poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kabarety w Łomży

co sadzicie o nowej inicjatywie kabaretowych piatkow na starym rynku?wybieracie sie w tej najblizszy? Ja uwazam ze jest to swietny pomysl chociaz pewnie za chwile uslysze ze marnie,ze mogli sie bardziej postarac itp (co jest chyba typowe dla mieszkancow Łomzy;)) Moim zdaniem w koncu cos sie bedzie dzialo co skupi ludzi na lomzynskiej starowce i to akurat weekendowa pora:) Duzo nieznanych kabaretow ale czesto te mniej znane bardziej ciesza oko i ucho niz te najpopularniejsze.
I moje pytanie organizacyjne w zwiazku z tym "eventem" brzmi:o ktorej zaczynaja sie kabarety?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kabarety w Łomży

Już w najbliższy piątek, 23 lipca - „Łomżyńskie Wieczory Kabaretowe”. W każdy piątkowy wieczór, od godziny 18:30, na łomżyńskim Starym Rynku będą występowały kabarety oraz lokalne zespołu muzyczne

szpenio - człenio!!!!

Po co czekać do piątku ? Jest codziennie - forum 4lomza. Pozdr.

dobre, ale urrrrrwał :D

dobry pomysł,wreszcie coś się dzieje

no nareszcieeeeee, ale w ten piątek nie dam rady niestety ;/

Ja co prawda żałuję, że nie wystąpi KMN (mój ulubiony), ale mam świadomość, że jego wynagrodzenie pochłonęłoby pieniądze wydane na zaproszenie wszystkich siedmiu kabaretów:) W każdym razie wybieram się na pewno.

największym kabaretm w Łomzy jest prezydent miasta z PO

I radni z PiS.

A tak na marginesie to rzeczywiście się postarali praktycznie jest połowa wakacji a oni chcą rozruszać łomżyńską starówkę moze do Bożego Narodzenia zdążą lub do wyborów samorządowych pod które ta impreza jest organizowana żeby pózniej nie można było się przyczepić do ratusza że nic w tej sprawie nie zrobili.

A gdzie oni byli z tym rozruszaniem starówki od 10 lat?

i jak było na kabaretach wczoraj?

Inicjatywa suuuper...

Czy dzisiaj będą te koncerty czy z powodu deszczu sa odwołane?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org