormalna
|
|
Ptyś wie wszysko!! jakbyście i Wy siedzieli na forum 4łomza to też byście wszystko wiedzieli przed czasem =) polecam siedzenie na 4lomza.pl =) podro dla Ptysia i brawa za determinację =) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Tak, brawa dla Ptysia! A teraz - uwaga, uwaga. Fajnie byłoby, gdyby datą zabrania nie najbliższa sobota, a drugi dzień aprilisa się stał :) o. Takie jest moje zdanie. Zabiorę się za pisanie ogłoszeń. Wymyślę teksty łańcuszków. Co tylko chcecie. To MUSI SIĘ w końcu UDAĆ! Dziękuję. NiemoralnieNormalna
|
|
Ptyś wie wszystko.
|
|
yestem z wami ludzie ! wkręcam sie w to! :D daycie znać, co kiedy i yak. A ja skoombinuje yeszcze troche ludzi :]
|
|
no i coraz wiecej ludu się wkręci =) jejeje Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
jak bedzie 40 osób to wpadne
|
|
no to może zrób coś żeby było tyle!! jakieś ogłoszenia łańcuszki i tym podobne!! a nie siedzieć na dupce i czekać na gotowe!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
ja wiem, że ptysiu wie ! ADALL
|
|
ja wiem ze wiem łancuszków nikt prawie nieczyta :(
|
|
przez pewien czas mnie nie było i sie bie orientowałem w temacie. ja sie pisze na to z wielką ochotą i postaram sie ludzi zebrac. przynajmniej troche:D każdy inny, wszyscy równi (A)
|
|
zbój i tak trzymać trza.
|
|
ja czasami czytam łańcuszki!! ej a powiedzcie czy to tylko ściema przesyłanie łańcuszków typu: "jestem chory, komunikator gg za przesłanie tej wiadomości osobom z Twojej listy kontaktów przesyła 50gr. na moje konto"!?!?!?! naprawde mnie to nurtuje bo nigdy jeszcze czegos takiego nie przesłałam a dostaję coś takiego!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
AHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!
|
|
cycq i o co chodzi w twoim poscie ??
|
|
...bo widzisz chlopaku...do niektorych postow brak ci polotu umyslowego zeby je zrozumiec:) ale co tam przeciez i tak bawelna rulezzzz buhahahahahahahahaha jaki gniot:P
|
|
Ptysiu, Cycq pisze z tzw. podtextem, więc trzebaby się wczytać nieco, no więc próbuję, próbuję yyyyyyyyyyy, i nothing, absolutely nothing... Ryskago
|
|
Cycq Bawełna jest git. każdy to potwiedzić moze.
|
|
A najlepsze są podkoszulki z bawełny, czystej, bez domieszek.... :D Ryskago
|
|
haloooooooooo zbaczacie z tematu!! lepiej kołujcie ludzi żeby wpadli na flasch moba!! :) :P:P:P:P:P:P pozdro dla Ryksago Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
a kiedy flasch mob ?
|
|
chyba 2 kwietnia tak słyszałam wyżej :P Ptysiu czytaj posty!!!!!!!!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Kochani, a co powiecie na 2 flesz moby? Bo niejaka Frotka uświadomiła przed chwilą forum o kampanii budzenia wiosny :) www.obudzwiosne.pl Tak więc nakręcajcie na to ludzi, a co więcej nakręcajcie także na flesz moba naszego, własnego, łomżyńskiego :) Całuski :** Dla Ryskago, GoSieŃkI, Ptysia91, Agrafki-punx, zbója i wszystkich :) Jakoś mi dzisiaj wesoło, mam nadzieję, że wam też :) NiemoralnieNormalna
|
|
hey 2 kwietnia to świetna data :] mi pasuje/ tylko zgadajmy sie wkońcu czy napewno tego dnia to zaczne ludzi spraszać :D
|
|
a ten pomysł z budzeniem wiosny tesh spoko :] przydałoby sie zrobić w miescie troche optymistycznego hałasu :D co wy na to ??
|
|
Tak a psy zgarna nas.
|
|
Ptysiu nie należy być pesymistą i wszystkiego z góry przekreślać!! Ja wierzę że się uda :) a w razie towarzystwa piesków wciągniemy ich do zabawy ;) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
tak ciekeawe czy sie dadza ?
|
|
nas będzie więcej!!! i dlatego musimy kombinowac ludzi!!!!!!! =) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
www.cossiedzieje.webpark.pl Wejdźcie w Głośno i tam będą gotowce - teksty ogłoszeń i łańcuszków na gg :) Przy okazji dodałam subskrypcję, dobrze byłoby, gdyby wszyscy chętni tam się dopisali :) Buziek :* NiemoralnieNormalna
|
|
sie robi szefowo.
|
|
heya! ludzie zdecydujmy sie w końcu! czy wszytskim pasuje data 2 kwietnia na flash moba i 21 marca na budzenie wiosny?? no i ofkors trza w końcu postanowić na czym ma ten nasz flash mob polegać, bo przyznacie że pomysłów było całkiem sporo :P
|
|
21 marca to mi niepasuje :( ale drugi kwietnia owszem ! :D
|
|
. . /////// ( o o) --ooO-( )-Ooo-- I co sie gapisz! Ja to na 10000000000000% będe 2 kwietnia.
|
|
Nom 2 kiwietnia by było git!! grzybek
|
|
no tylko o której ? i jaki pomysl ?
|
|
to jeszcze sie ustali!! jeszcze dużo czasu do 2. kwietnia! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
heheh do wakacji bedziecie sie ugadywać
|
|
no moze szysbciej da sie troszkę...... :) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
do kwietnia trza sie ugadac !
|
|
Jeśli chodzi o pomysły, to samo się ustali, bo jest ankieta, zgodnie z którą wyłoni się najfajniejszy (o ile nikt nie będzie przegłosowywał na hama swojego pomysłu - mam na myśli konkretną osobę..). A co do daty, to ustalone? :) 2 kwietnia. NiemoralnieNormalna
|
|
ja tam nirglosuje na nic wy głosujcie a ja zrobie to co wy będziecie robić :D
|
|
uuuuuuuu to nie ja!! ja głosowałam tylko raz!! obiecuję!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
majma miał dobry pomysl
|
|
No to kiedy i oc robimy ? a ty gośienka nie kłam. hehe :P
|
|
ja nie kłamię!! i podejrzewam Ptysiu że to o Ciebie chodziło :P hehe Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
GoSieŃkA pięknie się domyśla, na kogo rzucam cień podejrzenia, ale żeby nie było, że niesłusznie oskarżam, to niech każdy sam do tego dojdzie, a jak nie dojdzie, to nic nie mówię :) Drugiego kwietnia. A umówmy się, że do dwudziestego można będzie głosować (ewentualnie trochę dłużej, zależy czy w niedzielę wieczorem będę miała okazję skorzystać z kompa.. :) :** Pa, najmilsi, kochani moi :) - to do zwolenników tematu :) NiemoralnieNormalna
|
|
a to Ty nie masz stałego dostępu do kompa?! :( uuuuuuu.... no to bzidko jak tak.... Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
ja tam nie głosuje tam wogle i macie złe podejżenia !!!!!!
|
|
Mam i mam stałkę i wogóle, tyle, że mogę wyjechać... Ptysiu, to tylko takie podejrzenia, a jeśli niesłuszne, to przepraszam :)) NiemoralnieNormalna
|
|
oki ja tu sie z nikim niekluce ylko ja mowie prawde jak jest.
|
|
Obudźcie Wiosnę! Frotka znalazła, Łomża wykona :)) www.obodzwiosne.pl Do budzących miast dołączyłam Łomżę, oczywiście - Stary Rynek. 21 marca, godzina równiuteńko 12.00 :) Wszyscy muszą zjawić się z baaardzo głośnymi urządzeniami - cokolwiek, żeby huczało i/lub brzęczało :) 21 marca, to dzień wagarowicza, więc nie powinno być większych problemów. Nie wiem, czy Wy się zorganizujecie, ale ja będę napewno :) Powiedzcie znajomym, rozwieście plakaty. Kochamy optymistów :)) A teraz o *fałszywym* wyniku sondy. To może nie Ptysiu. Dajmy chłopakowi spokój, bo to jest kul gość i my go lubimy :) NiemoralnieNormalna
|
|
mnie raczej nie bedzie tego 21 marca.... Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
mnie też :(
|
|
Szkoda, bo w was właśnie (między innymi) pokładałam największe nadzieje... Trudno :( Ale jeśli ktoś może, to przyjdźcie, pliss! To przecież dzień wagarowicza! Na Starym Ryncajsie, na schodkach za przystankiem autobusowym, chyba każdy wie, gdzie :) Oczywiście także tuż obok schodków, bo na samych schodkach nie każdy się zmieści :) 21 marca Godzina 12.00 I ma być niewiarygodnie głośno :) NiemoralnieNormalna
|
|
ja sie na to pisze. tylko o której?? każdy inny, wszyscy równi (A)
|
|
zbój o 12 ja jak co to moze wpadne na 50%
|
|
o 12 21 :P powinienem być, a co tam szkoła. moge sobie odpuścić :P każdy inny, wszyscy równi (A)
|
|
he no tak szkola nie zając...
|
|
Ja sie postaram urwac z pracy, ale czy mi sie uda, czy nie, to i tak na wszelki wypadek wysylam zastepstwo ze sprzetem do czynienia halasu. Do widzenia, slepa Genia! P.S. Mozeby jednak stworzyc nowy watek, a'propos poniedzialkowej akcji?
|
|
A może by tak udrzeć się co sił w płuckach: "Łomża i Kraków pełne są smaków!!!!!!!!!!!"?
|
|
Ryskago Łomża i Kraków to duma Polaskow :D
|
|
Kraków i Łomża - każdy tu podąża :D
|
|
Witaj, wiosno :) Kraków i Łomża to debeściarze. Kraków i Łomża - tylko o tym marzę :) A ja zrobię wszystko, żeby przyjść :) mam nadzieję, że będę mogła, acz zależy to od tego, jaka wypadnie lekcja. Mam nadzieję, że będę mogła, ale raczej tak :) NiemoralnieNormalna
|
|
Łomża bedzie miała najlepszego flesh moba
|
|
Moja dusza fruwać tam będzie sobie...:)
|
|
:) Ave
|
|
O! Już fruwa...
|
|
Jak dzieci jak dzieci :P
|
|
No ossso chozziiiiii???
|
|
oj Ryskago ;) a co do flesh moba pogoda sie poprawia :D
|
|
Sam ptysiaku dzieciak jesteś. nawet nie chce się komentować. Ave
|
|
Oj Grzesiu już nieprzesadzaj hehe
|
|
ja mogę :) hehehe pojawię się :) i może nawet klasę wezme ze sobą... Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
niom nieshtety 21 mnie nie bedzie bo idem sobie do Agrobiznesu na kooncerciwa :D qmple grają :D ale 2 kwietnia bede napewnio :D
|
|
2 kwietnia każdy powinien tam byc !!
|
|
a ja już sama nie wiem czy będę..... jak będę to będę jak nie to nie.... :p Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
he lepjej bądz :D
|
|
ja też niesety nie wiem czy bedę :/ ale zrobie co moge.... każdy inny, wszyscy równi (A)
|
|
Ja was nierozumiem pier zgłacszacie sie ze bedziecie a potem że nie ...
|
|
ya moowiłam że bede 2 kwietnia i będę napewno a co do teg o Budzenia Wiosny to w końcu ktoś był?? Yak było ??
|
|
Jak ktoś ma foty z budzenia wiosny to niech zapoda na e-maila z góry dzięki ptysiu91@interia.pl
|
|
Wy tylko robicie dużo szumu i drętwej gadki. Wczoraj była okazja wyśmienita. Pierwszy dzień wiosny. Przeczytajcie w telegazecie w I programie telewizji, jak to robiono w innych miastach. W Katowicach na skwerku zebrali się ludzie i pod hasłem "Obudź Wiosnę w Sobie", czym kto miał, krzykiem, telefonami komórkowymi, budzikamii nawet bębnami i syrenami, budzili "Wiosnę". Wy tylko ciągniecie temat i bez przerwy umawiacie się i nic Wam nie wychodzi. Chyba że na Prima Aprilis. Pozdrowienia.
|
|
Maciek w Łomzy też to było.
|
|
Właśnie, Maciusiu, w Łomży też było :) Posłuchaj sobie radia (nie wiem, jakiej stacji, ale słyszałam, że ludzie mówili, że to albo Łomża, albo BAB, albo Białystok). Mnie nie było :(( mam teraz temperaturę, siedzę w domu i jak widzę, że na termometrze dochodzi do 22oC, to płakać mi się chce, bo ja nie wyjdę. Niestety, podobno nie wyszło to, co powinno wyjść.. Ale mimo to było dość głośno :D za rok się poprawi :) i ja będę napewno. Odliczajcie już dni do następnego Dnia Wiosny :) 365... 364... 363... NiemoralnieNormalna
|
|
Młodzież z Łomży przywitała wiosnę. Powitanie wiosny to już nie tylko topienie Marzanny. Młodzież z Łomży postanowiła wiosnę nie tylko przywitać, ale przede wszystkim, obudzić. Budzenie wiosny to element ogólnopolskiej Optymistycznej Kampanii Budzenia Wiosny. W południe w Łomży, tak jak w innych miastach Polski, młodzi ludzie postanowili zrobić jak największy hałas. Po to, żeby wreszcie obudzić wiosnę. Uczniowie mieli bębenki, bongosy i gwizdki. Jak twierdzili są optymistami i chcą odgarnąć znad Łomży padający śnieg. Kolejnym i mniej hałaśliwym sposobem było... robienie baniek mydlanych. Młodym ludziom nie przeszkadzał padający śnieg i temperatuta bliższa zimie niż wiośnie. Oby hałas, który łomżyńscy uczniowie robili na Starym Rynku w Łomży spełnił swoje zadanie i wiosnę obudził. Chociaż nie jest to jedyny cel akcji. Jak zapewniają organizatorzy ma ona także obudzić w ludziach optymizm i radość z życia. Przepraszam wszystkich zainteresowanych pomówieniem, a wszczególności inicjatorkę podobnych przedsiewzięć - NiemoralnieNormalną. Po prostu nie wiedziałem. Pozdrowienia.
|
|
NienormalnieNormalna to co z flesh mobem ?
|
|
Łubudu :) Flesz mob będzie, będzie, będzie :) 2. kwietnia :) o 15.35, zgodnie z czasem na ratuszowym zegarze, Przegłosowany pomysł, to... to... ptysiu91: "bedzie każdy pompował balony przez 3 minuty i potem wypuścimy je w powietrze kto jest za ????????" Nie jest to nadzwyczajny pomysł, ale proponuję małą modyfikację: Balonów nikt nie będzie pompował przez trzy minuty, ponieważ.. to niemożliwe :) Nie wypuścimy ich w górę z tych samych powodów (chyba, że ktoś ma hel w płucach). Co więcej - to zwyczajny sposób na zrobienie mega-śmietnika. A więc: usiądziemy na tych samych schodkach, tuż za przystankiem autobusowym, obok hali targowej (patrz => mapka w dziale Zobacz, na www.cossiedzieje.webpark.pl). O 15.35 zgodnie z czasem na zegarze z Ratusza wszyscy zaczną dmuchać. Akcja będzie trwać równo do chwili, gdy ostatnia osoba napompuje swojego balonika :) Wtedy każdy pójdzie w swoją stronę. Mam jedną tylko prośbę, żeby nie było tak, że wszyscy idą w jednym kierunku (na przystanek, przykładowo). :*** NiemoralnieNormalna
|
|
no ja napewno pujde na przystanek.
|
|
przechodziłam akurat w poniedziałek koło południa przez stary rynek i rzeczywiście była garstka ludzi (10-15), był bębenek, gwizdki no i robili trochę hałasu heh prawdopodobnie zgarnęła ich policja później, bo byli pod wpływem alkoholu :D wiosna, wiosna. co do flesz moba to pomysł trochę kiepski, ale jak będzie dużo osób to może się dołącze (bardzo może ;))
|
|
Bedzie napewno z 15 i niebędą one piane.
|
|
Ptysiu, zarzucasz coś pijanym? :D Wg mnie, wstawiony człowiek wcale nie jest taki mało ciekawy :) No, ale mimo to nie rzyczyłabym sobie takich na mobie. A pomysł na balony, to też sama nie wiem, za co zwyciężył, bo ja nie widzę w nim nic niezwykłego, ale fakt jest faktem. Ma bodajże 30 kilka % głosów. TO do zobaczenia 2 kwietnia, o 15.3, na Starym Rynku, na schodkach za przystankiem. :** <papapa> :)) W tak post scriptum, to chyba wiosna się obudziła :) NiemoralnieNormalna
|
|
Oj, chyba niedobrze się dzieje. Zainteresowanie wątkiem powoli spada. Prawda? ... No to trzeba go dźwignąć i w górę :) NiemoralnieNormalna
|
|
No to 21 to poniedziełek ? NN zdrowa jestes ? :P hehe
|
|
Nie jestem, Ptuśku, zdrowa, ale i tak będę na flesz mobie :) z resztą się chyba jeszcze zdążęwykurować :) mam nadzieję. 21 wypadł w poniedziałek, ale to była pierwsza data, wtedy było budzenie wiosny. Następny flesz mob przewidziany jesn na sobotę za tydzień, to jest drugi kwietnia :) pozdrawiam zainteresowanych :) NiemoralnieNormalna
|
|
drugi kwietnia to sobota ?
|
|
To kto przychodzi na flash moba ?
|
|
Ja! NiemoralnieNormalna
|
|
A więc: napisałam dość długi post, zamieściłam w nim podziękowania dla wytrzymałych (je.śli chodzi o flesz moba) i zresetował mi się komputer. To teraz w skrócie, ponieważ moje nerwy nie są nastawione na takie przypadki. Dziękuję Ryskago za wsparcie duchowe :) Dziękuję Ptysiowi za to, że do tej pory jeszcze z nami trzyma (chyba jako jedyny coś pisze pod tym tematem..) Na flesz mob rezerwujcie sobotę, godzinę 15.35. Kupcie balony do pompowania. Reszta informacji na stronie www.cossiedzieje.webpark.pl Przypominam, że jest tam subskrypcja (warto się zapisać, choć i tak już późno) i inne ważne bajery. Papa. NiemoralnieNormalna
|
|
NN, A co z tym chorubskiem?? Chyba se już paszło w cholercię?? No bo kto jak kto, ale główna organizatorka winna mieć głos jak dzwon, albo co najmniej ... mikrofon...:))
|
|
no ja wpadne z 3 osobami.
|
|
PTYSIU z kim wpadasz???? pewnie grzyb wiszu i łuki:):):):):):) bo ja napewno z kumplem jednym zapadne!!!!(*esiem)ito chyba tyle. moje zainteresowanie flash mobem jest takie same jak na początku tylko że ja tylko czytam a niec nie pisze. a tak apropo NAPEWNO BĘDE!!! a takpozatym nienormalnienormalna to najlepiej to po napisaniu postu zapisz go w WORDZIE.(tylko dużo roboty) ale zawsze działa.
|
|
Niewiem czy jutro zrobimy flash moba (Papież)
|
|
No i chyba tylko wpadnie 7 -10 osób na flash moba i to bedzoie plama roku trzeba zebrać z 40 a to chyba dzis niewypali nieoplaca sie chyba wpaść :(:(
|
|
Papież... Kurcze... Ja przyjdę, bo przecież inni będą i głupio zrobić ich w bambuko... Umówiliśmy się, więc będę. Gdyby nie to, gdyby było jeszcze trochę czasu, to może bym odłożyła na kiedy indziej. A ja mówiłam, to z balonami na Starym Rynku o godzinie 15.35. Papa. NiemoralnieNormalna
|
|
A co do choroby, to się już skończyła, ale nie chciało mi się tego zedytować.. NiemoralnieNormalna
|
|
O stan ducha Papieża to nie musimy się martwić...:) Na szczęście...
|
|
I jak na flash mobie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |