Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mątwica Zaprasza |
Serdecznie zapraszamy na dyskoteke która odbedzie sie dnia 24 lipca (sobota) w Mątwicy niedaleko Nowogrodu , Za gra zespół Faktor , tanie piwko i potrawki z grilla wstęp wolny .....start ok godziny 20:00 - do białego ranka ;) Mile widziane ładniutkie panie (lepiej by bylo zeby bez partnerow) ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mątwica Zaprasza |
Ja jadę do Chmielewa,
|
|
Jedz na sile nikogo nie bede ciagnal ...
|
|
Ale jak będę wracał to i do was wieśniaki mogę zajechać.
|
|
Szczerze chcesz znac moje zdanie ?! Nie wszyscy mieszkajacy na wsi sa wiesniakami czlowieku ! Ja tu mieszkam , tak samo jak mieszkalbym w miescie , nie mam gospodarki nic ... Tylko ladny dom i piekne podworeczko wiec wstrzymaj sie z takimi komentarzami typu "wiesniaki".
|
|
Za ten ładny dom i podwóreczko w Łomży M2 nie kupisz.
|
|
Ej,a w Mątwicy tylko w tą sobotę będzie disco, czy jeszcze macie zamiar jakieś zorganizować w wakacje?? Bo bym z chęcią wpadła,ale jednak już jestem umówiona z koleżanką,że na Chmielewo ruszamy.
|
|
Bo M4 kupi,hehe xD Co tam z tego M2,hehe :P
|
|
Chyba do kapitalnego remontu na Rządowej:)
|
|
ci powiem maly ze sie smiejesz z wiesniakow a on jakby sprzedal sam ciagnik to moglby kupic ciebie razem z mieszkaniem i jeszcze by mu na dobry samochod zostalo :] ale jezeli jest ci lepiej z faktem ze jestes z miasta to niech tak zostanie. W sumie to nic ze sie jezdzi stara niemiecka landara ale jest sie dumnym ze ma sie BL na zderzaku nie? :D lysy89
|
|
Ciekawe ile ofiar bedzie jak sie miejscowi upiją i zaczną szaleć!!!!! szpenio - człenio!!!!
|
|
maly cienki w uszach jestes ... nie chce sie chwalic ale mam 2 mieszkania M5 wiec nie kozakuj a kupilismy dom na wiosce bo wioska to wioska nie lubie miasta ... a gospodarki nie mam wiec ciagnika nie sprzedam ;P ofiar nie bedzie hehe spokojnie mysle ze beda jeszcze imprezki ;) porzadku beda pilnowali miejscowi strazacy wiec to bedzie spokojna potancowka
|
|
romanboski masz racje:) to że ktoś mieszka na wsi nie oznacza że jest wieśniakiem.... ja chociaż mieszkam w Łomży chciałbym przeprowadzić się na wieś.... i myślę, że jak się dorobię to i tak zrobie:)
|
|
Hmm..czytam czytam i stwierdzam,że _maly_ wyżej s** niż d*** ma.. Powiem,że ludzie ze wsi są lepiej wychowani i kulturalni niż Ci co uważają się za mieszczuchów. To,że ktoś mieszka na wsi nie znaczy,że jest człowiekiem ''gorszej kategorii''. '' w wiosce'' co to za słownictwo,hehe.. to tak pisze osoba która uważa się za mieszkańca miasta... Mamy XXI wiek jakbyś zapomniał...
|
|
"zatanczem bo stoisz jak widly w lajnie" nie lubie czeresniakow XDDD xxx
|
|
Patrysia ty pilnuj swojej imprezki :P Mątwica,Chmielewo what next??? http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
ej,a w Chmielewie dobre imprezy sa? bo ja tam jestem praktyczni ecodziennie u babci, ale nie znam towarzystwa praktycznie anka 'Komputer nad mózgiem ma tę przewagę, że się go używa.'
|
|
Pilnuje,pilnuję,hehe,dziękuję za przypomnienie :D
|
|
Spoczko,wpadaj ,a zapoznasz :D
|
|
Mieszkam na wsi od 2 lat i powiem szczerze ze miasto wymieka ... w miescie jest wiecej chamstwa niz na wsi .... Wkurwiaja mnie wypowiedzi nie ktorych bo naprawde mysla ze jak ktos na wsi mieszka to jest wiesniakiem , niektorzy tzw przez was wiesniacy sa lepiej wychowani od was pozderko i gardze wami miastowi czeresniacy
|
|
w matwicy mieszkaja przewaznie sami rolnicy
|
|
a co do wychowania na wsi i w miescie niema reguly na to zalezy jak w domu wychowaja:)
|
|
Ja tu mieszkam i nie gospodarze ... mieszkam bo mieszkam wioska to wioska , nie ma nic lepszego
|
|
Odświeżam !!!! Serdecznie zapraszamy na dyskoteke która odbedzie sie dnia 24 lipca (sobota) w Mątwicy niedaleko Nowogrodu , Za gra zespół Faktor , tanie piwko i potrawki z grilla wstęp wolny .....start ok godziny 20:00 - do białego ranka ;) Mile widziane ładniutkie panie (lepiej by bylo zeby bez partnerow) ;)
|
|
Nie wiedziałam, że mieszkańcy Łomży to rasa wyższa. Panowie też będą czy tylko ładniutkie panie bez partnerów? :D Te wiejskie imprezy to tylko raj dla gimnazjalistek i trochę starszych od nich chłopców, którzy przychodzą na imprezę, żeby poruch** gdzieś w krzakach. Szanujcie się i wybierzcie lepszy lokal. :) P.S. Nie zakładam z góry, że tak będzie w Mątwicy. :)
|
|
Na wypowiedzi co niektorych az smiech ogarnia ... To bedzie pozadna po tancowka ... Zarowno dla doroslych jak i dl tych nastolettnich
|
|
romanboski masz jakiś problem? Szukasz kolegów czy problemów?
|
|
|
Moze i mam a co taki chojrak jestes ?! hahaha
|
|
Kobiety chyba nie będziesz bił. ;]
|
|
Jak kobieta to przepraszam bardzo ;P
|
|
Już raz byłem u wiesniaków z Mątwicy na dyskotece,wszyscy tam żygali,tylko ja jeden wymiotowałem.
|
|
Taki chojrak jestes to ujawnij sie wiesniaku pierdolo** .... Czeresniaku , bym cie zgarnal to bys nie wiedzial gdzie lep schowac .... I naucz sie pisac dzieciaku , a pozniej glosno ze ofiary sa po takich dyskotekach , jak przyjedzie taki maly (tepa pala) w lepek dostanie i wyje do nieba
|
|
Dzisiaj start 20:00 .. Przyjezdzac nie bac sie ....
|
|
A Ty wiesniaku czytał to co sam napisał?
|
|
A tak ogólnie ,to od tych Waszych dziewek krową zajeżdza,FEEE
|
|
ja wiem kto założył ten post...
|
|
maly mowie ujawnij sie ;)
|
|
Ale poziom.
|
|
romanboski nie wiem czy zauwazyles ale to jest forum lomza,moze zacznij lepiej sie udzielac na jakims forum ktore bedzie bardziej pasowalo,np. chodowcow trzody chlewnej, milosnikow wiejskich potupaj itd.a poza tym,co sie martwisz co sie smucisz,ze wsi jestes na wies wrocisz... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
słyszałam od sąsiada siostrzeńca że sprzedają tam ekstazki domowej roboty podobno młócą !
|
|
widzę że cisza w temacie ekstazek rozumiem
|
|
samochod naprawiony; moge sie tammmmmm przejechac (tak miedzy nami, tylko jedna srubka sie odkrecila, potem dobrze ruszyl]
|
|
kaligulik czyzbys sie wy wyzszal ? mieszkasz ***** na lomzynskich rybakach i wielki ura bura ?! moze to i wioska ale nie odwazylbys sie powiedziec komus z tad prosto w oczy tego co napisales uwierzzzzz ;) i pozderko gangsterze z miasta hahahaha ps: pocwicz rymy bo skladasz wiazanki jak twoj brat TEDE hahaha
|
|
roman,kochaniutki rolniku,w du..e mam te twoje grozby i napinanie.pozdrowienia gangsterze ze wsi. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
po 1 - nie jestem rolnikiem , mieszkam tu owiele lepiej niz ty w miescie ziomus po 2 - jak masz w dupie to na chu* sie srasz ?! po 3 - To jest forum ogolne jeleniu (podstawowke skonczyles - jak tak to wytez troszke swoj mozg) po 4 - nie bede sie znizal do twojego poziomu , uwazasz ze jak mieszkasz w miescie to jestes lepszy ? mylisz sie chloptasiu ;)
|
|
człowieku, większość z nich mieszka w nowoczesnych 'KOŁCHOZACH' zwanych blokami. Nie ma tam ani kawałka trawnika, a jak jest to zasrany przez psy, leżą tam kipy i h wie co. Wejdziesz w tak zwaną klatkę to jebie, sąsiad cię zaleje, muzykę puści za głośno i za pużno. Piwnice opierdol.ą. Do garażu pół kilometra jeżeli jest, bo jak nie to ci samochód porysują albo opier.. . 2 pokoje na krzyż, a jak już 5 to wielki rarytas. Część wzięła kredyty na cale życie, jak umrą to się im dopiero skończą. Cześć posprzedawała ziemię. I tkwią w tych 'kołchozach' pod dyktando spółdzielni. Wiem bo sam miałem nieprzyjemność mieszkać. A co poniektórzy cieszą 4 litery że w SWOJĄ JAKŻE WSPANIAŁA EGZYSTENCJĘ SPĘDZAJĄ W MIESZKANIACH SPÓŁDZIELCZYCH. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
A co to jest ta "potrawka z grilla"? ;) A poważnie to elegancko odremontowali tą starą remizę.
|
|
po 1-matwica nie uzyskala praw miejskich wiec jes wsia,na wsi mieszkaja rolnicy.osobiscie wole gwar miasta niz"zapach" gnoju i muczenie krow wiec nie opowiadaj jak to ci lepiej bo to rzecz wzgledna. po 2-fakt niepowinienem sie wypowiadac(srac jak to sie po waszemu mowi) bo i tak nie pojmiesz ze wsiowa potupaja to nie jest jakas mega rozrywka zeby reklamowac sie z tym na forum. po 3-jak zauwazyles jest to forum ogolne, z tym ze nie forum ogolne matwica tylko LOMZA po 4-po raz kolejny wytykasz mi ze uwazam sie za kogos lepszego ze wzgledu na to gdzie mieszkam(chociaz nie zauwazylem abym cos takiego napisal),wniosek nasowa sie sam:masz zajeb... problemy z wlasnymi kompleksami i to ze probujesz zablysnac na forum z tego cie nie wyleczy. postaraj sie zrozumiec,chociaz mysle ze to nie bedzie w twoim przypadku proste, ze naprawde zabawa w matwicy nie jest impreza ktora warto reklamowac wszem i wobec.wyobraz sobie co pomysla ludzie spoza lomzy wchodzac na portal lomzynski a tu co sie dzieje w lomzy?potupaja w matwicy, najlepiej same dziewcyny bo chlopakow u nas ci dostatek.ole. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
nie szukam zwady , ale wkurwi** mnie to w jakis posob piszesz cos tam dobrowolne forum oglosilem bo mnie o to poproszono , a tyt od razu poszukaj innego forum np milosnikow trzody chlewnej haha ostry kolo z ciebie .... moze to ty jestes milosnikiem tej trzody jak znasz takie fora ?
|
|
tak jak myslalem, nic nie zrozumiales.i te twoje "haha" jakies takie zalosne sie stalo. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |