Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolczyk w pępku |
Gdzie w Łomży można zrobić dziurkę w pępku? I ile to może mniej więcej kosztować ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolczyk w pępku |
Takie rzeczy to robi się w gabinecie kosmetycznym.
|
|
mam wiartarkę udarową, mogę zrobić ci dziurkę w pępku a jak zechcesz będę codzień wiercił ci w brzuchu :D
|
|
w miejskim szalecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
alibaba a koleżanka mi mówiła że lubisz ociosać mongoła z kefiru prawda ?
|
|
michalina ! co za słownictwo!!!!!!!!!!! napisz po polsku co masz na myśli ? chyba pracujesz w najstarszym zawodzie świata i stąd te słownictwo!!!!!!!!!
|
|
Kolczyk w pępku - FU FU FU i jeszcze raz FU. Normalnym facetom się to nie podoba. Pier**lona era techno i jeb*ny zachód. Pozdrawiam - Ciemnogrodzianin i homofob:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
alibaba ? to chyba jednak lubisz ... hehe nie przejmuj się masz plusika bo chłopaki to lubią
|
|
Ja uwazam ze kolczyk w pepku jest sexy, szczegulnie z wisiorkiem. Polecam kolczyk w jezyku, dobre na oral. You have a problem, I have a problem solver and its name is revolver.
|
|
te dziury w sutach zrób i w wargach mniejszych,połącz to wisiorkiem to jest sexi a nie pępy przekłuwać już kolczykami chcą oralu się w pizd... poprzewracało
|
|
w dupie nie w gabinecie kosmetycznym , w najblizszym salonie piercingu, czyli BIALY wita ;] ;)
|
|
Po cóż masz sobie pępek dziurawić. Nie jest to zbyt efektowne. Chcesz wyglądać sexy i zwracać na siebie uwagę, To kup sobie taki złoty łańcuszek, który mógłby objąć bioderka, z lekkim zapasem. Zapięcie umieść tak, aby pozostawał wolny koniec, długości np pięciu, lub więcej centymetrów. Na końcu umieść jakiś wisiorek, słonia, kobrę, lub innego gada. Tak aby dyndałtrochę powyżej "clitoris". Chyba niema nic bardziej sexy. Oczywiście, koszta są większe, no i trzeba uważać, aby jakieś dwunożne "gówno", nie połakomiło się i nie zerwało. Ostatecznie, można kupić pozłacane srebro, wyjdzie taniej. Niestety, piękno ma swoją cenę. A z tą "clitoris", to oczywiście półżartem. Może być krótszy koniec, lub sam wisiorek, lub sam łańcuszekbez dodatków. A drugi krótszy, nad kostką nogi. pozdrawiam < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |