Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GAZ DO SAMOCHODU |
Chciałbym zamontować gaz w samochodzie.Gdzie polecacie? jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GAZ DO SAMOCHODU |
Na gaz to kuchenki a nie samochody.
|
|
hehe dokladnie nie stac cie kuzwa na eksploatacje to na rower
|
|
a sami pewnie na gazie śmigają ehhhh ;/
|
|
W Jarnutach. Zdecydowanie.
|
|
Piątnica Nowoprojektowana 1 Wojciech Dyl ja mam w swej renówce 2 lata i zero problemów oby tak dalej
|
|
raczej na rowerach, a ten pierwszy mondrala starym Tds-em
|
|
Potwierdzam. Na nowoprojektowanej w Piątnicy super gościu robi. 3 samochody u niego zagazowałem i żadnych problemów
|
|
http://www.autogaz-kubus.pl/index.php?id=4
|
|
gaz to mialem nawet w busie i zebym nie mial diesla dalej bym jezdzil zagazowanym. wiekszosc tutaj osob widze, ze przy ostrej kasie jest skoro nie korzystaja z mozliwosci oszczedzania i tanszej jazdy. moje dwa poprzednie auta serwisowalem , jesli tak to mozna okreslic u kubusia i w jarnutach obu panow bardzo polecam bigi2004
|
|
M@ster >Nie wiesz to nie komentuj
|
|
nigdzie gaz psuje auta trust me nigdzie
|
|
Antoni Zagrycha Kolimagi 3
|
|
Powyżsi mają auta od rodziców i za nie nie płacą :) i dopiero szkoły pokończyli.. Jak gaz to zdecydowanie w Kubusiu w Piątnicy, jak wyżej.
|
|
Firma Kubuś - Piątnica niedaleko wyjazdu na most
|
|
Firma na Senatorskiej robi solidnie.
|
|
P@wcio po kiego grzyba piszesz takie bzdety. gościu chce założyć gaz i to jest jego sprawa więc zbędne komentarze sobie daruj. stać Cie na paliwo ok, to nie obrażaj ludzi których nie stać albo tych którzy chcą oszczędzić.
|
|
ja to nie wiem jacy madrzy sie wypowiadaja na temat gazu w aucie ja jezdze juz tyle lat i silnki mam bardzo dobre moj rekord to audi 80 kupilem miala 250tys w kolach zalozylem i przez 9 lat ja przejechalem 350 tys czyli razem audik mial 600 tys .Fakt ze ma sie troche mnie pod pedalem mocy ale dla 40% zysku to mozna przezyc .Teraz tez mam gaz w mondeo no troche pali bo po miescie 19 -20 litrow a trasie 11-14ale i tdi nowej generacji lepiej nie ciagna a przynajmniej cicho w srodku i nie klekocze silnik od traktora a koszt jest podobny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |